Ratko mi te volimo

?

• volim ratka i ne bih ga prodao ni za sta na svetu

• iz inata

• mrzim ratka

• boli me k za ratka

• narod ga voli zato sto je narod stoka

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Tako je, a pametno je recimo ne prodavati svoje telekomunikacije Nemcima, osvedocenim neprijateljima ovog naroda.
A Nemci ponovo vladaju Evropom ! I sigurno nam misle sve najbolje, dovoljno je pogledati sta rade svojim vekovnim slugama zapadno od Drine ! A sta su spremili za nas ne smem ni da pomislim !

To će se videti ako ponuda Egipćana bude bolja a mi prihvatimo Nemačku. Inače nezaobilazni su i Rusi imaju ozbiljne odnose sa njima i sve više ih pojačavaju.

Toga da je razlika između EU i SAD koji su bastion liberalnog kapitalizma.

Putovao sam od Londona do Mancestera, preko Bristola i Birmingema i sve pumpe su bile TEXACO.
Mozda je bila i neka Engleska ali ja je nisam video, sto ne znaci da ih nema. A kada sam pitao Engleze zasto su prodali Amerima oni psuju Blera.
Nema velike razlike izmedju EU i USA, jedino sto je Evropa priznala da je nesposobna za multi-kulti drustvo.

Putovao sam od Londona do Mancestera, preko Bristola i Birmingema i sve pumpe su bile TEXACO.
Mozda je bila i neka Engleska ali ja je nisam video, sto ne znaci da ih nema. A kada sam pitao Engleze zasto su prodali Amerima oni psuju Blera.
Nema velike razlike izmedju EU i USA, jedino sto je Evropa priznala da je nesposobna za multi-kulti drustvo.

Dve stvari, Britanija i ostatak EU nisu isto, jesu se sada pokačili oko ove finansijeske krize. Siti of Landon=SAD
Drugo, čiji je Britiš petroleum koga imaš na dosta mesta po SAD?

Dve stvari, Britanija i ostatak EU nisu isto, jesu se sada pokačili oko ove finansijeske krize. Siti of Landon=SAD
Drugo, čiji je Britiš petroleum koga imaš na dosta mesta po SAD?

Kacili su se i uvek ce se kaciti oko toga ko ce biti Big Daddy, Nemci ili Britanci.
BP se spojio sa AMOCO-m iz Indijane i kao takav deluje u USA ! Mislim imas i Induse i Saudijce u Americi....bastion neoliberalnog kapitalizma, kao sto si i rekao. Ali Ameri drze konce u rukama.

:hahaha:

Isprepucao?

Pa on je izgubio rat sa 200X slabijim protivnikom!

Čini mi se da bi trebalo da se vratiš u pesak i da nastaviš da se igraš sa lopaticom i kanticom.

Nisu za tebe ozbiljnije priče i teme.

5 (PET) godina 1991,1992,1993,1994,1995, sve paravojne formacije iz pobunjenih republika (10 miliona stanovnika), što znači skoro milion pobunjenika i terorista, zdušno potpomognuti ogromnom logističkom, vojnom i finansijskom pomoći američko-evropskoih kolonizatora (1,1 milijarda stanovnika) i uz pomoć muslimanskog bloka (1 milijarda muslimana) pokušavale su da okupiraju teritoriju koju je držalo milion i po Srba a ti pričaš o nečemu kao 200X slabijem protivniku.

Ajde što ne poznaješ matematiku, i to me u suštini nije ni briga jer je poznato da tadićevi puleni nemaju pojma ni o životu a još manje o politici i matematici ali da uzimaš toliko učešće u ovakvoj temi i nečemu što uopšte ne poznaješ i nemaš pojma možeš samo iz jednog cilja :

To ti je zadatak.

Poslednja izmena:
Čini mi se da bi trebalo da se vratiš u pesak i da nastaviš da se igraš sa lopaticom i kanticom.

5 (PET) godina 1991,1992,1993,1994,1995, sve paravojne formacije iz pobunjenih republika (10 miliona stanovnika), što znači skoro milion pobunjenika, zdušno potpomognuti ogromnom logističkom, vojnom i finansijskom pomoći američko-evropskoih kolonizatora i uz pomoć muslimanskog bloka pokušavale su da okupiraju teritoriju koju je držalo milion i po Srba a ti pričaš o nečemu kao 200X slabijem protivniku.

Ajde što ne poznaješ matematiku, i to me u suštini nije ni briga jer je poznato da taćivevi puleni nemaju pojma ni o životu a još manje o politici i matematici ali da uzimaš toliko učešće u temi i nečemu što uopšte ne poznaješ možeš samo iz jednog cilja :

To ti je zadatak.

U Bosni su na pocetku rata Srbi drzali 71% teritorije, a danas drze 49%.

Znas li ti koji je broj veci od ta dva?

U Bosni su na pocetku rata Srbi drzali 71% teritorije, a danas drze 49%.

Znas li ti koji je broj veci od ta dva?

I ti si nekada bio novorođenče i imao 1 mesec a sada imaš 7 godina i jedan mesec.

Kao što rekoh vrati se u pesak i da praviš kulu .... to je jedino za šta si u ovom trenutku sposoban.

Kad završiš školu i naučiš da računaš možda od tebe nešto i ispadne.

5 (PET) godina 1991,1992,1993,1994,1995, sve paravojne formacije iz pobunjenih republika (10 miliona stanovnika), što znači skoro milion pobunjenika i terorista, zdušno potpomognuti ogromnom logističkom, vojnom i finansijskom pomoći američko-evropskoih kolonizatora (1,1 milijarda stanovnika) i uz pomoć muslimanskog bloka (1 milijarda muslimana) pokušavale su da okupiraju teritoriju koju je držalo milion i po Srba a ti pričaš o nečemu kao 200X slabijem protivniku.

Ajde što ne poznaješ matematiku, i to me u suštini nije ni briga jer je poznato da tadićevi puleni nemaju pojma ni o životu a još manje o politici i matematici ali da uzimaš toliko učešće u ovakvoj temi i nečemu što uopšte ne poznaješ i nemaš pojma možeš samo iz jednog cilja :

To ti je zadatak.

Лупа глупости. Чак је писао и да Гардовић није убијен у Сарајеву. Појма нема. ;)

Back