Baš si seronja. Čemu se raduješ?
Jel to pitas karenjaka sto je karenjak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš si seronja. Čemu se raduješ?
Evo sleteo je , ušao je u zgradu, valjda će sada neko meze da padne .
Sve u svemu poželimo mu dobrodošlicu,dug život i prijatan boravak u dalekoj ali srcu bliskoj Holandiji .![]()
u najlepshem, najelitnijem delu HolandijeČega se pametan stidi sa time se budala ponosi.
Sve u svemu poželimo mu dobrodošlicu,dug život i prijatan boravak u dalekoj ali srcu bliskoj Holandiji .![]()

Samo bila po zimoći pa ona plaža bila prazna...Samo kuče neko leži...Ogromna je plaža...
Ono što joj je interesantno da tamo ljudi iako ima dosta kafića i restorana uopšte ne uobičavaju da sede po ceo dan...Praktično je sve pusto...I na ulici i ovako...ogromna plaza.
nastavlja se na Katvajk isto tako lep grad
Генерале само напред!
Живео наш брат, легендарни генерал Ратко Младић!

pa nije bashOno što joj je interesantno da tamo ljudi iako ima dosta kafića i restorana uopšte ne uobičavaju da sede po ceo dan...Praktično je sve pusto...I na ulici i ovako...
To je bio njen utisak...Mislim da je ostala par dana.pa nije bash
ovaj grad *zivi preko cele godine...naravno, leti narochito

E nek' je sleteo... Sad da ga gledamo malo na RTS2.![]()
Mada, gajbica mu je superiška, jedino je bedak što nema net da dođe na Krstu malo. To mi samo žao...
Slobodno kretanje po spratu, ih!![]()
kako nema izlaz za krstu ??? koga cemo zaebavat ???Snaćiće se oni.Zlatni kavez.Mene samo jos zanima s kim je na katu i dal ce Šeki raditi svoje poznate palačinke s nutelom,za dobrodoslicu.![]()
RASPLAKANI RATNI ZLOČINAC...

a i ove "ustaše" šta lože 
Ne radujem se , sve mi je jedno , mada ima razloga za radost jer koliko vidim snimak duvala je neka gadna vetrina ,pa je svakako dobro da je Djeneral srećno sleteo .Baš si seronja. Čemu se raduješ?
slazem se!
da li je za ponos imati vilu od dva miliona evra dok njegovi saborci zive kao prosjaci
da li je za ponos biti optuzen za tako teshko krivichno delo