gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
i vi ovako svakih...20tak godina...
ok, mozda su podzemne vode...mozda stvarno nije do....mentaliteta
ok, mozda su podzemne vode...mozda stvarno nije do....mentaliteta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i vi ovako svakih...20tak godina...
ok, mozda su podzemne vode...mozda stvarno nije do....mentaliteta![]()
zanimljivo...znaci, iduci put kad budemo pile kavu da pazim kako pricam
inace, drage moje...domorotkinje
svi smo mi ovdje u istom...chabru
razlika je samo u tome dal ti...rod i prijatelj pruzaju ruku
da ti pomognu ili da te udave...tako da je, vjerovale ili ne, sasvim
izvjesno da su stvari do nas samih i nasih odnosa medjusobnih...mentaliteta, takoreci
a ne do ljudi koje ne poznajemo, realno, ali nam to ne smeta da u svojoj
glavi formiramo ovakvu...neodoljivu kombinaciju frustracija i predrasuda
valjda je tako lakse
nista se ti ne sekiraj, ocigledno nisi uopste shvatila poentu, jer da je tako kako si rekla ne bih ni predlozila da te zovemo na tu istu kafu
dakle ako moram da ti crtam ajde ali samo skicu
postoji velika razlika izmedju pitanja porekla kad te neko zaposljava i njegove face kada cuje da niste iz istog sela, i jednog civilizovanog i bez predrasuda odnosa, sto drugarskog sto poslovnog
ako ne kapiras ebi ga....ali upravo ti koji traze poreklo pri zaposljavanju su diskriminatori, ne mi koji se razbesnimo na takva pitanja...a bas gle cuda vecina nas naleti na bas te iz kraja de je ijekavica na takva ogavna pitanja....evo ako dozivim da kod poslodavca cujem recimo sumadiski naglasak i ujedno i pitanje mog porekla tebi cu prvoj da javimi naravno razbesnece me podjednako....mada do sad ne cuh za takav slucaj, ali ima vremena zivot tece....
zamena teza
postoji velika razlika izmedju "e ajmo na kafu" i "e odakle si poreklom, aaa odatle, nista onda od kafe"
sad to primeni i na razgovor za posao
ma naravno, ej sve si u pravu
ebi ga zaebah se kad te predlozih za tu fazmoznu kafu, trebalo je da prvo pitam odakle si poreklom, kako ono rece "zato sto si mi zanimljiva i zato sto pokusavam naci neki zajednicki momenat s tobom..." samo iz tog razloga, ciste dobrodusnosti da pitam to presudno pitanje...ovako sam ispala guska nije mi ni na pamet palo sve to...dobro zapisacu pa da primenjujem, na neke druge razume se, da opet ne ispadnem guskica
imas kolekciju prvih i zadnjih kafa m? cestitam, to naravno nema veze s tobom, krivaca tih dusmanki naravno![]()
obrukala si se za medalju sad, al nema veze ja sam kriva, precenih te ebi ga, ziv covek se zaebe
izvini se i opet se javi sama sebi, kad se pronadjes, mozda se desi posle tog hormonskog poremecaja, za koji su mnogi provalili da te je totalno promenio i da nisi ista osba, mada ja to ne uzimam kao olaksavajucu okolnost, ebi ga kad sam vestica, nisu to hormoni, samo se ljudi zaebu u proceni, otuda i ta tvoja zavidna kolekcija samo jedne kafe
aj poz i srecno![]()
trudnoca kao hormonski poremecaj, kopcaj, probaj barem, nemoj tako jako u zid naglomoje imaginarne bolesti
trudnoca kao hormonski poremecaj, kopcaj, probaj barem, nemoj tako jako u zid naglo
blazeno neznanje![]()
....Bgd, su osvojili svi oni sa druge strane Drine i Save...Bosna i Hrvatska, povezali su se samo tako, ni tezgu na pijaci od njih dobiti ne mozes, a oni se razmahali pa ako ih je u porodici
ne tu se radi o vaspitanju,kad sam isao u drugu zemlju postovao sam i poslodavca i nisam nametao svoje tripove,nisam tamo mogao pricati svoj jezik
ajde da vidimo neku statistiku dal je neki lopov rodom iz beograda
kako neko moze iz druge drzave biti na bitnoj poziciji srpskog preduzeca,jel to ima u drzavama eu,vazi
jednom mi se desilo da me je u sred centra bga gazdarica lokala pitala: "a odakle si porIJeklom?" pa kad joj moj odgovor nije zazvucao primamljivo (nisam bila iz njenog kraja) elegantno je dodala neku crticu pored mog imena u svesci sa podacimane treba biti genije pa pogoditi sta je znacila ta crtica i da me nikad nije pozvala