- Poruka
- 12.133
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
стомак нема националност.Сједињене Државе ублажавају антируске санкције.
Америчко министарство финансија саопштило је да ће дозволити трансакције са Русијом ако се односе на ђубрива, храну, семе, лекове и медицинску опрему.
Из санкција су повучене и бивша филијала Гаспрома у Немачкој и филијала Алфа-банке у Казахстану.
![]()
To znači da će ostale zemlje briksa imati podršku najjače zemlje sveta. USA je jaka zbog dolara a dedolarizacija je u toku.Ово предвиђање је направљено 2007. године. Заједно, БРИКС имају исти бруто домаћи производ као и САД. Само на Кину отпада скоро 90 одсто БДП-а БРИКС-а.
О чему ми овде причамо?
Sta da radim sa njom? Da joj otvorim kupleraj? Treba posle komsiluk da me komentarise. Da mi blamira decu u skoli.preženi se ukrajinkom?
Сада браћа Руси имају 50% веће шансе да изгубе рат....Кина ће се у наредних 50-60 година проширити на Краснојарск...ово ће бити катаклизмично - чак и за саме Американце....онда ће имати да се бори са много озбиљнијим непријатељем
Amerike nece biti za 50-60 godina, ne u ovom obliku. To ce biti nesto kao savana , turisti ce tamo sa dzipovima kao na safari. Lokalno stanovnistvo potomci danasnjih amerikanaca ce trcati goli po prasini i loviti guustere kao primitivna civilizacijaСада браћа Руси имају 50% веће шансе да изгубе рат....Кина ће се у наредних 50-60 година проширити на Краснојарск...ово ће бити катаклизмично - чак и за саме Американце....онда ће имати да се бори са много озбиљнијим непријатељем
Da li ima kakvih (polu)informacija, javnog pogovaranja ili licnog zapazanja od znacaja za temu?Laz. Juce sam dosao iz Rusije i to sto ti govoris je obicna laz, a ti si lazovcina za tastaturom. Povraca mi se od tvoje ljigavosti.
Za 8 godina BRIKS finansijski postaje najmocnija organizacija na planeti. Za 30 godina G7 ce biti samo 30 % ekonomske moci BRIKS.Moraš da pratiš trendove. Npr, Hrvati nisu pratili trendove i izgleda po treći put se svrstavaju na pogrešnu stranu. Nije dovoljno samo pogledati trenutnu situaciju.
![]()
https://www.researchgate.net/figure/NOMINAL-GDP-2006-2050-THE-BRICS-VS-G7_fig1_255724660
a daj ti nama te koji i kazu ..ali urbaniji ljudi kažu da je to ruska propaganda oko nacista
Па зашто да не – Кинези ће населити некадашње руске земље и бар изградити добру инфраструктуру –Ovo je teška budalaština. Baš, budalaština.
a daj ti nama te koji i kazu ..
pa da se onda usporedi to sto ti mislis da znas sa informacijama koje su vec i data , gde i je cisto i jasno prikazan nacizam ukrajine.
a dotle
bit ces mnogo pametnija ako i ne postavljas nesuvisle usporedbe i jos i trazis i neke poTVRDe
a sto ti besnisa čekaj ako on tamo ide da čisti od neprijateljskog elementa, što ima svoje ruse koji su besni zbog rata
a sto ti besnis
sta i koliko i cijih delovanja u ukrajini ima
pitanje je bilobaš mi treba potvrda, prozapadni ljudi i mediji i dalje viču da je to sve ruska propaganda i da nema nacista
ne mogu konkretno da ti sad kažem ali znaš fazon npr N1 vesti i slično
ukrajinskih izbeglica ima i u Krusevcu...danas sedim kod fontane i pored mene prodje bracni par sa cetvoro dece, tri cerke i sin...likovi imaju oko 35g, deca od 3 do 10g...da nisu progovorili, pomislio bih da su Srbi...cak su i vise plavi, nego Srbi...gledam ih, sede na susednoj klupi i piju neke sokove, potpuno se uklapaju u sredinu
pitanje je bilo
koji su to prozapadni ljudi
gde se oni nalaaze
i sto ti lijepo ne sednes i pocnes i da ucis , kako i na koji nacin da od svih informacija koje se prenosi
pokusas da stavis i, gde je tako ono naucno i receno
relativna istina
a sta bi to bila drzava?neka bude da je sve država ukrajina?
a sta bi to bila drzava?
Oksanke su ti opasne i poznate dobro u postsovjetskim sferama, drži pare D A L E K OSta da radim sa njom? Da joj otvorim kupleraj? Treba posle komsiluk da me komentarise. Da mi blamira decu u skoli.
ahanalaze se u srbiji, često u vojvodini, često su obrazovani i javne ličnosti, umetnici
u stanju su da se informišu o temi
idi u zapecakpredsednik, vlada, skupština, drž. organi...