Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У правцу Артемовског.

Видронежнаја и Медна Руда су под нашом контролом. Борбе се настављају за Роту. Оружане снаге Украјине покушавају да се држе села а линија фронта се помера.

photo-y.jpg
Goni tu propagandu odavle! Rusi pokusavaju da drze sela i linija se pomjera prema Rusima! Jedino Rusi umiru i jedino Rusije uvijek gube.

Slava Sorosu!

Pa kako da samo svi trče na taj truli zapad a niko u te slobodarske zemlje?
U svakoj zemlji je ljepo. Vi ste stvarno cudni ljudi.

Pravo pitanje je kako možeš biti toliko dvoličan i govoriiti iza leđa protiv onih kojima si došao a ne zašto si došao.
Nabi taj kmetski robovski mentalitet znas dje.

Slobodno ljudsko bice ima pravo ljudsko i Bozije misliti sta oce. Tako.
Svak ko ziiv u nekoj drugoj zemlji MOZE MISLITI STA OCE sve dok doprinosi toj zemlji, radom, znanjem, svojim zivotom.

Министар просвете Руске Федерације Кравцов о будућности образовања на ослобођеним територијама.

1. Све школе и универзитети на ослобођеним територијама од 1. септембра 2022. године радиће по руским стандардима.
2. Руски ће бити главни језик наставе (у Херсонској и Запорошкој).
3. Образовање на украјинском језику ће бити очувано, тако да они који желе да уче у школама на украјинском неће бити ускраћени.
4. Сви матуранти са ослобођених територија могу да уђу на буџетска руских универзитета.
5. Раније је јављено да је на Криму већ почела преквалификација наставника за примену образовања на ослобођеним територијама по руским стандардима.
6. Такође је раније саопштено да ће Русија локалним школама обезбедити неопходне уџбенике и разне образовне материјале.
7. Уџбеници и приручници за обуку са причама о Бандери, Шухевичу и другим стрвинама у школама неће постојати.

U svakoj zemlji je ljepo. Vi ste stvarno cudni ljudi.

Nabi taj kmetski robovski mentalitet znas dje.

Slobodno ljudsko bice ima pravo ljudsko i Bozije misliti sta oce. Tako.
Svak ko ziiv u nekoj drugoj zemlji MOZE MISLITI STA OCE sve dok doprinosi toj zemlji, radom, znanjem, svojim zivotom.

Dvoličnost i ljigavost mi nije prihvatljivo, tebi očito je.
Tu glumatate neke antifašiste i časni i slobodarski duh a onda se prvom prilikom prodate fašistima za nekoliko eura.
I ti si se prodao ili još čekaš priliku?

Зашто? Сваки страни плаћеник је свестан ако га ухвате да за њега не важе закони као и за регуларног украјинског војника.
Nije bas tako. I mi smo imali stranaca u svojim redovima, oni su meni bili isto ko i mi i niucemu drugaciji. Kakav je status tih ljudi, stvarno placenici ili u regularnoj vojsci?? Sta su cinili, otvoreno mrzili , vikali "ubijacemo Ruse" itd.?

Снаге РФ успешно су прешле реку Сиверски Донец (плаво) и преузеле контролу над Богордичним, Пришибом и Сидоровим који се налазе северно од Славјанска. У току је битка око шуме северно од Краснопиља.

FVDQ30TWAAAZL3u

Dvoličnost i ljigavost mi nije prihvatljivo, tebi očito je.
Tu glumatate neke antifašiste i časni i slobodarski duh a onda se prvom prilikom prodate fašistima za nekoliko eura.
I ti si se prodao ili još čekaš priliku?
Ljigavost i dvolicnost je to sto ti predlazes. Svi smo mi slobodni ljudi i sve dok smo slobodni misliiti i reci sta mislimo (nebitno slaze li se neko sa tim ili ne), to je to.
Prost koncept.

Prodaju se oni koji se oblikuju prema zeljama i zapovjedima neki drugi. Zivi SAM SVOJ ZIVOT.

Au kako Kijev laze. Kazu u Marijupolju epidemija kolere i dizenterije, ovi iz Marijupolja kazu nikakve epidemije nema.
Vele da ima dosta Korone. A svi su vec vaksinisani po 4 puta!

Izvor: javlja rusko ministarstvo oborone.

Ljigavost i dvolicnost je to sto ti predlazes. Svi smo mi slobodni ljudi i sve dok smo slobodni misliiti i reci sta mislimo (nebitno slaze li se neko sa tim ili ne), to je to.
Prost koncept.

Prodaju se oni koji se oblikuju prema zeljama i zapovjedima neki drugi. Zivi SAM SVOJ ZIVOT.

Živi kako želiš. Dostojanstveno ili ljigavo, izreci svoje mišljenje o nekom njemu u lice ili mu govori iza leđa.
Ti si izabrao.

Valjda su tad planirali opšti kontranapad. :mrgreen:
Kod Zelenka i Arestoviča je sve u vicevima.
Има нешто и код Кличка. :per:
31.06. ulaze u Moskvu.
Москва је укинута, то ваљда значи да не постоји. Тако бар Кличко каже. Но упркос томе - да, улазе у Москву. :prpa:

Prost koncept.

Kakva korona. Rusko ministarstvo odbrane se ne bavi koronom. Izmisljas.

Да, истина, сам сам, али само по суду таквих идиота, управо такав, јер направити 3 (три) доктората, и то на најелитнијим западним универзитетима за класичну филологију и филозофију, могу само превише необразовани људи. Једино чега се стидим је чињеница да сам дозволио себи да уопште полемишем са таквим сваколиким бедницима, који су дресирани, а не образовани ...

Na zapadnim? A ne na ruskim? 🤣🤣🤣

Ti si fakultet vidio samo dok si postavljao skelu 🤣🤣🤣

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back