Zanima me zashto za ratne zlochine u Hagu ne odgovaraju Jurij Balujevski i Vladimir Putin, komandanti ruske vojske u Checheniji
Srebrenica je dechija igra za ono shto je tamo chinjeno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a šta su radili "checheni" Rusima?
Zašto ne odgovaraju NATO čelnici za bombardovanje Srbije i ubistva civila?!![]()
Zato što stalno moramo da budemo objektivni!A sto skreces temu?
Zato što stalno moramo da budemo objektivni!
Moramo da gledamo i jednu i drugu stranu!
![]()
Zanima me zashto za ratne zlochine u Hagu ne odgovaraju Jurij Balujevski i Vladimir Putin, komandanti ruske vojske u ChechenijiSrebrenica je dechija igra za ono shto je tamo chinjeno.
jeste!Aha, pa mislis da ako cecen zakolje rusa, onda je ok da rusi sravne pola groznog.
![]()
jeste!
što se kurrčio pa ga klao!?
neko mora da snosi odgovornost!
isto je sa Srebrenicom!
ako znaš šta te čeka ako ubijaš nevine ljude, pa zašto to koji ****** radiš?!:???:
tkacio:
osveta jeste bilo, ali ovaj broj od 8.000 je nerealan i netačan!Aha, znaci priznajes da smo napravili sra*e u Srebrenici zbog osvete?
Pitanje na pochetku teme je retorsko, zna se zbog chega niko ne sme da dira Ruse, Amere, Francuze... Sve to a pro po nashem izruchivanju svih koji su bili bilo shta u vlasti. Mi smo jedini narod van Afrike kome stranci moraju da sude, a ne mi sami.
Opet nova rec.Dosta bre vise, ne mogu sve da upamtim...
retorsko, retorichko pitanje je pitanje na koje se ne ochekuje odgovor
Divljaci čečenski im rokali sitnu djecu po školi i publiku u pozorištu!!!a šta su radili "checheni" Rusima?
Kad imaš vlast sa afričkim autoritetom u zemlji i inostranstvu, onda ti je to normalna pojava!!!!Pitanje na pochetku teme je retorsko, zna se zbog chega niko ne sme da dira Ruse, Amere, Francuze... Sve to a pro po nashem izruchivanju svih koji su bili bilo shta u vlasti. Mi smo jedini narod van Afrike kome stranci moraju da sude, a ne mi sami.
pa to ih pitam!Divljaci čečenski im rokali sitnu djecu po školi i publiku u pozorištu!!!
Ma kome su Čečeni gotivni, eno mu ih pa nek i udava kćeri i unuke za njih!!!!pa to ih pitam!
gledaju samo jednu stranu
i to onu koja nije prva počela![]()
pa kad neki 'liberalni' ovde vole nasera i haradinaja, sto ne bi gotivili i cecene?Ma kome su Čečeni gotivni, eno mu ih pa nek i udava kćeri i unuke za njih!!!!![]()
zenevska konvencija ne precizira ratne zlocine pocinjene u gradjanskom ratu,ali kz paravojne formacije tretira u odnosu na regularnu vojsku kao teroriste,a za iste zk ne vazi