piciginx
Legenda
- Poruka
- 53.282
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kmeči još.Smanji malo doživljaj.
Neka prestane kmečati..Kmeči još.
Kmečiš ti.Neka prestane kmečati..
Rusija je naspram zapadnih medija koji ispiru mozgove već 30 godina neviđenim terorom, nedonošče.Upravo to što si naveo radi Putin. Doslovno.
A Obamu?Ne podržavam zločince pogotovo ne Putina..
Samo ona devijantna. Prava LGBT, BLM, woke i sličnih u Rusiji ne postoje,Rusi ne poštuju nikakva prava.
Kupili ih za kifle.Ukrajinu nije napala Amerika.
Zamena teza ne opravdava Rusiju za ono sto radiDok naravno Ameri ne vrše propagandu i ne žele da vladaju svijetom? Recimo VOA nije klasična propaganda? Ili CNN?
Gdje ja tražim opravdanje? Meni je ponašanje zapada licemjerno.Zamena teza ne opravdava Rusiju za ono sto radi
Ako je US bombardovala Avganistan, to nije opravdanje da Rusija bombarduje na primer Tadzikistan odakle su dosli oni teroristi sto su pobili ljude na koncertu u Moskvi
To su samo izgovori, Rusija i Amerika su identicne sile, samo sto je USA sa vise snage od Rusije pa moze da projektuje vise uticaja na vise tacaka.
Kina je vec pocela tu istu praksu na svoje susede a onda ce i siriti tu praksu kao i svaka imperija u proslosti, vec pokusavaju praviti vojne baze po drugim zemljama, pa ce i oni postati omrznuti, i na kraju ce pasti kao i svi pre njih, samo sto treba ziveti oko 200 godina da vidis pun proces up and down
Zato što drugosrbiojanci i NVO satanisti kontrolišu gotovo sve medije u Srbiji, a polupismeni sve što čuju na TV ili pročitaju oni to shvate kao istinu ... Koliko puta je samo onaj zadrogirani idiot Ž. Mitrović javno izjavio da će sa Pinka proterati sve one koji su rusofili ... Nadam se da će on biti proteran iz Srbije i neka se onda pridruži satanistima i nacistima u Ukrajini i hrabro udari po Rusiji ...Zasto je to tako?
Preblaga je to reč za te krvoločne hijene ...Meni je ponašanje zapada licemjerno.
Zar je trebala da dozvoli da joj nacisti pobiju nekoliko miliona Rusa u Ukrajini, da NATO postavi tamo svoje baze i da onda Rusija ne može da se brani?Zamena teza ne opravdava Rusiju za ono sto radi
Pa i Rusija je licemerna sa dvostrukim arsinimaGdje ja tražim opravdanje? Meni je ponašanje zapada licemjerno.
Rusi ne poštuju nikakva prava.
posudili, od koga? kursk je u rusiji, bar je bio poslednji put kada sam proveravao
Tako i šiptari na Kosovu kukaju pa i dalje terorišu naš narod.Predrasude, stereotipi i otvorena rusofobija.
Misliš da tih boleština nema u Rusiji?Rusija je naspram zapadnih medija koji ispiru mozgove već 30 godina neviđenim terorom, nedonošče.
Woke, globalizacija, nasilno širenje demokracije putem NATO agresija, LGBT, nasilno nametanje rodne ideologije u obrazovni sustav od vrtićke dobi, afirmativni pristup pedofiliji, i da ne nabrajam sve devijacije koje se suptilno, i sve češće agresivno, kroz medije poturaju.
Nema, Rusije ne promovira devijacije nego ih sankcionira. Jedan od razloga zašto je trn u oku Zapadnim promotorima što takva ponašnja nisu dozvoljena u Rusiji. Tamo LGBT ne organizira parade ulicama gradova, niti rodno nedefinirane fluidne osobe gostuju po vrtićima i djeci nameću svoju svjetonazor.Misliš da tih boleština nema u Rusiji?
Iskreno ne pravim razliku između pedofila i malo manjeg pedofila.
https://www.geopolitika.news/vijest...acaju-putinovu-ponudu-da-emigriraju-u-rusiju/Misliš da tih boleština nema u Rusiji?
Iskreno ne pravim razliku između pedofila i malo manjeg pedofila.
Ne bih rekao, evo pogledaj samo koliko gej ljudi je pobeglo iz Rusije u Beograd od početka rata, to što je tamo parada zabranjena ne znači da gej osobe ne postoje.Nema, Rusije ne promovira devijacije nego ih sankcionira. Jedan od razloga zašto je trn u oku Zapadnim promotorima što takva ponašnja nisu dozvoljena u Rusiji. Tamo LGBT ne organizira parade ulicama gradova, niti rodno nedefinirane fluidne osobe gostuju po vrtićima i djeci nameću svoju svjetonazor.
Ukrajinu nije niko napao.Ukrajinu nije napala Amerika.
Ludaka ima svugde, negde je to više a negde manje vidljivo evo npr jedan Ruski Web sajt koji promoviše ubistva, silovanja, nekrofiliju, pedofiliji, Zoofiliju itd... Takvih sajtova u Rusiji ima na stotine, ako želiš mogu ti poslati još desetine takvih sajtova.https://www.geopolitika.news/vijest...acaju-putinovu-ponudu-da-emigriraju-u-rusiju/
Uzbuna u britanskom parlamentu i šok za roditelje: djecu u školama uče perverziji, analnom seksu, masturbaciji, 100 spolova!
https://www.geopolitika.news/razgov...rziji-analnom-seksu-masturbaciji-100-spolova/