- Poruka
- 76.576
Никога је на опањкавам, поготово не српски браћу.Ебеш такве Србе који су у стању злоупотребом фотографија опањкати браћу што дадоше животе
за државу и народ.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Никога је на опањкавам, поготово не српски браћу.Ебеш такве Србе који су у стању злоупотребом фотографија опањкати браћу што дадоше животе
за државу и народ.
Делиш исте вредности са Динком, мени је то довољно да те сврстам.Никога је на опањкавам, поготово не српски браћу.![]()
Исто је и данас.Masa ljudi je zbog držanja srpske “elite” potpuno izgubila kompas i prišla Brozu. Još je i Kralj Aleksandar preko radija pozvao Srbe da pređu kod Jože!
Nisu tu bili samo srpski komunisti, veliki deo političke klase nije ništa manje kriv: tzv “Jugosloveni” i “jugoslovenstvo”.
Какве су то глупости? Где да ме сврсташ?Делиш исте вредности са Динком, мени је то довољно да те сврстам.
Само се ти позивај на национализам и Светосавље док пљујеш по бранитељима истогКакве су то глупости? Где да ме сврсташ?
Ако су национализам, егалитаризам, Светосавље, сарадња Цркве и Државе, дугинизам, русофилија ,,Динкове вредности", онда си самог себе сврстао- на глупу страну.
Јер само неко ко није баш интелигентан (не желим да те вређам, али стојим иза тога) може да мисли да ја делим исте ,,вредности" са Динком.![]()
Очигледно си застранио у том погледу, због породичне трагедије, и ја то могу да разумем, тако да ти, због општесрпског јединства, овде нећу одговарати и ићи у даљу расправу са тобом.Само се ти позивај на национализам и Светосавље док пљујеш по бранитељима истог
у корист оних који СПЦ наметнуше удружење свештеника и ставише петокраку на
календар СПЦ. Наравно да делиш исте вредности, Динко исту песму пева, исту екипу заступа.
Кажеш четници су убијали Србе? Кога су убијали партизани? Кинезе?
КПЈ је терористичка организација, њихови најглупљи и најспремнији егзекутори из редова
српског народа и организације СКОЈ-а, убили су ми деда-ујака на кућном прагу, на исти
кукавички начин као председника општине у Друговцу.
Пишеш о општесрпском јединству док заступаш Броза и његову терористичку банду?Очигледно си застранио у том погледу, због породичне трагедије, и ја то могу да разумем, тако да ти, због општесрпског јединства, овде нећу одговарати и ићи у даљу расправу са тобом.
Ја не заступам Броза, нешто си се погубио.Пишеш о општесрпском јединству док заступаш Броза и његову терористичку банду?
Извод из Леровог извештаја након операције Вајс. У последњем пасусу пише: Недавне борбе показују да је Михаиловић омануо као војни лидер. Несхватање датих могућности у погледу времена, простора и терена чини њега најодговорнијим за недавне неуспехе
Pogledajte prilog 1523880
ČETNICI i NEMCI protiv PARTIZANA u Srbiji - Operacija KUGELBLITZ, Srbija 1943 / 1944
У шта са тим?
Ипак заступаш а по потреби и лажеш.У шта са тим?
Жао ми је што је тако нападаш брате. Ради братског српског мира, нећу ти одговарати и ићи даље у расправу са тобом.Ипак заступаш а по потреби и лажеш.
Не нападам те и чему лагање? Ако си титоиста не требаш се стидети тога, не буди поводљив.Жао ми је што је тако нападаш брате. Ради братског српског мира, нећу ти одговарати и ићи даље у расправу са тобом.
Нисам титоиста, ја сам дугиниста. Нема нас пуно на политичкој сцени. Мислим да је Верољуб Недељковић био стварни представник овог правца у Српској Политици!Ако си титоиста не требаш се стидети тога, не буди поводљив.
Нека ти је Бог на помоћи.Нисам титоиста, ја сам дугиниста. Нема нас пуно на политичкој сцени. Мислим да је Верољуб Недељковић био стварни представник овог правца у Српској Политици!
Pogledajte prilog 1525610
![]()
Тито је био једном на челу свих Срба, а то је факт који ипак нешто значи.Нека ти је Бог на помоћи.
И шта каже Дугин? Тито је до јаја?
Јел причао шта за четнике?
У шта са тим?
Ипак заступаш а по потреби и лажеш.