Zoran Jov
Elita
- Poruka
- 16.194
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kesic doveo nekog profesorcica
Dovoljno je da dokažeš da oni sateliti koje sam, naveo NISU sinhronizovani (tidaly locked), citiranjem relevantnog naučnog izvora. To ne bi trebalo da bude problem, ni najmanji. To sam od tebe od starta tražio, a ti si izbegao da to uradiš fokusirajući se na pljuvanje svega što dobiješ.PS: Kako ja da ponudim nešto zauzvrat, kada to ne postoji?
Ovoga pustili iz ustanove izgleda...........![]()
![]()
![]()
Neki covek govori u videu
A meni bi bilo dovoljno da TI DOKAŽEŠ da su te orbite sinhronizovane.Dovoljno je da dokažeš da oni sateliti koje sam, naveo NISU sinhronizovani (tidaly locked), citiranjem relevantnog naučnog izvora. To ne bi trebalo da bude problem, ni najmanji. To sam od tebe od starta tražio, a ti si izbegao da to uradiš fokusirajući se na pljuvanje svega što dobiješ.
Daleko od toga da ja tvrdim da je Zemlja ravna, ali je ovo tipičan primer selektivnog pristupa informacijama.U antickoj grckoj su ljudi znali da je zemlja okrugla , a sad u 21 veku ljudi kenjaju o ravnoj zemlji.
Kakav paradoks
Posmatranja jesu dokaz, da bi nešto bilo dokazano ne mora biti objašnjeno. Jasno je da su mnogi sateliti u Sunčevom sistemu u sinhronoj rotaciji, to se vidi i jasno je. Objašnjenje procesa sinhronizacije nema veze sa onim što ti od starta negiraš, nemoj da menjaš temu.A meni bi bilo dovoljno da TI DOKAŽEŠ da su te orbite sinhronizovane.
Gde je taj DOKAZ?
Njihova reč je dokaz?
Ili ćemo sad da raspravljamo o tome šta je dokaz?
Posmatranja nisu dokaz, jer očiglednost čak nije dovoljna da bude matematički i fizički DOKAZ, nego samo put prema otkrivanju pravila.