Nema smisla vise da se komentarisu tvoje gluposti.Vidi se da si osoba sa veoma plitkim znanjem kada je u pitanju drugi svetski rat.Ocigledno je da si ucio neke jeftine skole,koje su te veoma lose naucile,pa sad ovde ni kriv ni duzan ispadas budala.Kazes `Tito imao bolju propagandu od Draze`?Malopre sam te pitao znas li sta govoris,i da li si pri sebi?Sada si mi dokazao da nisi pri sebi,ili si totalni tupan.
Pa Draza je bio taj koji je imao sve na svojoj strani,kralja u Londonu,vladu,zapadne saveznike,cak je i Staljin hteo da podrzi njegove cetnike.Zar nije istina da je u Americi 1943 godine snimljen film `Chetniks`,ili je greska neka????Jel to propaganda u korist Tita?

Sad si kao sto vidis napravio sam sebe na budalu!
Priznao si da su Srbi cinili vecinu u partizanima.E cinili su je burazeru zato sto su se partizani od starta borili protiv okupatora,nisu bili k.... kao Draza!Tako da ja sa tobom nemam vise o cemu da diskutujem sa tobom jer si se pokazao kao totalna neznalica!
Bolje da vratis pare onom ko te ovako naucio....
Ni ja nemam živaca da komentarišem tvoje gluposti.
Jeste Tito je imao bolju propagandu, on sam a i uz pomoć saveznika od 1943.
Da li znaš da su četnici oslobodili Višegrad i Prijepolje, a radio London to pripisao partizanima. A ti i dalje lupetaj. Nemam ja plitko znanje, i nisam to učio u školi, već se sam bavim time. Nisam ja napravio budalu od sebe, nego ti nemaš mozga da shvatiš šta sam hteo reći.
I nisi nimalo smešan, žalostan si.
Šta god da kažem nemaš ništa da pobiješ to, već samo govoriš:''Glup si, smešan si'' itd..
Idi malo čitaj nešto, pa se onda javi.
Srbi su činili većinu u oba pokreta otpora, zapitaj se zašto. Nisi išli u partizane jer su volelo komunizam, nisu ni znali šta su partizani.
Gde je Tito mobilisao najviše ljudi? Na teritoriji NDH, tj. Srba.
Srbi su bežali u šume, a tamo ih čekali komesari, i stavljali im petokrake na kape. Srbe nije ni zanimala politika, već samo da se bore. A Tito ih iskoristio za svoj cilj, dolazak na vlast i borbu protiv četnika.
Beži od mene sa tim Titovim bajkama, gde njegovi partizani pobeđuju sve redom, i ne čine nikakva nedela. Molim te, i ptice na grani znaju kakvi su komunisti bili.
Taj tvoj ''patriota'' Tito, je sledio svoj cilj bez obzira na srpske žrtve, samo je žalosno što je uspeo da Srbe okrene jedne protiv drugih, zbog glupavog komunizma.