SADA NAKON OVOG SNIMKA UVJEREN SAM DA ĆE 100% RUSIJA POBJEDITI...MUSLIMANI SU UDARNA PESNICA RUSIJE I NEĆE DOZVOLITI GAY PARADE...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ja šta je retardinjo Lukašenko mislio, ali znam šta je rekao da je mislio.ti znaš šta je neko mislio![]()
U Podgorici?uskoro i u vašem NATO gradu...
Ali kao znak dobre volje to ne žele.Не би.
Русија и овако без икаквих проблема може да уништи цео НАТО.
Запад је озбиљно начео своје залихе норужања и опет Руси само са 5% својих капацитета све то уништавају.
Сад замисли да крену са рецимо 50%.
Избили би на Ла Манш у року месец дана.
zavrsila u dimuJa sam mislio da samo Ukrajinci imaju dronove i da samo oni unistavaju Ruse (citajuci forumske Hrv. i Bosnj.)?Bespilotne grupe V su otkrile pokret ukrajinske oklopne kolone. Artiljerija je završila posao

Putin je zabranio gej parade dekretom, na 99 godina, uz opasku - "a poslije cemo da vidimo"...'.SADA NAKON OVOG SNIMKA UVJEREN SAM DA ĆE 100% RUSIJA POBJEDITI...MUSLIMANI SU UDARNA PESNICA RUSIJE I NEĆE DOZVOLITI GAY PARADE...
A dje ima dima ima i vatre.Ukrajinska "ofanziva" na hersonzavrsila u dimu

Ne vidim svrhu postavljanja linkova za zatvorene grupe.Pokusaj kopiranja K-52 od strane Apacha
https://t.me/c/1673209744/4973
Nato šalje viškove u Ukrajinu, dok Rusi već cijede suhu drenovinu.Kako je došlo do toga da sa ruskim budžetom za odbranu od 66 milijardi dolara i NATO od 1,1 trilion dolara, Zapad iscrpi zalihe oružja i vojne municije za prebacivanje u Ukrajinu, a Rusija nastavlja operaciju i melje svu ovu bezbrojnu vojnu pomoć? Pitam za prijatelja.
Ni prozore nisu razbili na tkz. bazi, ali zato napravili kaos u gradu.uskoro i u vašem NATO gradu...
ima i cevapa i pljeskavicaA dje ima dima ima i vatre.![]()
Рекао бих да су промашили зграду. Обе ракете.uskoro i u vašem NATO gradu...
Ovo je skola.uskoro i u vašem NATO gradu...