Nikolaaa222
Aktivan član
- Poruka
- 1.800
Pa ti rece da povedem racuna o priznatim drzavama i njihovim granicama, ja te samo podsecam da smo i mi priznata drzava koja ima neke svoje granice. Ali eto zapad kaze: Mi ne priznajemo vase granice. A Ukrajini priznaju. Upravo to licemerje i dvostruki arsini, plus sirenje nato-a na istok, i jesu doveli do svega ovoga.Nigde ja nism rekao da je promena nasih granica u redu, mora se biti bar malo glup ako pstanes meta Rusima ili Amerima.
Eto vrati se u '90-e, Rusi su svima koji su zeleli dali slobodu, a nisu morali jer su mnoge teritorije sve do SSSR-a pripadale Rusiji. Znali su Rusi i tada da je dobar deo teritorije danasnje Ukrajine ruska teritorija koju su komunisti pripojili Ukrajini, ali nisu pravili probleme.
I onda Ameri krecu da mesetare, da uvlace bivse sovjetske republike u Nato, iako su se obavezali da se nece siriti na istok, da ih okrecu protiv Rusije, da organizuju drzavne udare i kojekakve plisane revolucije, instaliraju svoje marionete, finansiraju kojekakve naciste, osnivaju bio laboratorije na ruskim granicama, da izazivaju ratove na ruskim granicama. Pocinju da dovlace naoruzanje na ruske granice i sve cesce vezbaju (samo se pitam sta to Ameri vezbaju na ruskim granicama), pa onda instaliranje protivraketnog stita koji toboze treba da stiti od iranskih raketa. I da ne nabrajam dalje.
Ako ne vidis sta je sve prethodilo sukobu u Ukrajini bojim se da bezveze pisem.