18+...koje bezpotrebno rasipanje ljudstva na žalost njihovih obitelji...
https://t.me/azmilitary11/8693
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na zalost njihovi obitelji pa su povjerovali u Sorosevu usrnu pricu o slobodi i demokraciji, sa 24/7 osmijehom na licu svima.18+...koje bezpotrebno rasipanje ljudstva na žalost njihovih obitelji...
Ne bih se slozio sa tobom. Ukri su i ranije tokom Kijevske operaicje svoje borbene efektive krivali po trznim centrima .. Mozda su Rusi ovog puta imali losu dojavu, mozda im je NATO slozio pogresnu infrmaciju da bi pukli po civilima. Sve je moguce.Iz istog razloga iz kog je Nato gadjao civilne ciljeve po Jugoslaviji i Iraku. Sijanje straha i terora kako bi se izvrsio psiholoski pritisak na rukovodstvo da kapitulira. Ne kazem da Rusi to rade, ali moze i to da ima vojno-politicku logiku.
Pa eto objavljeni su, ne znam šta ti nije jasno.Ma nemoj mi reći..
A s cime ce Rusi to tuci, molicu lijepa? Nit oruzja, nit municije, nit pilota, nit artiljeraca, a prazan dzak ne stoji. GOTOVI SU!!!Ne bih se slozio sa tobom. Ukri su i ranije tokom Kijevske operaicje svoje borbene efektive krivali po trznim centrima .. Mozda su Rusi ovog puta imali losu dojavu, mozda im je NATO slozio pogresnu infrmaciju da bi pukli po civilima. Sve je moguce.
Da Rusi hoce da se okome na civile, to mogu za 24h.
Polupati sve elektrodistrbutivne centre, dakle nema struje, a kad nema struje onda nema vode, nema interneta, nema mobilne telefonije, nema nicega sto je radi na struju. To odmah dovodi do nestasice hrane,
Iskljucili bi im gas, jer 99% Ukra korsiti Ruski gas.
Sve to jos nisu uradili a mogu, znaci da im civili nisu meta, barem ne namjerna meta.
Kome se spremaju suđenja? Šta lupaš?Zato se Rusima spremaju suđenja ili se već sudi zbog holivudske produkcije.
Smiješan si.
Zlikovci su to. Namjestili su crime scene.Kome se spremaju suđenja? Šta lupaš?
Kako je moguće da su oni ljudi strijeljani a pored zida pored kojeg leže nema rupe od metka?
Da li je to moguće objasni mi?!
da to je priopćila "tnjiter bojna"A s cime ce Rusi to tuci, molicu lijepa? Nit oruzja, nit municije, nit pilota, nit artiljeraca, a prazan dzak ne stoji. GOTOVI SU!!!
da to je priopćila "tnjiter bojna"
svako neka laprda ono sto treba da konzumira njegova priprosta pučinaIzvor: britansko ministarstvo obrane
Ако се мало разумеш у авијацију, видећеш да ракете Х- 22 које се користе имају пасивни координатни систем контроле - без радарског навођења - то јест, постоји површина од 25 квадратних километара где ова врста пројектила може пасти - наравно ово није прецизно оружје - технологија је стара 50 година. То је познато, али је руска авијација, нажалост, већ доказала да је за њу колатерална штета нешто сасвим нормално.Zašto bi Rusi pogodili tržni centar sa civilima i tako nanijeli sebi štetu a izašli u susret ukrajinskim nacistima, hajde mi samo to objasni?!
Izludjivanje. Psiho-prop rat na steroidima.svako neka laprda ono sto treba da konzumira njegova priprosta pučina
Ti svoje informacije dobijas kod teta Šlajmudine u burekDŽinici ?Ако се мало разумеш у авијацију, видећеш да ракете Х- 22 које се користе имају пасивни координатни систем контроле - без радарског навођења - то јест, постоји површина од 25 квадратних километара где ова врста пројектила може пасти - наравно ово није прецизно оружје - технологија је стара 50 година. То је познато, али је руска авијација, нажалост, већ доказала да је за њу колатерална штета нешто сасвим нормално.
Rusi su gadali i pogodili civinu metu uz mnogo civilnih zrtava.Pa eto objavljeni su, ne znam šta ti nije jasno.
Ja se pitam kako to Rusima ne smeta da većina zemalja EUa šalje Ukrajini oružije kojim se ubijaju Ruski vojnici a oni i dalje tim zemljama isporučuju plin i naftu....nisu im valjda vrijedniji novci od tog plina i nafte od života svojih vojnika?
Zali se NjATO-u ili drustvu pcelara Gornje Pripizdine ...Rusi su gadali i pogodili civinu metu uz mnogo civilnih zrtava.
Isti je obrazac bio u Ceceniji i Siriji treba li ti slike pokazati??
Šta ti nije jasno??
Rusi su to, oni su humani, njima se to ne može desiti.
Njima nije stalo do života svojih vojnika kamoli tuđih civila, sve su to kolateralne žrtva rat, odnosno specijalne vojne operacije..
Koju to civilnu metu?Rusi su gadali i pogodili civinu metu uz mnogo civilnih zrtava.
Isti je obrazac bio u Ceceniji i Siriji treba li ti slike pokazati??
Šta ti nije jasno??
Rusi su to, oni su humani, njima se to ne može desiti.
Njima nije stalo do života svojih vojnika kamoli tuđih civila, sve su to kolateralne žrtva rat, odnosno specijalne vojne operacije..
Информације које сам изнео су за људе са техничким знањем а не за људе са великим буреком у глави.Ti svoje informacije dobijas kod teta Šlajmudine u burekDŽinici ?
mi smo se predali 1999. kad je u bgdu potekla zuta voda u cesmamaNe bih se slozio sa tobom. Ukri su i ranije tokom Kijevske operaicje svoje borbene efektive krivali po trznim centrima .. Mozda su Rusi ovog puta imali losu dojavu, mozda im je NATO slozio pogresnu infrmaciju da bi pukli po civilima. Sve je moguce.
Da Rusi hoce da se okome na civile, to mogu za 24h.
Polupati sve elektrodistrbutivne centre, dakle nema struje, a kad nema struje onda nema vode, nema interneta, nema mobilne telefonije, nema nicega sto je radi na struju. To odmah dovodi do nestasice hrane,
Iskljucili bi im gas, jer 99% Ukra korsiti Ruski gas.
Sve to jos nisu uradili a mogu, znaci da im civili nisu meta, barem ne namjerna meta.
zapad se nije potresao kada su ameri bombardovali skole i svadbe po avganistanu i irakuАко се мало разумеш у авијацију, видећеш да ракете Х- 22 које се користе имају пасивни координатни систем контроле - без радарског навођења - то јест, постоји површина од 25 квадратних километара где ова врста пројектила може пасти - наравно ово није прецизно оружје - технологија је стара 50 година. То је познато, али је руска авијација, нажалост, већ доказала да је за њу колатерална штета нешто сасвим нормално.
Zapravo se samo malo zagorili ćevapi na roštilju.Како се ти бламираш то је невероватно
Ti nemas ni burek u glavi, nemas cak ni promaju... Kh 22 je najbolje dinstanciono oruzije na planeti. Niko nema bolje. Domet bez ulaska u zonu neprijatlejske PVO, preciznost na cilju i upotreba u uslovima rada neprijateljske PVO to oruzije stavljaju na prvo mjesto.Информације које сам изнео су за људе са техничким знањем а не за људе са великим буреком у глави.