Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zato što u svakom društvu ima budala i mesposobnih.
Naravno, ali USA je neuaporedivo uređenija država od Rusije, a o ljudskim pravima i slobodama da i ne pričamo.
Pa ne ideš tamo gdje ti je lošije, nego ako imaš priliku, ideš tamo gdje ti je bolje.
Neš ti mudrosti.
Slučajno završio u Parizu, a isto tako sam mogao završiti i u Belgorodu, ali sto, slučajno nisam.

Dok NATO nije počeo da pomaže Ukrajini, bilo je moguć mir sa celovitom Ukrajinom. Radi pomoći NATO pakta ostali su bez Krima.
Sad šta više NATO pomaže, Ukrajina će biti manja. Mogli su da postignu mirno rešenja sa Donbasom u Ukrajini na početku. Sada više to nije moguće ni sa Hersonom i Zaporožjem van Ukrajine, zahvaljujući podršci NATO pakta.
Put koji je doveo do ovoga danas, nastavlja se ici tim istijem putem. A to se zavrsava zna se dje. Da, oslabiti Rusiju preko Ukr.
Tesko Urk.

Ma da, baš na primjeru Srbije nisu imale efekta jer je Slobo rekao da su zdrave za ekonomiju
A jesi li principijelno protiv okupacija tuđih država i pripajanju tuđih teritorija?
Naravno da jesam protiv okupacija, ali takva je realnost. Jedna vojna koalicija već 20 godina zaobilazi UN i neprekidno okupira države po svetu, neke instaliranjem vazalskih režima, druge vojno. Realno je da im neko uzvrati i krene da oslobađa te okupirane države. Danas Ukrajina, sutra Tajvan...

Mozda da je USA imala anti i protiv-americku revoluciju i onda 40 godina terora, mozda bi Rusija bila isto tako sredjena ako ne i ..??
Naravno, ali USA je neuaporedivo uređenija država od Rusije, a o ljudskim pravima i slobodama da i ne pričamo.
Pa ne ideš tamo gdje ti je lošije, nego ako imaš priliku, ideš tamo gdje ti je bolje.
Neš ti mudrosti.
Slučajno završio u Parizu, a isto tako sam mogao završiti i u Belgorodu, ali sto, slučajno nisam.
Ljudska prava i slobode, nekad bilo. Znadem 15 ljudi koji su izgubili posao (karijere od 10-20 godina) jer im je na silu prijeceno da moraju ubrizgati toksicnu supstancu inace ostaju bez posla?
To ti zoves ljudskim pravima i slobodama?
Dje ti nijesu ni gospodar od svoga tijela?

Da te na silu ja prisilim da uzimas recimo ljekove za povisen tlak bez obzira da li se ti slazes ili ne??

Da, USA je to nekad bila.

Naravno da jesam protiv okupacija, ali takva je realnost. Jedna vojna koalicija već 20 godina zaobilazi UN i neprekidno okupira države po svetu, neke instaliranjem vazalskih režima, druge vojno. Realno je da im neko uzvrati i krene da oslobađa te okupirane države. Danas Ukrajina, sutra Tajvan...
Onda ćemo se principijelno složiti da nismo principijelni i da priznajemo samo pravo jačeg, sve 5.

Screenshot_20220612-221205-670.png

Ti si samo kučkica koja mora da kaže Jawoll, mein Führer :D ali ipak si deo NATO-a pa kad kažeš da ne voliš okupatore zvuči nekako poremećeno, kao da su te naterali da budeš deo te agresorske organizacije a ti jadan nisi hteo :rotf: :D

A to što si ovde na srpskom forumu... pa to govori o tebi, posle se ljutite kad vam kažemo da ste opsednuti Srbima :)
Ali razumem te, geni su to ;)
Nije bilo referenduma o pristupanju NATO-u, tako da smo natjerani i okupirani. Zna se dobro od koga i zašto. Tko neće u NATO brzo mu se uvode demokracija.

Ti si samo kučkica koja mora da kaže Jawoll, mein Führer :D ali ipak si deo NATO-a pa kad kažeš da ne voliš okupatore zvuči nekako poremećeno, kao da su te naterali da budeš deo te agresorske organizacije a ti jadan nisi hteo :rotf: :D

A to što si ovde na srpskom forumu... pa to govori o tebi, posle se ljutite kad vam kažemo da ste opsednuti Srbima :)
Ali razumem te, geni su to ;)

Akademiče "do ujutro je gotovo",
otvori temu o mom liku i djelu i vlastitoj nacističkoj ideji o genetskoj predodređenosti, pa idemo tamo raspraviti, može?

Nije bilo referenduma o pristupanju NATO-u, tako da smo natjerani i okupirani. Zna se dobro od koga i zašto. Tko neće u NATO brzo mu se uvode demokracija.
A kako to da smo ušli u EU a Agafja bila protiv?
Referendum za NATO, doduše ne formalan, je vrlo jasno pokazan u rezultatima izbora 25.studenog 2007. po kojem su u Sabor ušle stranke koje su, sve do jedne, zagovarale ulazak RH u NATO, dakle 100% parlamentarnih stranaka.

Ево за оне који су мислили да Руси не могу да праве пљескавице и помфрит без западњачког капитала:

Naravno da mogu to raditi.
Ali pazi sad, ideja je zapadna, ne ruska, Rusi samo kopiraju. Od VKontakte do Ukusno i tačka.

Referendum za NATO, doduše ne formalan, je vrlo jasno pokazan u rezultatima izbora 25.studenog 2007. po kojem su u Sabor ušle stranke koje su, sve do jedne, zagovarale ulazak RH u NATO, dakle 100% parlamentarnih stranaka.
Jel se slažeš da je NATO agresorska vojna organizacija ili tvrdiš da je odbrambeni savez... ono tipa "Hrvatska se brani u Avganistanu"? :hahaha:

Pravo jacega, da. Tako sve funkcionise. I to zahvaljujuci bas vama koji ste se svrstali uvijek samo na jednu stranu i uvijek skroz pristrasno i skroz neposteno.
A vi ste se svrstavali na dvije strane, nepristrano i pošteno. :lol:

Jel se slažeš da je NATO agresorska vojna organizacija ili tvrdiš da je odbrambeni savez... ono tipa "Hrvatska se brani u Avganistanu"? :hahaha:
Obrambeni savez
Ili misliš da Finska želi u NATO da napadne Rusiju

A vi ste se svrstavali na dvije strane, nepristrano i pošteno. :lol:
Za razliku od vas ja ne mrzim Ukr. niti imam sta protiv njih. Ono sto meni smeta je sto su oni iskoristeni kao oruzje protiv Rusije. Kod vas nema toga, kod vas je jasno crno i bijelo samo. Rusi su uvijek losi momci a (ne Urk. nego) svi ostali koji su protiv Rusa su dobri.

Eto vas karakter i vasa pamet.

Daleko vise Ukr. poznajem i prijatelji smo nego Rusa. I takodje znadem da svi koji mrze ili vole Ruse se slazu da je do ovoga dovelo mjesanje sa trece strane u sukobu.

Akademiče "do ujutro je gotovo",
otvori temu o mom liku i djelu i vlastitoj nacističkoj ideji o genetskoj predodređenosti, pa idemo tamo raspraviti, može?
Hvataš se za slamku rekla kazala :D Evo ja sam pogrešio i nije bilo gotovo do ujutro, ako ti je tako lakše, pa da imaš taj argument :)

A da li je kraj jedne ere, pa jeste, onda ipak nije toliko pogrešna izjava...

Već vidimo neke rezultate :)

Amerikanci Rusima platili let svog astronauta u rubljama

Nije dobro da dnr lnr sprovodi neke skroz teske kaznene mere prema plaćenicima i zarobljenicima jer to smanjuje njihov ugled u svetu.
U tom slučaju se izjednače obe strane u sukobu , a treba da se izdignu od drugih . Sprovodjenje drastičnih mera
nije u trendu sadašnjeg svetskog društva.
U kojem svijetu? U svijetu laži, pljački i prevara. Pa ne trebaju ni težiti tom svijetu. Zapad je najpokvarenije mjesto našeg planeta.

Naravno da mogu to raditi.
Ali pazi sad, ideja je zapadna, ne ruska, Rusi samo kopiraju. Od VKontakte do Ukusno i tačka.
Čemu NATO služi?

, imali smo više granata od vas jer je JNA u bježaniji iz Slovenije i Hrvatske, često gledajući samo svoju oficirsku guzicu , nerijetko oružje ostavljala u srpskim krajevima ne zato što nas je voljela već što ih nismo dirali.U krajevima gdje su Hrvati i Muslimani bili većina u BiH, normalno je bilo baciti ručnu granatu sa motora u pokretu iz za*ebancije još krajem 91 kada nije bilo ni r od rata u BIH.
Dobro receno. Ovo vecina sa bilo koje strane ne zna, a ja sam to imao prilike viditi na licu mjesta. Srbi se okupili ispred karasne, traze oruzje, iz kasarne svaka cijev uperena u njih.
Samo je jedina razlika to sto su Hrv. i musl. fizicki napadali i nista vise.
Moj osjecaj je bio da bi po Srbima daleko lakse i bez zadrske otvoriloi vatru samo da smo im dali prilike.

VECINA MISLI DA JE TAJ JUGO-oficirski talog toboze volio i bio za Srbe.

Put ler priprema Djecju vojsku

Pogledajte prilog 1169860

Izvor: Britansko ministarstvo obrane (i Soros)
Снимак из војне школе.
Интересовање за војне школе је такво да само најбољи пролазе селекцију. Русима је армија понос и зато је тако огромно интересовање за упис у војне школе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back