Западњаци су ретко покварени , охоли и зли људи , људи који подстрекују друге да се боре, да умиру , да се дешава зло света у њиховим државама .
Западњаци им за то дају новац , логистику и онда стоје по страни и гледају ..
Нису то једном урадили у Украјини , то су већ радили за време другог светског рата .
Била је једна фотографија прогома у Лавову , *****************и су извели стотине Јеверја и Руса на улице тог града и страшно их линчовали , батилани , силовали , убијали на бруталан начин ..
Те фотографије говоре о стравичним стварима , оно што ми је било упечатљиво јесте питање које сам поставила сама себи а питање је гласило :"Ко је ово могао да сними , да уради ове фотографије?" ..одговор сам добила релатино брзо , када је једна од фотографија сама дала свој одговор.
Имамо линч на улицма града , Укрјаинце који на смрт батинама убијају људе и у једном чошку видимо да је фотограф ухватио запараво оне који су то снимали .
Види се Немац , група Немаца који снимају те злочине , стоје по страни , смеју се и гледају .
Гледају и снимају , тако је и данас !
Интересантна чињеница је била , пошто је ЛАВОВ релативно мали град био , да су ти Укрјаинци убијали и своје сроднике , родбину и ако су они били Укрјаинци а ови Јеверји и Руси .
Немци су то омогућили преузмањем власти у граду , буквално су довели нахушкану руљу која је убијала свој народ , своје пријатеље , своју родбину.
тако и данас
Је л' ово важи и за војнике?
Kijev uveo novi režim: Rusima su od danas potrebne VIZE za ulazak u Ukrajinu
Ukrajina je danas uvela vizni režim za državljane Rusije, saopštilo je ukrajinsko Ministarstvo spoljnih poslova.
Апсурд кијевске окупационе власти која више не може да контролише ни свој одлазак у тоалет ,када им пригусти, а да не говоримо о визама или уопштено територији.