Zašto misliš da te plašim? Ili si se uplašio pa mi sad bacaš kontru?

Nije mi to uopće bila namjera. Govorim kakvo je činjenično stanje. Na Hrvatsku nitko udariti neće jer je članica najvećeg saveza na planeti. To su činjenice , ne bajke sa balkan infoa. Čak i vaš idol Putin govori kako mu nije u interesu ratovati sa zapadom. I on zna kako bi prošao. Trump mu je fino rekao da će ga ako napadne Ukrajinu pretvoriti u pepeo. Zato je Putko i bio miran dok Trump nije pao a onda očekivao mlake reakcije zapada na invaziju. Na njegovu nesreću ovi su ga dočekali spremni. Trodnevna specijalna operacija se pretvorila u tromjesečni ratni pakao gdje ljudi ginu kao muhe. Sad se nalazi u skoro pa bezizlaznoj situaciji. Trebao bi regrutirati nove vojnike, a ako krene to je dokaz da nešto ne valja. Riskira da ga vlastiti narod makne, ili da mu neki general zabode nož u leđa. Rusi tobože najveća ratna sila svijeta već 3 mjeseca napreduju milimetarski kroz Ukrajinu koju brani drugorazredno zapadno oružje. Prva liga još nije ni stigla, a Rusija je skoro na koljenima. To vam je djeco realnost. Gdje su Armate, podvodni dronovi, laseri, navodni visoko tehnološki avioni? Vi još niste skužili da ste namagarčenii ruskom propagandom?

Stbarno još vjerujete da se iz okolice Kijeva maknuo bezveze?
Ne znam o čemu ti, ali mogao bi mi odgovoriti na pitanje kad me već citiraš
Ne moraš ti, može bilo tko? Ima li itko tko zna nešto više osim poluinformacija sa kurira ili ruskih telegram kanala? Jesu li vam stvarno jedini izvori informacija russia today i ostale splačine? pa tužniji ste nego što sam mislio.