Jesil i ti bila na ovim mitinzima da pruzis podrsku svom proslavljenom đeneralu?
Znam koliko ti on znaci.
Ne jedi go.vna Uysal!Pusti ljude neka na miru zale za svojim generalom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesil i ti bila na ovim mitinzima da pruzis podrsku svom proslavljenom đeneralu?
Znam koliko ti on znaci.
Znam koliko ti on znaci.
Mi muslimani smo vecinom tamijeg tena tako ako ti to smeta onda slobodno reci zasto?
Znam koliko ti on znaci.

Znam koliko ti on znaci.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/s.../Изручење+Ратка+Младића+Хашком+трибуналу.html
dakle, general mladic je isporucen. komentari?
hit je izjava reportera rts-a. u pozadini se vidi jedno 50 novinara koji fotkaju auta koja izlaze iz dvorista suda, a on kaze
"evo okupljeni gradjani aplaudiraju"
koji gradjani? fotoreporteri slikaju, kamermani snimaju, gradjana nije ni bilo jer je ulica bila blokirana....
vise mi znaci da ova osoba odleti u hag :
![]()
ali, zahvaljujuci zapadu i katastrofalnoj politici za koju su placeni mnogi zapadni lideri (i to debelo iz dzepova islamskih terorista), nazalost, moracemo da sacekamo. pravda je spora ali dostizna.![]()
Ma hajde....
Sta mi kazes...![]()

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA , ej , ozbiljno, sad kažem bez cinizma VOLIM TE !
ovo mi ide na fejs. ovaj komentar.

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA , ej , ozbiljno, sad kažem bez cinizma VOLIM TE !
ovo mi ide na fejs. ovaj komentar.

vise mi znaci da ova osoba odleti u hag :
![]()
ali, zahvaljujuci zapadu i katastrofalnoj politici za koju su placeni mnogi zapadni lideri (i to debelo iz dzepova islamskih terorista), nazalost, moracemo da sacekamo. pravda je spora ali dostizna.![]()

meleci s tobom Migi,
u tom slucaju, ovaj komentar ide na moj fejs![]()
pa ici ce ponovo, no problemo![]()
pa ici ce ponovo, no problemo![]()

Neka ga, neka ide za Hag.Da nam nase oci vise nikada ne vidu takvog zlocinca.Otisao je u Hag u nepovrat.
Neće srećo , neće . Haag se zatvara za 2 godine zadnje optužncie su podignute sa čini mi se 2009 godinom i od tada više nema optužnica.

Ma nemoj zezat.
Ne moze se 2x suditi za isto djelo.![]()
Nisi fer, Naser Orić je pravomoćno oslobođen odlukom Žalbenog Vijeća i on je pred bogom i ljudima nevin čovjek, i nemoj da ga vrijeđaš.
Ako poštujete Haag pa kažete da je Oluja zločin na osnovu njihove presude, onda poštuj i nevinost gospodina Orića.

sta da postujem? gotovina je trebalo biti osudjen na dozivotnu. ono je blaga kazna za njegove zlocine![]()

Милораде ... пре но што постанеш рахметли ... реци које српско презиме ти је корен и коју славу су ти славили преци ... знаш ти то. Ако не знаш, питај свога бабу зна он сигурно ... само то крије ко змија ногеNe jedi go.vna Uysal!Pusti ljude neka na miru zale za svojim generalom.
Ma nemoj zezat.
Ne moze se 2x suditi za isto djelo.![]()
Милораде ... пре но што постанеш рахметли ... реци које српско презиме ти је корен и коју славу су ти славили преци ... знаш ти то. Ако не знаш, питај свога бабу зна он сигурно ... само то крије ко змија ноге