ratko mladic - izrucenje hagu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:rtfm:"Svatko ima pravo na svoju istinu, kao što svatko ima pravo na svoju muku i nesreću. Težnja za jednom istinom o bilo čemu, pa i za jednom istinom o ratovima koji su se vodili po raspadu Jugoslavije, još jedna je bespotrebna utopija. Ali istina će se s istinom sporazumijevati ako se budu znali podaci, imena, brojevi. Neće tada biti potrebe da se gleda kroz ljude."

31. 05. 2011 Miljenko Jergovic Zashto sa podrzao REKOM
istu stvar je rekao i Vuk Drashkovic i ko je sad ovde *ustasha a ko *chetnik

Глупост, невиђена глупост. Истина може бити само једна, она јесте или није, није дјељива.

То ја факт, све остало су глупости и бјежање од истине.....чуј више истина....дебилизам.

Глупост, невиђена глупост. Истина може бити само једна, она јесте или није, није дјељива.

То ја факт, све остало су глупости и бјежање од истине.....чуј више истина....дебилизам.

Nisi u pravu!Sve zavisi iz kog ugla posmatras!A Mladic je samo odgovorio na Srpski pokolj koji je predhodio,ali zutaci to skrivaju,jer su se natrtili,a najgore od svega sti su poceli uzivati u tom k.ranju!

Jevropi

Tebi da pevam - tebi, tiranko!
A duh mi mori otrov i gnev;
uvreda tvojih žaoci jetki
potpaljuju mi plemenit spev.

Milionima narodi pište,
milion grudi prosipa krv -
milionima pale kućište,
milion ljudi gmiže ko crv.

I milioni dolaze smerno
Jevropi gordoj na holi sud:
"Ne može više, raja ne može
snositi jaram, mučiti trud!

Tiran nas gazi, sramoti žene,
useva naših otima plod.
Presudi, silna, da l' živet može
u takvom igu nesrećni rod?...
Izginućemo!"
"Pa izginite!"
Podsmeha tvoga gordi je zbor. "
I ginućemo, ginuti slavno -
il' mačem preseć Gordijev čvor!
Izginućemo - ali slobodni,
jer Srbin neće da bude rob!
Tamo daleko, na svetom groblju,
potražićemo život il' grob!"

(1867)

Ðura Jakšić
1832-1878

This is a tragedy for all freedom loving people worldwide. The leaders of Serbia have betrayed their people for some broken promises that the deceitful criminals in the EU and USA have promised but will never deliver.
Do any of the idiot leaders in Serbia know how the government of the USA treats its own people, especially white, Christian European types? Hitching a ride on the EU ship is like sailing with the Titanic!
The mulsims in Bosnia and Kosovo have proven what savages they are, burning Christian Churches to the ground, some 1,000 yera old, killing and muredering all non-muslimes in their midst.
History repeats itself and the Serbs have never learned lessons from WW2.

Darien Jones - Laredo, Texas, USA

Kako vas nije sramota da se jos uvjek dijelite na srbijance i bosance
C0NSIGLIERI,
Prestani da prozivas nasu bracu iz Srbije. Sto ga ti nisi branio i odbranio? Zastoga ja nisam odbranio? Visa sila care.
Kazes oni su izabrali Ds pa ga on isporucio. Isporucio bi ga i SNS i radikali i svi ostali, kao sto bi ga isporucio i Dodik i ostali koji su nekad bili na vlasti u RS.
Ratko Mladic je mogao biti uhapsen i isporucen u hag jos prije 10 godina, ali su se vlasti u RS i Srbiji i citava MZ bojali reakcije gradjana na to hapsenje. Sacekali su da prodje vreme, da simpatije prema njemu splasnu. Sto se mene tice Ratko je bio i ostace jedan od najvecih Srba.
Milosevic je isporucen u momentu kad mu je rejting u Srbiji bio ravan nuli. Zamisli da ga sad isporuce, narod bi reagovao skoro isto kao i za Ratka.

пренето:

Ђенерале

Није те издао Борис Тадић, јер непријатељ не може да изда. Твоји издајници су:
1) Борис Николић
2) Борис Коштуница
3) Борис Дачић
4) Борис Илић
5) Борис Бетовен
6) и остала ситна боранија

Ово су ``стубови`` на којима стоји Борис Тадић. Порушимо стубове ``мост`` ће пасти сам.
Брзо ће доћи време избора. Свако у свом граду нек изађе у што већем броју на предизборне кампање ових издајника. Наше ``оружје`` нека буду наша уста из којих сваки ``метак`` се зове Ратко Младић.
Немојте ме погрешно разумети нисам члан СРС нити сам члан било које друге. Био сам члан СПС од оснивања странке до хапшења Радована Караџића, вратио сам им картицу јер ми није место међу издајницима.
Опрости ми покојни предсениче и ти си направио грешку док си био на власти. Требао си поставити Бориса Дачића за Министра полиције, неби било ништа од 5 октобра.

Nisi u pravu!Sve zavisi iz kog ugla posmatras!A Mladic je samo odgovorio na Srpski pokolj koji je predhodio,ali zutaci to skrivaju,jer su se natrtili,a najgore od svega sti su poceli uzivati u tom k.ranju!

Сукоб двије супротстављене војске је битка, нема ту више истина, то је рат. Не можеш ма из ког угла то посматрао рећи да су то биле спротске игре.

Разумијеш шта хоћу да кажем?

Сукоб двије супротстављене војске је битка, нема ту више истина, то је рат. Не можеш ма из ког угла то посматрао рећи да су то биле спротске игре.

Разумијеш шта хоћу да кажем?

Dakle,krive su obe zaracene strane? Zasto onda samo Srbi ispastaju?

Dakle,krive su obe zaracene strane? Zasto onda samo Srbi ispastaju?

Управо због тих "више истина" које наравно могу бити само лажи и ништа друго. Када би се сазнала само једна она права, наравно да не би само Срби испаштали, зато се и крије.

Никада у Сребреници није спроведена демилитаризација и акција заузимања је била легитиман војни циљ. Из ма ког угла се посматрало.

:D

x610.jpg

Управо због тих "више истина" које наравно могу бити само лажи и ништа друго. Када би се сазнала само једна она права, наравно да не би само Срби испаштали, зато се и крије.

Никада у Сребреници није спроведена демилитаризација и акција заузимања је била легитиман војни циљ. Из ма ког угла се посматрало.

A ko je sprecio demilitarizaciju?Zar nije sam Mladic potpisao sporazum,a muslimani(nervira me sto u ovom kontekstu muslimani ispadaju narod,a trebalo bi biti verska zajednica) ga prekrsise?

Sad na nemackoj TV

"Predvidjeno je da sudjenje traje kratko, oko 2 godine,
ima dovoljno dokaza da se za to vreme dokaze RATNI ZLOCIN,
medjutim treba da se resi pitanje za ISTORIJU,
da li je bio ratni zlocin ili genocid."

e sad braco Srbi ako hocete da budete genocidan narod, ZA ISTORIJU, i za vasa pokoljenja, a vi opletite po Mladicu i pljujte koliko mozete vise......................sve je moguce, nista nije nemoguce za koji euro sve zelje mozete ispuniti. .............posto manje zavisi od njih, nego od nas, ako vide da ste vece pape od pape, pa nagradice vas svakako

tebi je, verujem *Jevropa protumachila sushtinu ovog teksta
:rotf::rotf::rotf::rotf:

A ko je sprecio demilitarizaciju?Zar nije sam Mladic potpisao sporazum,a muslimani(nervira me sto u ovom kontekstu muslimani ispadaju narod,a trebalo bi biti verska zajednica) ga prekrsise?

Срби и Бошњаци су потписали споразум а снаге УН-а су требале бити гарант. Наравно да Бошњаци никада нису поштовали споразум и никада није извршена демилитаризација Сребренице. Она је служила као база у коју би бјежали након клања српских цивила и паљења кућа и пљачке. УН би их штитио у Сребреници. Једнострано кршење је ослобађало српску страну поштовања споразума. Сребреница никада није могла бити заштићена зона, јер само демилитаризована зона је могла бити и заштићена.

Тако су и на Игману прошли кроз територију коју је надзирао УН и побили српске војнике на једном командном мјесту. Пропустио их УН иза леђа Србима. УН је међу своје конвоје смјештао и њихове камионе са муницијом и наоружањем и возио према Сарајеву.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back