Razdvojenost seksualnosti i ljubavi

Ljubav i seks mi nekako idu zajedno.
A seks može da ide i samostslno.

Ne nužno, zaljubljivanje je sfera romantičnog, a seks sfera telesne strasti. Činjenica je da je sfera romantičnog kod nekih ljudi zasnovana na mnogo višim principima od telesnih, ne zaljubljuju se ljudi u puku telesnost, dok je telesno nešto sasvim drugo, banalnije, da ne kažem prljavije i niže od toga, mnogo primalnije. Zato postoje heteromantični i homoromantični ljudi - osećaju romantičnu ljubav prema nekome, ali ne i seksualnu. Što je čovek niži i prostiji, to ima i prostije zahteve, odnosno u stanju je da se zaljubi ne u izgled, nego u puku seksualnost, tj. toliko je primalan da su mu ljubav-seks jedno isto. Npr. Mile Ulemek, Arkanov pukovnik u jednoj emisiji kaže "ljubav je izmislila sirotinja da bi lakše došla do one stvari. kod mene ljubav traje dok sam na njoj".

To razdvajanje medjutim nema nužno veze sa degradacijom žene ili muškarca, prosto ako postoji romantični koncept 'srodne duše' koja je mnogo više od prijatelja, moguće je da pritom ne osetiš nikakvu ili malu seksualnu privlačnost prema istoj. Ja doduše imam takav odnos jer je kod mene zaljubljivanje sfera duboko ličnog, ako mi se neko fizički i psihički dopadne želim da mi pripada i pošto imam vrlo loš pogled na ljude smatram da je ulaženje drugih koji su drugačiji u tu vezu otimanje od nečeg mog, prosto tako posmatram ljude. Da bih nekog romantično posmatrao mora da bude lep i da ga vrednujem kao sličnog, odnosno sličnu sebi, tj. mora da bude takva ta osoba, i da bude simpatična. Dakle to je vrlo kognitivni proces koji budi i veliku posesivnost. Kad kažem 'lepa' mislim na nešto slatko što ima, zato sam se uvek romantično opredeljivao ne za zgodne nego za slatke devojke (slatke po mom doživljaju).

S druge strane seksualnost je potreba i tu osećam privlačnost prema raznim privlačnim devojkama, ali i tu imam ogroman problem jer nikad nisam doživeo neku trajnu seksualnu privlačnost, niti razumeo kako neko seksualno opšti s nekim mesecima ili godinama... pa i nedeljama čak. Takav sam bio i tokom puberteta, nikad nisam imao momenat da masturbiram na nekog duže od jedanput ili dvaput, odmah mi dosadi. Možda se posle nekog vremena ta osoba opet vrati u misli, ali isto tako brzo nestane na duži period. I sada je tako. Ne razumem kako ljudi osećaju trajnu seksualnu privlačnost prema nekome. Da ne govorim ybg o onima što su u predugim vezama ili brakovima. Ja bih tu posle tipa jednog ili dva odnosa imao problem sa potencijom jer mi prosto dosadi. Zato mi najviše i odgovara koncept eskorta tj. plaćanja za seks, svaki put druga osoba i drugi tip iskustva.

Kako ljudi tek spoje ljubav (romantiku) i seks i još to traje tipa godinu dana, to mi je misterija.

Seks sam po sebi ima tu sado-mazohisticku crtu zbog cina penetracije koji se dozivljava kao 'agresivan', 'prljav' ... Normalno je da se seks i ljubav spaja, ne uvek, ali sta znam, kad nekog volis, seks samo moze da bude bolji... Postoje medjutim mnogi muskarci, uglavnom KONZERVATIVNI koji zene dele na svetice i *****, pa su u fazonu svetice zene i paze, ali ih seksualno ne uzbudjuju pa posecuju prostitutke ili ih varaju sa ovim koje vide kao *****. I niko ne bude srecan u toj prici. Potrazi na netu madonna-whore complex pa procitaj

Seks sam po sebi ima tu sado-mazohisticku crtu zbog cina penetracije koji se dozivljava kao 'agresivan', 'prljav' ... Normalno je da se seks i ljubav spaja, ne uvek, ali sta znam, kad nekog volis, seks samo moze da bude bolji... Postoje medjutim mnogi muskarci, uglavnom KONZERVATIVNI koji zene dele na svetice i *****, pa su u fazonu svetice zene i paze, ali ih seksualno ne uzbudjuju pa posecuju prostitutke ili ih varaju sa ovim koje vide kao *****. I niko ne bude srecan u toj prici. Potrazi na netu madonna-whore complex pa procitaj
To nema veze koorva - svetica nego prosto se nijedna ne moze u kuci ponasati nonstop kao koorva da bi je tako tretirali,odu na rucak kod familije jes ona koorva,pale u wc da se izjebu a,usisava,riba,kuva,pere sudove opet je dovati zguza koorvice moja,razboli se nea veze ne mari opet je spopadne grubo sm,dodju deca opet nema veze ti si moja koovica no matter what,a ona naravno nista trenerka i pizama,samo dopicnjak ko u zgodnoj zeni da se oblaci,24/7 da bude spremna da ne ode kod prostitutke,i dalje kazes da nije do zene koja postaje u 4 zida dzangrizava baba a

To nema veze koorva - svetica nego prosto se nijedna ne moze u kuci ponasati nonstop kao koorva da bi je tako tretirali,odu na rucak kod familije jes ona koorva,pale u wc da se izjebu a,usisava,riba,kuva,pere sudove opet je dovati zguza koorvice moja,razboli se nea veze ne mari opet je spopadne grubo sm,dodju deca opet nema veze ti si moja koovica no matter what,a ona naravno nista trenerka i pizama,samo dopicnjak ko u zgodnoj zeni da se oblaci,24/7 da bude spremna da ne ode kod prostitutke,i dalje kazes da nije do zene koja postaje u 4 zida dzangrizava baba a

Djodrdje da li si svetac ili *****?

Do svoje 25 bio mi je bitan prvo sex jer su radeli samo hormoni u meni a ne i mozak i osecanja.
P
osle 25 godine sam prestao da budem balavac i da razmisljam kao zrela osoba i od tad mi je na prvo mesto psihicka povezanost, interesovanja, paznja ljubav i sve to me cini da se osecam zivim i ispunjeno...Sto vise ima toga to vise zelim i sex sa tom osobom i danas bez povezanosti i osecanja nemoguce je skoro da imam sex onako cist sex to mi dodje ko masturbacija...

Dakle prvo mora da devojka u meni probudi osecanja i onda automatski mi postane privlacna i za sex i sve to ide u paketu.Mene osecaj zaljubljenosti nikad ne napusta uvek je jaca kako vreme prolazi i onda se zaustavi do nekog stepena i na taj stepen stoji i ne opada i ne napusta me.Jedino ako neka pocne da bude govnno i pocne da smrdi i ne zaustavlja se onda zajedno sa tim emocijama opada moja zelja za sexom sa tom osobom i razlaz...

Nadam se da cu naci i da sam nasao osobu kao ja u tom pogledu inace ako nije tako ta veza je osudjena na propast pre ili kasnije...

Naravno da na oko mora da mi se posvidja ali to ne znaci ako mi se figura posvidja da dobijem zelju da odmah zaskocim u sebi jer se smatram covekom a ne zivotinjom...

Imam jednog muškarca sa kojim sam se volela, i još uvek se volimo na neki način, i dogovarali smo se da se ponovo vidimo. Ali do toga nije došlo u to neko vreme, no kasnije kada smo pričali on mi je priznao da me je jako želeo seksualno, bukvalno je maštao šta bismo sve radili, i nije želeo "takav" da "izađe pred mene". Mene je to rastužilo.

Kada se dvoje vole sve između njih je lepo kako god to da izgleda, da li je velika strast, da li je samo maženje, jer ceo spektar odnosa dolazi u obzir, i to je baš ono lepo kod ljubavi, tj te erotske vrste ljubavi. To je lepo uzbudljivo što nikada nije isto ! Što je nekada samo ležanje i maženje, što je nekada nabadanje, što me nekada jako pritisne i želi, a opet nekada čitamo knjigu zajedno. I to je ono što najviše nedostaje kada se sa nekim voliš, ta paleta različitih odnosa. Inače je lako imati sa jendo osbom samo ovo, sa drugom samo ono, ali naći mnogo u 1, to je ono za čime s eposle pati i što se ne zaboravlja.

Back