G gost 436421 Aktivan član Poruka 1.732 06.07.2022. u 09:59 - Razgovarala sa Saškom #51 Zla Beba: Ma nemoj. Pa kad zinu da ih ubije promaja Kliknite za proširenje... Kakva promaja, to ne postoji. Sto mi lajkujes more, da nisi dje tuda...cujem dosta bosancerosa oko mene.
Zla Beba: Ma nemoj. Pa kad zinu da ih ubije promaja Kliknite za proširenje... Kakva promaja, to ne postoji. Sto mi lajkujes more, da nisi dje tuda...cujem dosta bosancerosa oko mene.
Zla Beba Elita Poruka 15.708 06.07.2022. u 10:00 - Razgovarala sa Saškom #52 Vitis: Kakva promaja, to ne postoji. Sto mi lajkujes more, da nisi dje tuda...cujem dosta bosancerosa oko mene. Kliknite za proširenje... Pssst ne otkrivaj mi lokaciju bolan ne bio...treba po plaži da viču eno moderatora. Pij pivo i uživaj
Vitis: Kakva promaja, to ne postoji. Sto mi lajkujes more, da nisi dje tuda...cujem dosta bosancerosa oko mene. Kliknite za proširenje... Pssst ne otkrivaj mi lokaciju bolan ne bio...treba po plaži da viču eno moderatora. Pij pivo i uživaj
Golub Elita Poruka 17.902 06.07.2022. u 19:05 - Razgovarala sa Saškom #53 RužnaKoLopov: Pa ima jedno 15 kutja Shto ? Kliknite za proširenje... Pa nije to puno, svaki se ćošak poznaje Pitam onako, čisto radi statističke obrade....
RužnaKoLopov: Pa ima jedno 15 kutja Shto ? Kliknite za proširenje... Pa nije to puno, svaki se ćošak poznaje Pitam onako, čisto radi statističke obrade....
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 43.067 06.07.2022. u 19:47 - Razgovarala sa Saškom #54 Golub: Pa nije to puno, svaki se ćošak poznaje Pitam onako, čisto radi statističke obrade.... Kliknite za proširenje...
Golub: Pa nije to puno, svaki se ćošak poznaje Pitam onako, čisto radi statističke obrade.... Kliknite za proširenje...
Golub Elita Poruka 17.902 06.07.2022. u 19:51 - Razgovarala sa Saškom #55 RužnaKoLopov: Kliknite za proširenje... Đe si Ruki, šta ima novo u Novome Kelnu?
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 43.067 06.07.2022. u 19:56 - Razgovarala sa Saškom #56 Golub: Đe si Ruki, šta ima novo u Novome Kelnu? Kliknite za proširenje... nemam pojma
Golub Elita Poruka 17.902 06.07.2022. u 19:58 - Razgovarala sa Saškom #57 RužnaKoLopov: nemam pojma Kliknite za proširenje... Ajde bre, nemoj mene da muntaš, ako si u Berlinu, onda živiš u Neuköln... Svi ausländeri tamo žive
RužnaKoLopov: nemam pojma Kliknite za proširenje... Ajde bre, nemoj mene da muntaš, ako si u Berlinu, onda živiš u Neuköln... Svi ausländeri tamo žive
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 43.067 06.07.2022. u 20:00 - Razgovarala sa Saškom #58 Golub: Ajde bre, nemoj mene da muntaš, ako si u Berlinu, onda živiš u Neuköln... Svi ausländeri tamo žive Kliknite za proširenje... ja to nisam
Golub: Ajde bre, nemoj mene da muntaš, ako si u Berlinu, onda živiš u Neuköln... Svi ausländeri tamo žive Kliknite za proširenje... ja to nisam
Golub Elita Poruka 17.902 06.07.2022. u 20:02 - Razgovarala sa Saškom #59 RužnaKoLopov: ja to nisam Kliknite za proširenje... Nisi auslenderka, a selo ti uBosni? Koga bre ti ovde zezaš? To je ponašanje nedostojno jedne moderatorke! Sa'ću da te odrukam Tabu
RužnaKoLopov: ja to nisam Kliknite za proširenje... Nisi auslenderka, a selo ti uBosni? Koga bre ti ovde zezaš? To je ponašanje nedostojno jedne moderatorke! Sa'ću da te odrukam Tabu
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 43.067 06.07.2022. u 20:04 - Razgovarala sa Saškom #60 Golub: Nisi auslenderka, a selo ti uBosni? Koga bre ti ovde zezaš? To je ponašanje nedostojno jedne moderatorke! Sa'ću da te odrukam Tabu Kliknite za proširenje... tamo su mi koreni iako iskreno moram priznati koreni mojih roditelja plachi tiho
Golub: Nisi auslenderka, a selo ti uBosni? Koga bre ti ovde zezaš? To je ponašanje nedostojno jedne moderatorke! Sa'ću da te odrukam Tabu Kliknite za proširenje... tamo su mi koreni iako iskreno moram priznati koreni mojih roditelja plachi tiho
Golub Elita Poruka 17.902 06.07.2022. u 20:06 - Razgovarala sa Saškom #61 RužnaKoLopov: tamo su mi koreni iako iskreno moram priznati koreni mojih roditelja plachi tiho Kliknite za proširenje... Nemoj ti sad koreni, seme i stabljike... I plakaću kako ja 'oću!
RužnaKoLopov: tamo su mi koreni iako iskreno moram priznati koreni mojih roditelja plachi tiho Kliknite za proširenje... Nemoj ti sad koreni, seme i stabljike... I plakaću kako ja 'oću!
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 43.067 06.07.2022. u 20:08 - Razgovarala sa Saškom #62 Golub: Nemoj ti sad koreni, seme i stabljike... I plakaću kako ja 'oću! Kliknite za proširenje...