RATNI RASPORED

pa nije krstarica rezim-jedna partija jedan covek-jedna misao!
Uvek cu svaki dijalog da zapocnem na najkulturniji moguci nacin i najdobronamerniji,
tako da svako u meni moze naci super sagovornika. Svaki covek ima i dobru i losu stranu, pa i ja. Ako moj sagovornik zeli cuti onaj losiji deo mene, sto je trazio to ce i dobiti, jel' tako?
Budi to sto jesi!

Brate, možda je postalo moderno misliti tako, al' ja stvarno ne mogu.
Ne volem B92, šta ću!!!

Можда је то све део Јевропских интеграција.Ниси фенси брате мој,мораш да будеш гитаричан ако извољеваш ући у Јевропу.

misao je jedino najslobodnija, svako ima pravo da misli i neka misli ko sta hoce,
ne treba to da nas zbunjuje.

Мени је увек пуцала кожа због моје искрености и слободе мишљења.Овде народ воли да чује оно што им ушима годи.Ја сам суров и бескрупулозан када је истина у питању.**** се мени шта се теби свиђа ИСТИНА је истина па се ти јеби и дави са њом како знаш.
По мени је грех рећи жени да је ружна али мислим да је још већи грех рећи јој како је лепа,слатка :):):) па да живи у заблуди.Па заблуде и лажи су нас довели довде где смо.Свакога дана нас затрпавају са телевизије информацијама о неком бре благостању а сви знамо каква је ситуација.
Шта сам ја мајмун,одбили ме за визу и не смем да приметим да нема ни О од олакшица.Реко министар лопужа трафикант олакшице су на снази и тачка.Ма шио му га Ћуро.До појаве вишестраначја у Србији комунисти никада нису признали да је Тито заувек отишао,већ да је привремено спречен да врши дужност.
Почните да будете искрени према пријатељима,родитељима,другаримак,почните да цените истину као највећу врлину.Запитајте се мало колико само пута у току дана слажете.Слажете више него што један адолесцент у току дана помисли на секс

to je bila ova slicica

i da vidimo sta ce sad biti sa njom.

Јуче пустили на Б92 Партизански филм, Бошко Буха
Нисам могао да верујем да је то Б92.Није ми био јасан повод све до краја филма када партизанка рече ''Бежи Бошко то су Четници'' и убише Четници Бошка у сред предизборне ћутње.

Јуче пустили на Б92 Партизански филм, Бошко Буха
Нисам могао да верујем да је то Б92.Није ми био јасан повод све до краја филма када партизанка рече ''Бежи Бошко то су Четници'' и убише Четници Бошка у сред предизборне ћутње.

dobro, pa sta, pa ni ovaj forum nije nesto mnogo drugaciji od B92, a i kad se nesto nekome omakne oni BANuju.

Back