vujadin
Poznat
- Poruka
- 9.689
potvrdjeno. general mladic je u avionu za hag.
A ako se avion spusti u Sarajevo ili Zagreb? Odmah nam javi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
potvrdjeno. general mladic je u avionu za hag.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...овим ЕУ комесарима и намесницима.... [/SIZE]
...odnosno da ono što nećemo odmah zahvatiti mora kapitulirati u nekoliko dana" Zasto izdvajas rici iz konteksta?Znas li sta znaci kapitulirati?Mislim,srbin si,triba bi znatNemogu civili kapitulirati,eto toliko...
".....а тобоже јамчити грађанска права"
Коме се јамче грађанска права?
To je bila njegova postapalica svako nekoliko recenica,toboze.Kao "like" u engleskom...Al,sva srica da imamo transkripte vaseg Slobe pa da znamo da ste zapravo pobigli ka zadnje picketinen,da vas niko nije ni ima priliku potjerat.
Нисам те питао ништа о пропагандној верзији коју постављаш, питање је било јасно:
КОМЕ СЕ ЈАМЧЕ ГРАЂАНСКА ПРАВА?
Pa reka sam ti,njegova postapalica toboze je kao na eng. like.On se njom sluzija u nabrajanju...Nema sumnje da bi se svim srbima osigurala gradanska prava iako su bili teroristi,oprostili bi im.Дакле????
Naravno,današnj e pravosuđe je skroz nenormalno...
odgovaraš azsmrt 2500 ljudi idobiješ 24 godine?
a ovdje odeš ubiješ nekog skota narkomanskog na ulici i popiješ 15
dje je tu pamet?
Toliko vam u cilom ratu nije poginulo civila u RH,ne pricaj gluposti...Pa reka sam ti,njegova postapalica toboze je kao na eng. like.On se njom sluzija u nabrajanju...Nema sumnje da bi se svim srbima osigurala gradanska prava iako su bili teroristi,oprostili bi im.

Nismo ih potjerali,sami su se pokupili,kako su rekli i slobo i Galbraith.Samo,da ispadnu krajisnici "face" pred srbima u srbiji morali su pricat bajke o nekakvim ludim ustasama koji su ih klali di su ih god vidjeli.Uostalom,zar nismo u Istocnoj slavoniji napravili mirnu reintegraciju?Nikom nije vlas sa glave pala...zar nismo ABOLIRALI sve vase huskace rata i oprostili im,neki su danas i u saboru.O cemu ti prtljas?Pravo etnicko ciscenje(i genocid) je bio jedino na mjestu danasnje RS.Ajde sad braco srbi svi natrag na svoja vekovna ognjista...braca hrvati ce vam oprostiti sto su vas odatle proterali...![]()
pa da...kolko ste milosni sve vam med i mleko teku dok pricate...ustase da srbima nesto oprastaju, bolji vic nisam odavno cula...preko 25.000 ljudi se pokupilo i napustilo vekovna ognjista, bas gadni neki srbi...Nismo ih potjerali,sami su se pokupili,kako su rekli i slobo i Galbraith.Samo,da ispadnu krajisnici "face" pred srbima u srbiji morali su pricat bajke o nekakvim ludim ustasama koji su ih klali di su ih god vidjeli.Uostalom,zar nismo u Istocnoj slavoniji napravili mirnu reintegraciju?Nikom nije vlas sa glave pala...zar nismo ABOLIRALI sve vase huskace rata i oprostili im,neki su danas i u saboru.O cemu ti prtljas?Pravo etnicko ciscenje(i genocid) je bio jedino na mjestu danasnje RS.

Ravnodusan sam. Toliko mi je sopstvenih problema, jada i muke da me apsolutno ne bi pogodilo da nas sve sa foruma potrpaju u avion i posalju u Hag. Svejedno mi je.
Dobro je da ste barem brojke krenuli sve pisati sve realnije,sada je 25.000,jos malo pa cemo doci do tog nekog realnog broja od 10ak tisuca pobjeglih srba.pa da...kolko ste milosni sve vam med i mleko teku dok pricate...ustase da srbima nesto oprastaju, bolji vic nisam odavno cula...preko 25.000 ljudi se pokupilo i napustilo vekovna ognjista, bas gadni neki srbi...![]()
Pa naravno da ce dobit dobre ocjene,Boris je uvik bija đak ipoSerz Bramerc je pohavlio Srbiju i rekao je da ce poslati izvjestaj UNu.Ipak Srbija dobija dobre ocjene od Medjunarodne Zajednice.
Pa reka sam ti,njegova postapalica toboze je kao na eng. like.On se njom sluzija u nabrajanju...Nema sumnje da bi se svim srbima osigurala gradanska prava iako su bili teroristi,oprostili bi im.
Dobro je da ste barem brojke krenuli sve pisati sve realnije,sada je 25.000,jos malo pa cemo doci do tog nekog realnog broja od 10ak tisuca pobjeglih srba.
Ma znam,pobizalo je negdi 200 tisuca.Neznam zasto nam to spocitavate...Vi ste u RS radili etnicka ciscenja tako da bi granatirali po mjesecima dok svi ne pobignu i dok im se kuce ne razruse ili kad udete konacno u grad i oni vas docekaju morali su otic.Kod nas,nasa vojska nije ni stigla u Knin nikog nije bilo za vidit...Valjda su se mislili branit a onda sloba reka nista od toga i *****...pa ako koza laze rog ne laze...kolko li je srba izbeglica iz hrvatske bilo onih devedesetih po srbiji, nije bilo mesta gde ih nisu smestili...cak su ih dovodili i u kosovske zabiti, jer vise nisu znali gde ce s njima...tesko brale da je tu bilo rec samo o "par hiljada"
Ma znam,pobizalo je negdi 200 tisuca.Neznam zasto nam to spocitavate...Vi ste u RS radili etnicka ciscenja tako da bi granatirali po mjesecima dok svi ne pobignu i dok im se kuce ne razruse ili kad udete konacno u grad i oni vas docekaju morali su otic.Kod nas,nasa vojska nije ni stigla u Knin nikog nije bilo za vidit...Valjda su se mislili branit a onda sloba reka nista od toga i *****...
Kazem ti da je u tisuce transkripata bilo toboze,i iako toboza znaci "kao fol" kod njega je to u recenicama to imalo drugo znacenje,kao.Ali,nema potrebe za nervozom,da ste ostali i da niste bizali ko ***** dobili bi i za ist i za popit,sve smo vam davali iako ste bili teroristi.Шта причаш ти "бре"??? Каква поштапалица? Тобоже би требало значити као привидно, наизглед.
Шта причаш питам те???
Ma to su radili "psi rata",to i u presudi pise.Kad je otisla vojska dolazi stoka,stoka koja je zeljna osvete sto su njih potrali njihove komsije srbi i nastaje sranje.Vojna policija dudla kitu a Gotovina je u zatvoru iako je bio odgovoran samo za 72 sata.Zasto nije?Zato jer su mu Mesic i Mate Lausic(VP,odgovoran za te zlocine) namjestili...znaju to svi u RH,nije tajna.Лажеш, ево свједочења официра УН-а:
Kazem ti da je u tisuce transkripata bilo toboze,i iako toboza znaci "kao fol" kod njega je to u recenicama to imalo drugo znacenje,kao.Ali,nema potrebe za nervozom,da ste ostali i da niste bizali ko ***** dobili bi i za ist i za popit,sve smo vam davali iako ste bili teroristi.

ma znam, gadna neka nacija ti srbi jel da? brane se kad ih neko napada,kad njih i njihovu decu tera sa njihovih ognjista, bune se kad im uzurpiraju zemlju...da covek ne poveruje.Ma znam,pobizalo je negdi 200 tisuca.Neznam zasto nam to spocitavate...Vi ste u RS radili etnicka ciscenja tako da bi granatirali po mjesecima dok svi ne pobignu i dok im se kuce ne razruse ili kad udete konacno u grad i oni vas docekaju morali su otic.Kod nas,nasa vojska nije ni stigla u Knin nikog nije bilo za vidit...Valjda su se mislili branit a onda sloba reka nista od toga i *****...

Meni je sav ovaj cirkus oko isporučivanja, blago rečeno, odvratan. Uhapsili su ga, ispunjavaju obavezu države Srbije i isporučuju ga Haškom tribunalu i zaista ne razumem ovu bolesnu potrebu celokupnog srpskog naroda da od svega pravi reality show. Razumem zašto to radi CNN, BBC i ostali, ali Srbe ne razumem.