Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova pametnica izgleda zglajznula, pala joj Vlada

Pogledajte prilog 1166825

Šteta, bila je potencijal, da nije Estonija u pitanju već bih pomislio da je neki SNS kadar
Ona je imala još jedan biser, da se sa Rusijom ne pregovara i da Putina niko ne zove telefonom dok ga to psihički ne upropasti i u suzama ne kapitulira moleći da ga prime nazad u društvo 🤣

Poslednja izmena:
Mađarska ne šalje ništa, šalju samo Belgija, Portugal, Španjolska, Danska, Francuska, Nizozemska , Velika Britanija, Poljska, Estonija, Latvija, Litva, Slovačka Slovenija,Češka, Italija, Njemacka, Norveška, Hrvatska , Grčka, Turska, Australija, SAD, Kanada...

Možda sam koju zemlju izostavio...

I tu nije bas situacija "jednoznacna".
Pretpostavljam da su na ovom spisku najmarljiviji Anglosaksonci i njihove podguzne muve. Ovi ostali mnogo obecaju a malo isporuce.

Eto, do nedavno smo se svi smejali Nemcima i njihovoj pretnji da ce Ukrajini isporuciti 5.000 slemova za vojsku..
Kad ono medjutim... Arestovich se izlaja live kod Fejgina da im Nemci nisu isporucili te slemove. Zaboravan nemacki narod, sta ces... :hahaha:

1654577470147.png

"Ukrajina još nije videla 5 hiljada šlemova za Oružane snage Ukrajine koje je obećala Nemačka, rekao je Aleksej Arestovič, savetnik šefa Kancelarije predsednika.

„Nemački narod treba da se obračuna sa svojim političarima. Mučno pokušavamo da shvatimo šta (kakvim oružjem je Nemačka isporučila Ukrajini – pribl.). Za sada želim da vidim 5 hiljada šlemova koje su nam isporučili. Oni su snabdevali bacače granata. sigurno, protivtenkovsko oružje, municija Dali su novac za naoružanje, za kupovinu stare sovjetske opreme“, rekao je Arestovič na Fejginu. Uživo, odgovarajući na pitanje šta tačno Nemačka prebacuje za ukrajinsku vojsku".

Ne zna se ovde ko je pokvareniji. Da l' Nemci, da l' Arestovich?

I tu nije bas situacija "jednoznacna".
Pretpostavljam da su na ovom spisku najmarljiviji Anglosaksonci i njihove podguzne muve. Ovi ostali mnogo obecaju a malo isporuce.

Eto, do nedavno smo se svi smejali Nemcima i njihovoj pretnji da ce Ukrajini isporuciti 5.000 slemova za vojsku..
Kad ono medjutim... Arestovich se izlaja live kod Fejgina da im Nemci nisu isporucili te slemove. Zaboravan nemacki narod, sta ces... :hahaha:

Pogledajte prilog 1166867

"Ukrajina još nije videla 5 hiljada šlemova za Oružane snage Ukrajine koje je obećala Nemačka, rekao je Aleksej Arestovič, savetnik šefa Kancelarije predsednika.

„Nemački narod treba da se obračuna sa svojim političarima. Mučno pokušavamo da shvatimo šta (kakvim oružjem je Nemačka isporučila Ukrajini – pribl.). Za sada želim da vidim 5 hiljada šlemova koje su nam isporučili. Oni su snabdevali bacače granata. sigurno, protivtenkovsko oružje, municija Dali su novac za naoružanje, za kupovinu stare sovjetske opreme“, rekao je Arestovič na Fejginu. Uživo, odgovarajući na pitanje šta tačno Nemačka prebacuje za ukrajinsku vojsku".

Ne zna se ovde ko je pokvareniji. Da l' Nemci, da l' Arestovich?
Njemačka preko drugih zemalja pomaže Ukrajini, Češka tenkove T72, oni njima Leoparde...
Slične kompenzacije ima Slovačka Slovenija. a biti će toga još..

Njemačka preko drugih zemalja pomaže Ukrajini, Češka tenkove T72, oni njima Leoparde...
Slične kompenzacije ima Slovačka Slovenija. a biti će toga još..

Pa sta se ondaK Arestovich buni kad samo pristize?

Polako sa to pristizanje, pa nece biti dovoljno skladisnog prostora za svu tu silnu tehniku koju sve te dobre vile doturaju sa Zapada.

Руска гарда уништила је нацисте са „Кракена“ у Харковској области. Милитанти групе "Кракен" су ти који су мучили и стрељали руске заробљенике на почетку сукоба.

Gledao sam video sa ubijenim Krakenovcima.

Ko zlo cini na zlo mu se i vrati.

Rusi puse kako okrenes da okrenes..
Neće im pomoći ni srpski rusofili.

Toliko "puse" da su za 3 meseca oslobodili teritoriju velicine teritorije 3 Hrvatske. I to ratujuci istovremeno protiv Ukrajine i citavog NATO pakta pride....

Dabogda nastavili u istom ritmu - do Zagreba z:D

Ovakve strasne udare ni najtvrdokornija NATO ustasija NE MOZE DA PREZIVI

6iu1he.jpg

Poslednja izmena:
Gledao sam video sa ubijenim Krakenovcima.

Ko zlo cini na zlo mu se i vrati.

Toliko "puse" da su za 3 meseca oslobodili teritoriju velicine teritorije 3 Hrvatske. I to ratujuci istovremeno protiv Ukrajine i citavog NATO pakta pride....

Dabogda nastavili u istom ritmu - do Zagreba z:D

Ovakve strasne udare ni najtvrdokornija NATO ustasija NE MOZE DA PREZIVI

6iu1he.jpg
Znači 2289 godine u Zagrebu :D

Za Vagner znam samo 1 ima naci tetovaze i radi u kancelariji. Pisao sam ranije o tome jako detaljno i objasnio sve sto znam o tome. Dal si skoro bio u Rusiji? Ne zanima me internet i sta tamo citas u Rusiji dal si bio? Jel znas sta radimo skinsima kada naletimo na njih i kada ih privedemo? Idi u Rusiju i slikaj nam sam , skinse i njihove grafite. Pokazi nam gde su.
Inace u toku Jeljcinove vladavine pocele su da se pojavljuju te grupe i grupice za koje je utvrdjeno da su finansirane spolja. Struktura clanova nam je ukazala da je svega 1,2 % pripadnika rusi.
Sta te jos interesuje ? Jel ima nesto? Ajde daj jos nesto sto je napisao neki bubuljicavi na netu
Коме се правдао, осведоченому русофобу? Не постоји земља без ђубрета а само кокошке копају по ђубрету. Пусти га нека копа. По његовим критеријумима, сви Босанци су дилеје јер је он осведочена дилеја из неке босанске забити.
Да не би рата, још би бацао камен с рамена.

Mađarska ne šalje ništa, šalju samo Belgija, Portugal, Španjolska, Danska, Francuska, Nizozemska , Velika Britanija, Poljska, Estonija, Latvija, Litva, Slovačka Slovenija,Češka, Italija, Njemacka, Norveška, Hrvatska , Grčka, Turska, Australija, SAD, Kanada...

Možda sam koju zemlju izostavio...
Није исто донирати и продати.Турска продаје рецимо и боли је уво за овај сукоб јер само има штете од њега.

7. 6. 22. Оперативна информација Оружаних снага Украјине за 7. 6. 2022 06.00h. Ушло се у 104. дан одбране земље од потпуне инвазије. Украјинске трупе су се јутрос успешно супротставиле и одбиле руску офанзиву према градовима Нахирне, Берестов, Криничне и Рота, и поново заузеле делове Северодоњецка. Украјински борбени хеликоптери су деловали према кластерима руских снага у Херсонској области, а авиони по складиштима муниције у Миколајевској области. Убијено је на десетине руса.

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Да се зна, данас, према Зеленском (најважније), према изјави MI6 са почетка рата да један Рус умре за 3 Украјинца, и према импликацијама датим од стране руских војних статитистка, ЗСУ је догурао до 10.300 убијених војника, 51.500 рањених и 8.500 заробљених. Дакле, свеукупни губитци од 70.300, од којих је 18.800 трајно бесповратно до краја рата.

Да се вратимо на факте.Све има своју генезу, никада нигдје није почело ништа из чиста мира.
Не, Путин није болестан нити је полудио из чиста мира.Проблем у Украјини постоји већ дуго.
Никоме није био интерес да се реши, осим Русији очигледно, јер је проблем директно везан за њих.
украјина.jpg

Украјинци се иживљавају на Доњецку који је једини у домету, буквално неселективно гранатирање без било каквог циља осим да побију што више цивила.Надам се ускоро да ће тај дио Руси очистити , крајње је вријеме а овима око Доњецка огулити кожу, заслужили су.
https://t.me/zametky_s_peredovoy/920?single
https://t.me/zametky_s_peredovoy/919?single

Poslednja izmena:
Украјинци се иживљавају на Доњецку који је једини у домету, буквално неселективно гранатирање без било каквог циља осим да побију што више цивила.Надам се ускоро да ће тај дио Руси очистити крајње је вријеме.
https://t.me/zametky_s_peredovoy/920?single
https://t.me/zametky_s_peredovoy/919?single
Нападају их са севера и југа, делимично са запада, не са истока јер су на том правцу најутврђенији, шта значи да ће им Доњецк могуће бити на домету све док не буду уништени или док не побегну.
Типујем на прво.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back