Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Idemo dalje

IMG_20220609_153133_844.jpg

За сада је рано говорити о бици за Славјанск. Руске и Донбасске снаге методично разбијају украјинску одбрану и пре напада на град мораће да заузму утврђена места Крестише, Мајаки, Рајгородок и Николајевка.

FUzioOOX0AA6Abf
"Рано"?
Битка за Славјанск је почела још прекјуче. Ако под битком за град сматраш штектање пуљамета и афтамата у центру граду, онда јесте "рано"... :lol:

jes , vi mi kao ista znate o Rusiji , pisete kako i sve je ok sa Rusima i da imaju i hrane i znanje i da su cene stabilne i sve naj naj.
a OVIIIIIII , sa moje strane bare , lepo kazu da Rusija propada , i da ce jos i vise propasti jer sankcije su tu i one su naneli veliku stetu i narod u Rusiji pati.
i sad , kome Ja da verujem
svojim ocima tj sa svim sto sami vidjao dok sam bio u Srbiji ili ovim , sada mojim
koji i psu samo istinu i samo istinu

evo pa se i vi sami uverite i kazite mi
jel je Rusija propala

Reuters
Reuters

FollowView profile

Russia's economic slump will wipe out 15 years of gains - IIF​

Yesterday 11:05 a.m.
React|

113

© Reuters/ANTON VAGANOV

1654783658613.png

LONDON (Reuters) -Russia's economy will shrink 15% this year and 3% in 2023 as the hit from Western sanctions, an exodus of companies, a Russian "brain-drain" and collapse in exports wipe out 15 years of economic gains, a global banking industry lobby group said.
In its report on the Russian economy following Moscow's invasion of Ukraine on Feb. 24, the Institute of International Finance (IIF) said it did not expect a ceasefire in the war and that it was likely sanctions would be expanded and tightened in the coming months.
Western sanctions following the invasion had triggered the "full disintegration of 30 years of investment", Elina Ribakova, the Institute of International Finance's (IIF) deputy chief economist, told reporters during a media briefing on Wednesday.
"What is the number you are going to put on ripping apart 15 years of value chains," she said, adding that should Europe wean itself off Russian energy exports, the economy would be hit even harder in the medium-term.
The United States, European countries and other allies have imposed sweeping sanctions aimed at punishing Russia and at impeding Moscow's ability to fund its war machine.

Vrhovni sud Donjecke Narodne Republike (DNR) koju podržava Rusija izrekao je u četvrtak smrtne kazne dvojici Britanaca i jednom Marokancu koji su zarobljeni dok su se borili za Ukrajinu, javila je ruska agencija RIA Novosti, prenosi Rojters.

Trojica muškaraca su izjavila da će se žaliti na odluku, prenio je Tass.

"Vrhovni sud" nepostojećeg entiteta, tragikomedija 🙄

The mercenaries sentenced to death who fought on the Ukrainian side in the Donbass can appeal the decision of the DPR court within a month and ask for clemency, RIA Novosti reports.
If the head of the DPR pardons the convicts, the death penalty may be commuted to life or 25 years in prison. The death penalty, according to the laws of the DPR, is carried out by firing squad.

Vrhovni sud Donjecke Narodne Republike (DNR) koju podržava Rusija izrekao je u četvrtak smrtne kazne dvojici Britanaca i jednom Marokancu koji su zarobljeni dok su se borili za Ukrajinu, javila je ruska agencija RIA Novosti, prenosi Rojters.

Efikasno, suđenje je počelu u utorak. :bravo:
Sva trojica su se izjasnili krivim za (ne)dela koja su im stavljena na teret.

Prije ili poslije izvršenja presude ?

e6712bf87cce999f52675ef70d0476cc--the-muppets-geek-humor.jpg

au, pa sa tobo ne da treba da vladaju i da te bičuju kada ne vidiš igrariju šta ti nameštaju!
da ti prevedem: do juče si bio protiv novog svetskog poretka, a danas da prihvataš oberučke! ne da rade fore sa glupim ljudima nego sve u 16!
spojler: kuhinja i nsp i rusije je ista!

Јел ти криво што ћемо победимо амере на свим могућим Пољима и да им суновратимо петро -долар? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back