RAT : )

E pa 'vako posle godinu dana od zadnjeg posta da vidimo kako stojimo:
evo LaNa je i dalje tu na krstarici ... mada redje ... neshto je muchi stomak u zadnje vreme pa ... znate kako je
bodyart-jp-zirafa.jpg

dok recimo djavoline nema nigde ... ko da je u zemlju propala ... policija i dalje traga za njom ali bezuspesno ... verovatno je sramota sto je porazena pa se povukla u neki udaljeni manastir na marsu :))

Marvin again u akciji! Ko kaze da pas nije covekov najbolji prijatelj...i vise od toga? : ) Pokusao je da se sakrije u gepeku automobila da bi prikrio svoju sramnu radnju ali usled malo jaceg povetarca vrata su se otvorila...a zakljucak se sam namece - marvin presao na animal : )

1313493457431d83b8ac67f572702610.jpg

Mislim sta reci : )

evo dragi gledaoci kako se LaNa bahato ponasha prema svojim sledbenicima ...vlast je vlast :)
ZebraSmile.jpg

mada ovaj kadar pokazuje izvesni napredak ...jos uvek mora da se potrudi

013.jpg

a evo i najnovijeg napredka koji je postigla uz vishemesecnu terapiju lechenja besa :))
14137-Crazy%20Goat.jpg

Marvin akrobata

1730664923432c534145d81883362514.jpg

Oni koji prate ovaj forum od pocetka, odlicno su upuceni u to da je marvin sklon izvodjenju raznih akrobacija posle cega mu obicno nastrada gooza ali on i dalje ne odustaje...ovog puta ga vidimo u disciplini "kako pobeci gejevima" koju je Marvin sam osmislio upravo zbog cestih napada gej populacije na njegovu licnost. Naime, ovo takmicenje se odzalo na Niskom trgu a Marvin je skakao sa 18 sprata, tako da je bio jedini ucesnik dok su ga svi sa cudjenjem posmatrali i pitali se dokle je spremna da ide njegova glupost. Kako je Marvin prosao posle ove samoubilacke discipline, procenite sami :) Sve u svemu, jadna marvinova gooza :)

Back