Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Safari je okončan kako nije planirano.
Terorizam je bolest, leči je streljački vod.

3214764_900.jpg

Nemam prigovora, ocekivano je da ce biti ubijeni, samo je komicno ovo glumljenje drzave 🤣🤣🤣

S druge strane, Ukrajina je suverena drzava, ona zbilja moze suditi agresorima za agresiju i zlocine, ne znam samo ima li u ukrajinskom zakonodavstvu smrtna kazna, jer ce mnogi agresor omastiti uze ako ima... 🙄

Nervira me u svim tim ratovima kao i u KJ, SFRJ, što se bombarduje i uništava pravoslavni deo JUgoslavije ili Ukrajine, od obe vojske, od svih saveznika, itd, a kada se dođe u Zapadni katolički/protestantski deo, onda će kukati Vatikan, Nemačka, Amerika, svi katolici, protestanti, liberali, postmodernisti i nihilisti da se Zapadni krajevi očuvaju od razaranja života i imovine.

I to ako se ne uradi sa ruske strane za OPOMENU opet neće biti dobro !!!

Živ bio pa video kraj, ako uopšte uđu u Lavov !

Naravno da ce da udju u Lavov i to sa najvecim zadovoljstvom jer Rusi tako ratuju vekovima.

Cujem neki kazu, pa nece Rusi da uzimaju Zapadnu Galiciju jer tamo ih ne voli stanovnistvo !

Haha, pa Rusi su 50 godina drzali istocnu Evropu 100 godina Finsku i 150 godina Varsavu. Jel ih tamo neko voli?

Vrhovni sud Donjecke Narodne Republike (DNR) koju podržava Rusija izrekao je u četvrtak smrtne kazne dvojici Britanaca i jednom Marokancu koji su zarobljeni dok su se borili za Ukrajinu, javila je ruska agencija RIA Novosti, prenosi Rojters.

Trojica muškaraca su izjavila da će se žaliti na odluku, prenio je Tass.
.
Аххааахахаххаааххххаааааа... :rotf: :rotf: :rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf: ..... не могу више.....ААААААххахаХхахаХахааааа...

Какви краљеви!!!

Данас гледам на РТ неки документарац и појављују се ова два британца и обојица онако успут у разговору кажу, ја желим да наставим да живим и да све ово заборавим итд.

Кад оно...

Сада она ћуркица Лиз Трас мора да пише властима Доњецке Народне Републике типа: Ваша екселенцијо, господине председниче Доњецке Народне Републике...

Па проплаках чим сам видео на РТ брејкинг њуз.

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

.

Nemam prigovora, ocekivano je da ce biti ubijeni, samo je komicno ovo glumljenje drzave 🤣🤣🤣

S druge strane, Ukrajina je suverena drzava, ona zbilja moze suditi agresorima za agresiju i zlocine, ne znam samo ima li u ukrajinskom zakonodavstvu smrtna kazna, jer ce mnogi agresor omastiti uze ako ima... 🙄
.
Суверена држава којој Бајден смени државног тужиоца јер се дрзнуо да покрене истрагу против фирме у којој је његов син члан управног одбора.

Па :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Убићете ме данас људи...

.

Постоје општи Закони да страни Плаћеници НЕ ПОДЛЕЖУ ЖЕНЕВСКОЈ кОНВЕНЦИЈИ.
Тако да ће бити стрељан и онај твој рчак из Загреба.

Pa da, to je bilo za očekivati, komično je samo ovo "suđenje", ono, nisi država i nemaš sud, nego si ilegalna tvorevina i nemaš legitimitet države, pobij te nesretnike i ne radi farsu od toga, nećeš nikog zavarati tim "suđenjem" 🙄🙄🙄

Sud tzv DNR? Slažem se, tragikomedija, glume državu 🤣🤣🤣
Hajde da idemo po redu, *kosovo glumi državu a tvoja država ih priznaje, Isto kao što Rusija priznaje DNR, sa tim što je Rusija ozbiljna država, dok je Hrvatska samo na biciklu.
Pošpto je međunarodno pravo definisano akcinajma NATO od pre 20+ godina, danas možemo da gledamo kako jedan sud donosi pravične odluke shodono svom zakonu.
A vi iz EU možete samo da plačeta, otprilike kao što vi susjedi i komšije ovde plačete.

Колико мораш глуп да будеш па да помислиш да ћете као страног плаћеника пустити живог кући. Чуј ти њега....."Желим да се вратим кући и да се ово што пре заврши" !! Е мој дечко !! Ко оће да буде јеббен......сам се намешта !! Јел те ко звао тамо и теро !!

Јел ти криво што ћемо победимо амере на свим могућим Пољима и да им суновратимо петро -долар? :lol:
nije meni krivo - ja sam se probudio iz sna -izama, religija, država, vladara, ratova, medija, zdravstvene zaštite, supermarketa...

prvo nećeš pobediti nikoga već će da se liše života dosta ukrainaca i rusa.
drugo. amere neće pobediti jer ratuju u ukraini a ne u americi (ne znam jel ti iku prebacuje broj cipela stvarno),
a evo ti pitanje ako i dalje misliš da su rusi i ameri neprijatelji - pa što ne napadnu amere preko severnog pola ili aljaske tako da niko ne strada od ovih malih?

Poslednja izmena:
Колико мораш глуп да будеш па да помислиш да ћете као страног плаћеника пустити живог кући. Чуј ти њега....."Желим да се вратим кући и да се ово што пре заврши" !! Е мој дечко !! Ко оће да буде јеббен......сам се намешта !! Јел те ко звао тамо и теро !!
Malo mu kasno došlo iz dupeta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back