Ratko mi te volimo

?

• volim ratka i ne bih ga prodao ni za sta na svetu

• iz inata

• mrzim ratka

• boli me k za ratka

• narod ga voli zato sto je narod stoka

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Moj interes je da se sa mog naroda skine ljaga.

Одговорност је индивидуална а не колективна, колективном одговорношћу су се служили припадници РСХА (Reichssicherheitshauptamt) један од тих припадника је и оснивач Радиа Слободна Европа Рајнхард Гехлан.

Ovo te iskreno pitam?

Ljaga? Pojasni sta mislis pod tim ljaga?

Kakvu ces ti imati korist i interes u skidanje bilo kakve ljage koju ti je amer nabacio?

Zanima me sta tebi licno znaci ta ljaga i kako ce ti pomoci u daljem zivotu?

nisi mi odgovorila da li bi ili ne bi placala malim muslimanima skolovanje?

Ako su ta deca drzavljani Srbije, sto da ne? Imaju ista prava kao druga deca.

Mlatko i ostali (ludi Radovan, Milosevic, kojekakve paravojne formacije) pljunuli su na cast Srba. Nije meni Amer nabacio ljagu, vec ovi izrodi.

Одговорност је индивидуална а не колективна, колективном одговорношћу су се служили припадници РСХА (Reichssicherheitshauptamt) један од тих припадника је и оснивач Радиа Слободна Европа Рајнхард Гехлан.

I odlazak u Hag doticnog bi potvrdio individualnu odgovornost.

Нисмо гранатирали већ отварали ватру на муслиманске војнике и њихове положаје. Линија раздвајања је била често и десетак метара.
Није лијепо да пишеш оно о чему појма немаш. ;)

Mom drugu (Srbinu) je srpska granata uletela u stan na Alipasinom polju. Odakle je ispaljena?

Još si samo trebao napisati da svi mi moramo vjerovati samo Dukiću i Košarcu i onda bi upotpunio svoj post.
Stvarno jadno više to negiranje svjetskih stručnjaka.
Bitno je da se znaju zvanični podaci a drugo sve su obična negiranja bez dokaza. Za Srbe iz Sarajeva smo dosta toga rekli i zna se ko ih je javno pozivao da napuštaju Federaciju, krivac je SDS (imaju tonski i pisani zapisi, lako ih ponovo postavim)

Direktor Zavoda za sudsku medicinu dr Željko Karan rekao je da priče i prozivke koje su u posljednje vrijeme pokrenuli pojedinci u BiH, a odnose se na to da se u mrtvačnici na Novom groblju u Banjoj Luci nalazi 14 skeleta koji čekaju i koje niko neće forenzički da obradi, nisu tačne, jer se u većini slučajeva radi o životinjskim kostima, a ne srpskim žrtvama.
- U šest kesa nalaze se životinjske kosti, u jednoj zemlja, blato i komad ogorjele daske, u dvije kese ponešto ljudskih i životinjskih kostiju, dok su ostale tri vreće kosti ljudskog skeleta, od kojih su dva već identifikovana i ponovo pogrešno ekshumirana, a treći skelet nema veze sa prethodnim ratom - objasnio je Karan.
On je istakao da takve skelete predstavnici Instituta za traženje nestalih dovoze na Gradsko groblje u Banju Luku, a dva objekta Vlade RS predviđena za to skoro su prazna.
- Nama dovoze kosti životinja, pa nas optužuju da nećemo da ih forenzički obrađujemo, a srpska ekshumirana tijela voze u Tuzlu, Travnik, Bihać i Visoko - kazao je Karan.

http://www.glassrpske.com/vijest/3/...austavlja-proces-trazenja-srpskih-zrtava.html

Ako su ta deca drzavljani Srbije, sto da ne? Imaju ista prava kao druga deca.

Mlatko i ostali (ludi Radovan, Milosevic, kojekakve paravojne formacije) pljunuli su na cast Srba. Nije meni Amer nabacio ljagu, vec ovi izrodi.

Pa naravno da nisu, gradjani su Federacije! Jel bi njima placala skolovanje, nove zgrade, bolnice itd itd... SVOJIM PARAMA?

Jeste Amer ti je nabacio ljagu, jer da nije , onda nebi samo tebi nabacio vec bi nabacio drugim stranama. Ovako je nabacio samo tebi. Jel se pitas mozda sto?

Pa naravno da nisu, gradjani su Federacije! Jel bi njima placala skolovanje, nove zgrade, bolnice itd itd... SVOJIM PARAMA?

Jeste Amer ti je nabacio ljagu, jer da nije , onda nebi samo tebi nabacio vec bi nabacio drugim stranama. Ovako je nabacio samo tebi. Jel se pitas mozda sto?

Opet ti u krug. Da sam drzavljnka BiH, placala bih.

Nije Amerikanac vrsio ratne zlocine u Bosni, pa nije on kriv za tu ljagu.

Sve zaracene strane smatraju da Haski sud nije objektivan. Verovatno i nije. Ali sami smo krivi sto nam se tamo sudi, pa cemo morati da "progutamo zabu".

Па по некима овде ми смо криви за све, сећам се говора на Радио Слободна Европа 23/24. марта 1999. где председник САД Бил Клинтон човек који је основао Међународну комисију за нестала лица - International Commission on Missing Persons (ICMP) оптужује Србе као кривце због којих је почео Први светски рат, Други светски рат и овај последњи на простору Југославије као и изјаве о протераних 2 милиона Албанаца а у покрајини Косово и Метохија (Р. Србија) нема толико становника са све војском и полицијом да би сада Приштина по званичним подацима био етнички чист град и нико ни не покушава да позове насилно протерана лица да се врате.
То је политика која се спроводи од стране појединих западних земаља у последњих 100 година а која је прузроковала милионске жртве српког нараода.

Mom drugu (Srbinu) je srpska granata uletela u stan na Alipasinom polju. Odakle je ispaljena?

Ако је у стан, онда из тенка, претпостављам. ;) Мени је испред улазних врата пала, једна испод прозора, једна на гаражу, једна на балкон....о снајперским метцима и ПАМ-у да не говорим. Са муслиманске стране су дошле.

Па по некима овде ми смо криви за све, сећам се говора на Радио Слободна Европа 23/24. марта 1999. где председник САД Бил Клинтон човек који је основао Међународну комисију за нестала лица - International Commission on Missing Persons (ICMP) оптужује Србе као кривце због којих је почео Први светски рат, Други светски рат и овај последњи на простору Југославије као и изјаве о протераних 2 милиона Албанаца а у покрајини Косово и Метохија (Р. Србија) нема толико становника са све војском и полицијом да би сада Приштина по званичним подацима био етнички чист град и нико ни не покушава да позове насилно протерана лица да се врате.
То је политика која се спроводи од стране појединих западних земаља у последњих 100 година а која је прузроковала милионске жртве српког нараода.

Da je Srbija prva zapocela prpopagandni rat i platila lobiste, drugacije bi sve to izgledalo.

Нема га, к'о што нема ни разлога да на грбачи држи ову паразитско-лоповско-издајничку власт.

Pa to upravo i pricam, svima cemo uciniti uslugu ako isprucimo Mladica samo sebi necemo uciniti. Odnosno sebi cemo josh vecu bedu navuci ako ga predamo.

Dobicemo novu etiketu, ovaj put zvanicnu da smo genocidan narod

i

placacemo zbog toga sto smo genocidni.

Zbog skidanja nekakve ljage koju mi je uvalio amer, ne pada mi na pamet da mi neko zalepi etiketu genocidnog naroda i ujedno da placam svojim kesom skolovanje dece neprijteljske nam komsijske drzave.

Alo ljudi INTERES je na prvom mestu.

Koga bole brige da li je kriv ili nije...

Opet ti u krug. Da sam drzavljnka BiH, placala bih.

Nije Amerikanac vrsio ratne zlocine u Bosni, pa nije on kriv za tu ljagu.

Jel se ti pravis mutav/a ili ne znas sta znaci placati ratnu odstetu?

Amerikanac je bacio nekakvu ljagu na tebe, a nije na one druge koji su pravili zlocine? Pitao sam te i opet ne odgovaras ? Kako tumacis da si je samo ti dobila, a bilo je zlocina na svim stranama? Odgovori i nemoj da se pravis mutav/a

Interes mi je ulazak u EU i Nato a bome i kao pokazatelj drugima kako nesme da se postupa u ratovima...

Rat i moze da prodje u ocima sveta...J*B*G...desava se... ali scene slicne holokaustu NE

A ne mislis mozda da ces dobiti etiketu genocidnog naroda cim zavrse sa Mladicem u hagu?

Posto si vec dobio nezvanicnu etiketu da si genocidan. Ovaj put ces dobiti onu pravu ZVANICNU i nadam se da znas sta znaci kada to ozvanice.

To znaci da si ti kriv za sve i da moras da placas zbog toga? Jesi rad da ulazis u EU i da placas malim muslimanima nove skole, bolnice, kuce , stanove iz svog dzepa?

Još si samo trebao napisati da svi mi moramo vjerovati samo Dukiću i Košarcu i onda bi upotpunio svoj post.
Stvarno jadno više to negiranje svjetskih stručnjaka.
Bitno je da se znaju zvanični podaci a drugo sve su obična negiranja bez dokaza. Za Srbe iz Sarajeva smo dosta toga rekli i zna se ko ih je javno pozivao da napuštaju Federaciju, krivac je SDS (imaju tonski i pisani zapisi, lako ih ponovo postavim)

Дакле Барте, ето ако лажу Кошарац и Дукић, не лажу ваљда сви ови Срби са ових постова које сам ти поставио? Или лажу по теби? Али не због изјава, већ зато што су Срби, напиши да знамо на чему смо. ;)

Back