Ратни злочини у Словенији

eremita:
Е, видиш, мени НИЈЕ ЛОГИЧНО да идем да кукам на туђем гробљу (народна), јер само латентни злочинци или неки садисти могу да раде на томе да прикривају и маргинализују злочине над сопственим народом. То не може да уради нико нормалан. То се никада није десило у дугој историји српског народа, осим сада и за време Броза који је такође у име братство-јединственог циркуса затрпавао ужасне злочине над Србима. СВИ ЗЛОЧИНИ НА ВИДЕЛО - И СВИ ЗЛОЧИНЦИ НА СУД !

А онај ко прави селекцију и сам зна ко је и шта је - не треба ја да дајем квалификације (није у складу са Правилником).

Ја се бринем о свом народу - а Ти се брини о туђем.

Moraju se istrebiti izrodi koji omalovazavaju genocid nad srbima. Kamo srece da smo naplatili za sve sto su nam uradili. Ko se ne osveti, taj se ne posveti. U bibliji lepo pise, oko za oko, zub za zub. Imamo mnogo da naplatimo.

Михајло:
Бечки коњушари ће већ да плате

Ti konjushari su vec u Europi, samo Srbija placa posledice svoje politike. I ne vidim da neko pominje ko je te vojnike gurnuo u smrt. To je bila velikosrpska vlast SMrada koja je stajala iza The Projekta.
B92 sasvim podjednako prikazuje sve zrtve ratova izazvanih agresijom srBova. Samo napred B92. Rokaj!!!

dr hirurg:
Ti konjushari su vec u Europi, samo Srbija placa posledice svoje politike. I ne vidim da neko pominje ko je te vojnike gurnuo u smrt. To je bila velikosrpska vlast SMrada koja je stajala iza The Projekta.
B92 sasvim podjednako prikazuje sve zrtve ratova izazvanih agresijom srBova. Samo napred B92. Rokaj!!!
Алал булазниш човече, па тада није постојала ни СРБСКА свест код СМ.
Велика Србија је уствари само СРБИЈА у природним границама, та Велика су додали Србомрзци, Туђман и Алија, по томе видим у ком си филму.

Back