Ratni Zlocinci u DS

• Začetnik teme Začetnik teme aimar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako me ti oslovi....ej bre "degenko" vidis da je ovaj tvoj pajtas napisao "vratili se zivi".....valjda se moze proveriti ,ko ih je regrutirao i poslao na front...g..p si na kub i ti i ovaj tvoj pomagac,prosto ne znate ni sami sta pisete.

Sve sto si ti ovde napisao toliko je tendeciozno i glupo ,da sve svodi na ...znam vise majki i majke ga htele lincovati....daj bre radiaklsko-seseljevsji mozgu o....i ,dovoljno je procitati par tvojih poruka i sve je jasno,ko ti je "mozak" i gde formiras svoje "misljenje".:banovati::banovati::banovati::banovati:

Hej malisa,hajde malo da ohladis????????:rtfm:

Kako me ti oslovi....ej bre "degenko" vidis da je ovaj tvoj pajtas napisao "vratili se zivi".....valjda se moze proveriti ,ko ih je regrutirao i poslao na front...g..p si na kub i ti i ovaj tvoj pomagac,prosto ne znate ni sami sta pisete.

Sve sto si ti ovde napisao toliko je tendeciozno i glupo ,da sve svodi na ...znam vise majki i majke ga htele lincovati....daj bre radiaklsko-seseljevsji mozgu o....i ,dovoljno je procitati par tvojih poruka i sve je jasno,ko ti je "mozak" i gde formiras svoje "misljenje".:banovati::banovati::banovati::banovati:

ne znam sta haluciniras,ja sam ti rekao sto jeste,da nije tako ne bih otvarao ovu temu.
ti moj mozak opet nazivas seseljevsko radikalskim,a ja sam tvoj problem opisao u temi........e ti spovsko draskovicski mozgu.....:mrgreen:

I OPET TE PITAM-GDE SE TO MOZE PROVERITI I GDE BI TI PROVERIO....KONKRETNO....pre nego sto me banujes :hahaha:

Molim moderatore da zatvore ovu totalno promasenu temu ,jer ne izaziva nikakvu paznju ostalih forumasa i sve se svodi na gluposti koje pisu ova dva pajtasa i moje odgovore na njih,s´tim da ja definitvno odustajem ,jer nema smisla za bilo kakve daljnje pisanije....sve je jasno kao dan .:banovati::banovati::banovati:

P.S.Naravano,ne treba banovati ova dva "jarana" ,nego temu.....kako bi se covek nasmejao da nema i pajaca na ovom forumu.:rotf::rotf::rotf::whistling::whistling::whistling:

Molim moderatore da zatvore ovu totalno promasenu temu ,jer ne izaziva nikakvu paznju ostalih forumasa i sve se svodi na gluposti koje pisu ova dva pajtasa i moje odgovore na njih,s´tim da ja definitvno odustajem ,jer nema smisla za bilo kakve daljnje pisanije....sve je jasno kao dan .:banovati::banovati::banovati:

P.S.Naravano,ne treba banovati ova dva "jarana" ,nego temu.....kako bi se covek nasmejao da nema i pajaca na ovom forumu.:rotf::rotf::rotf::whistling::whistling::whistling:

pa sto da nas banuju ako te zasmejavamo.........:mrgreen:....nije nego.......

nesto ti ne odgovara spovacko draskovicki mozgu a.....:mrgreen:

samo ti reci oni odma ban...bas su poslusni........tema je koliko vidim bas udarila neke tamo gde treba....:mrgreen:

ma ne izaziva paznju,mogu oni po licnom opredeljenju da posecuju temu koji oni hoce ako tebe ne interesuje paljba.........zlocincu jedan:mrgreen:

pa sto da nas banuju ako te zasmejavamo.........:mrgreen:....nije nego.......

nesto ti ne odgovara spovacko draskovicki mozgu a.....:mrgreen:

samo ti reci oni odma ban...bas su poslusni........tema je koliko vidim bas udarila neke tamo gde treba....:mrgreen:

ma ne izaziva paznju,mogu oni po licnom opredeljenju da posecuju temu koji oni hoce ako tebe ne interesuje paljba.........zlocincu jedan:mrgreen:

Pazi klinje kako sve zna a 90-tih se verovatno tek rodio??
Jos i imena trazi.................ajde :klap::klap::rotf::rotf:

Ovako otprilike, sažeto, izgleda vaša diskusija na ovoj temi:

Postavljač: "Poznajem neke momke koje je V.Drašković regrutovao i koji su poginuli u ratu".

Drugi učesnik: "Koga ti poznaješ, ne izmišljaj, daj imena da proverim".

Treći učesnik: "Ko si ti da ti dajemo imena, šta ti umišljaš"?

Drugi učesnik: "Tvoj radikalsko-šešeljevski mozak ne može da razume ovo što ja govorim".

Postavljač: "Kome ti kažeš da ima radikalsko - šešeljevski mozak? Ja znam da je bilo tako i bilo je tako".

.........

Mislim, stvarno.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back