Кад умре, доноси род многи.Da li je za tebe zrno pšenice mrtvo ili živo ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад умре, доноси род многи.Da li je za tebe zrno pšenice mrtvo ili živo ?
Ne znan šta se kod tebe vidi, ali Brane, peti ateista i Stnco slave bolje nego ovdašnji pravoslavci.Šta se vidi tačno?
Znam ja da ti znaš, ali znam i da Slavko ne zna................
Ne znan šta se kod tebe vidi, ali Brane, peti ateista i Stnco slave bolje nego ovdašnji pravoslavci.
Jedva su stigli malo da provire na forum.
Ти ми реци, шта видиш кад погледаш у огледало, шта видиш кад погледаш у "себе"?Šta se vidi tačno?

Zbog kurobecanja i dan danas ispaštamo, mogu zamisliti kako bi nam tek bilo da nismo prihvatili hrišćanstvo. U to vreme smo bili na granici vizantije i rima. I istrebili bi nas.Bili su vladari, koji su menjali veru tako kako im u tom trenutku odgovara u skladu sa političkim prilikama, naravno kasnije je narod prihvatio novi veru, milom ili silom, ko je prihvatio i ostao je živ.
Sizif ti je bre četnik koji je zalutao međ ateisteТи ми реци, шта видиш кад погледаш у огледало, шта видиш кад погледаш у "себе"?
Ја видим једино на основу твог писања да вјероватно ниси србин.
U odgledalu vidim sliku sebe, ali horizontalno flipovanu, isto kao i ti.Ти ми реци, шта видиш кад погледаш у огледало, шта видиш кад погледаш у "себе"?
Bilo je nekih Njemaca, ali smo ih izregulisali 45'te.A ne ozbiljno.. Jel sme u okolini Valjeva da živi neko ko nije Srbin?
Pa se posle ipak povratio nekako u deiste. Nije se dao dokrajčiti.Sizif ti je bre četnik koji je zalutao međ ateiste![]()
Ако ти тако кажеш, преостаје ми једино да ти вјерујем на ријеч, само што ми нешто није јасно, по твојим коментарима на форуму да се примјетити да често, чак углавном фаворизујеш "западњачке" вриједности у односу на "домаће".U odgledalu vidim sliku sebe, ali horizontalno flipovanu, isto kao i ti.
A Srbin sam iz četničkog kraja, tako da si to omašio, kao što sam predvideo da ćeš omašiti.
All is good.
To je još jedan dokaz da je Srbin.Ако ти тако кажеш, преостаје ми једино да ти вјерујем на ријеч, само што ми нешто није јасно, по твојим коментарима на форуму да се примјетити да често, чак углавном фаворизујеш "западњачке" вриједности у односу на "домаће".
Četnika krvPa se posle ipak povratio nekako u deiste. Nije se dao dokrajčiti.
Upravo to o govori o milosti hrišćanaZbog kurobecanja i dan danas ispaštamo, mogu zamisliti kako bi nam tek bilo da nismo prihvatili hrišćanstvo. U to vreme smo bili na granici vizantije i rima. I istrebili bi nas.
Да, ту си сасвим у праву.To je još jedan dokaz da je Srbin.![]()
Kad se pravi država onda se gleda pragmatično a ne po milosti.Upravo to o govori o milosti hrišćana
Privremeni ateistiDragi drugovi.Ja zaista ne znam,ko je od vas u pravu.Jedni ste ateisti,drugi teisti.Meni pricaju stariji ljudi,kako su za 35 godina vladavine
druga Tita,i posle njega,15 godina druga Milosevica.svi srbi bili ateisti !!! Od kude sada,toliko se prica i seni pred pravoslavljem.Kako to,da u jednoj zemlji (srbiji) gde je ukupno 5O godina bio ateizam,sada i muskarci kace krstice oko vratova !!! Sta je to ? Kakvi su to ljudi,koji pola veka su ateisti,
drugih pola veka su pravoslavci ???
Izbegao si da odgovoriš na moje pitanje ko to tvrdi da je od neživog postalo živo, ali nije ni prvi put da izbegavaš detaljniju diskusiju već ovako uopštno pišeš.Па сад, ако би се водили логиком, морали би се запитати шта је веће чудо, да се раздвоји море или да од мртвог настане живо, али авај, неки се не воде логиком. Мени уопште не пада на памет да се смијем, кад неко изјави да је живот настао од мртве материје, напротив, то ми је веома тужно колико људи могу бити заведени.
I ja bih voleo da testiram sebe da li sam po tovjim merilima Srbin, pa mi, molim te objasni, šta to treba da karakteriše Srbina da bi zaslužio da bude Srbin?Ти ми реци, шта видиш кад погледаш у огледало, шта видиш кад погледаш у "себе"?
Заборавио си да Милошевић није дозволио повратак веронауке у школе.Dragi drugovi.Ja zaista ne znam,ko je od vas u pravu.Jedni ste ateisti,drugi teisti.Meni pricaju stariji ljudi,kako su za 35 godina vladavine
druga Tita,i posle njega,15 godina druga Milosevica.svi srbi bili ateisti !!! Od kude sada,toliko se prica i seni pred pravoslavljem.Kako to,da u jednoj zemlji (srbiji) gde je ukupno 5O godina bio ateizam,sada i muskarci kace krstice oko vratova !!! Sta je to ? Kakvi su to ljudi,koji pola veka su ateisti,
drugih pola veka su pravoslavci ???
Neko mora i da radi................
Ne znan šta se kod tebe vidi, ali Brane, peti ateista i Stnco slave bolje nego ovdašnji pravoslavci.
Jedva su stigli malo da provire na forum.