Ravna zemlja

Druge metode merenja veličine Zemlje su DOKAZALI da je ideja sa paralelnim sunčevim zrakama TAČNA! Sateliti ne moraju da lete, možda vise na balonima? :super:A gde bi bile te mnogoborojne bazne stanice za GPS? Koliko ih ima za mobilnu komunikaciju, pa imaš mnogo mesta bez signala? Naročito na okeanima, jer i tamo postoji GPS signal!?
A ko je i KADA rekao da sateliti ne lete?
Takodje, veoma bi mi bilo drago kada bi mi ovde predstavio te druge dokaze koji kažu da su Sunčevi zraci paralelni, a ne smao d apričaš kako je dokaznao bez obrazloženja.
Ti si ovde moderator koliko vidim, a ne znaš osnovne postulate naučnog dokazivanja.
Sramota i za forum i za tebe, nevezano koju i kakvu tezu zastupaš.

A ko je i KADA rekao da sateliti ne lete?
Takodje, veoma bi mi bilo drago kada bi mi ovde predstavio te druge dokaze koji kažu da su Sunčevi zraci paralelni, a ne smao d apričaš kako je dokaznao bez obrazloženja.
Ti si ovde moderator koliko vidim, a ne znaš osnovne postulate naučnog dokazivanja.
Sramota i za forum i za tebe, nevezano koju i kakvu tezu zastupaš.
Ako veruješ ( :super:) u postojanje međunarodne svemirske stanice ISS, evo ti ona slika PARALELNIH SENKI planina slikano sa te stanice:

https://en.wikipedia.org/wiki/Sunbeam

PS: Na podforumu 'Teorije zavera' ti očekuješ naučna dokazivanja? :zcepanje::zcepanje:

Poslednja izmena:
Ako veruješ ( :super:) u postojanje međunarodne svemirske stanice ISS, evo ti ona slika PARALELNIH SENKI planina slikano sa te stanice:

https://en.wikipedia.org/wiki/Sunbeam

PS: Na podforumu 'Teorije zavera' ti očekuješ naučna dokazivanja? :zcepanje::zcepanje:
Pa šta sad, ti si administratror stranice, i dsokazivanje ti se svodi na "šta sam ti rekao", "znam ja šta da ti objašnjavam" i slične gluposti?
Uistinu sramota za forum, pošto vidim tebe nije..........

Pa šta sad, ti si administratror stranice, i dsokazivanje ti se svodi na "šta sam ti rekao", "znam ja šta da ti objašnjavam" i slične gluposti?
Uistinu sramota za forum, pošto vidim tebe nije..........
Kriva adresa! Nisam moderator na ovom podforumu. Ništa ti nisam rekao, pitao sam recimo: A gde bi bile te ('tvoje') mnogoborojne bazne stanice za GPS?

IMG_20200925_090931.png.8c2e6451747989640718ab2a5de7d8f9.png

Back