Ratko Mladić simbol Srbskog naroda..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ziveo nam djeneral Ratko Mladic medju nama, zdrav, srecan i zadovoljan sto godinica.

Na mnogaja ljeta, djenerale!

_39871969_mladic_ap_203.jpg

ГЕНЕРАЛЕ,
ЖИВЕО НАМ ХИЉАДАМА ГОДИНА, НА РАДОСТ СПАШЕНИХ ПОКОЛЕЊА !!!

И да завршим:
Ја мислим да Америку треба разорити !!!

ЖИВЕЛА ВЕЛИКА РУСИЈА !!!!

ЖИВЕО СВАКИ РУСКИ ЦАР !!!

Ала си ово рекао, свака ти част. Није те било 15-так минута .....ко ти писао пост.....ајд лепо признај.........и тај лоопа да знаш.......шта да радиш кад имаш главу коју не умеш да користиш......некако нам жао тебе........и није неопходно да се враћаш :hahaha:

И заиста, свака му част.

Објаснио ти је значење речи, човечност, искреност, духовна слобода и ширина , оно што тебе не краси.

А ти јадан и даље уживај у свом малом срцу, пати што није још више србаља изгинуло , бори се да нас што мање буде све док те мржња не униши, јер она је сигуран убица.

Ne, ali ce nam biti odobren kredit ili ulaganja u privredu, sto je bitnije.

сестро,одобрено им је већ охоохој милијарди за привреду дуг земље је толики да су молили мрске Русе за позајмицу јер више не дају пријатељи,
ал друго,много битније је твоје размишљање,даћу неког за кога сам чула на пијаци да је лош јер можда добијем креду,
а шта ако зафали за камату па мора да иде твој брат,кућа,син.....

сестро,одобрено им је већ охоохој милијарди за привреду дуг земље је толики да су молили мрске Русе за позајмицу јер више не дају пријатељи,
ал друго,много битније је твоје размишљање,даћу неког за кога сам чула на пијаци да је лош јер можда добијем креду,
а шта ако зафали за камату па мора да иде твој брат,кућа,син.....

Od mene vise nema sta da ide, ali neka se zrtvuju i drugi.:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back