Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali ti si se na kosmetu predao, čak i prije nego je došla neprijateljska vojska...
To je pomalo i komično, zar ne?

.
Predao se na Kosmetu i pre nego sto je dosla neprijateljska vojska? Jel bar procitas sta napises ili nisi svestan sta pises ludi Adame :D
Komicno je koliko si glup, u stvari nije komicno nego je zabrinjavajuce.
Razumem da te zulja sto smo vam bili gazde gotovo jedan vek, ali nemoj se ljutiti, opet cemo va sefovati. Doduse vi volite kada imate gospodara, to vam je u krvi.

prisiljen si u daytonu da delis polovinu bosne sa bosnjacima a da ti oni biraju predstavnike dok srbi imaju svoju republiku i sami biraju predstavnike srbi najaci bosnjaci jaki rvati slabusni i uskoro nacionalna manjina :cepanje:
Ne dele nista, vec samo zive tamo. Ne daju im muslimani ni osnovna prava koja su im ustavom zagarantovana. Tu se vidi stvarna moc hrvatske, iako su u EU i Nato ne mogu da se izbore ni za prava hrvata iz BiH, nego ih milion i nesto obrezanih taslaci na svakom koraku hahaha.

A kome su mogli da se svete kada je vecina osmanlija pred predaju Beograda vec uveliko otisla u Tursku? Pusti Ruse. Nego niikako da mi odgovoris na nebulozu, to samo muslimani forsiraju, o famoznih 250 dzamija u Beogradu. Mozes li da mi nvedes bar 50 tih dzamija?
Ne znam kolko ih je bilo ali pisano je o tome da kad se grad gleda iz daljiine da je ko jez.
Turskog stanovnistva je bilo dosta na tadasnjem prostoru ustanka. O ovome je pisano jer su svi gradovi morali biti evakuisani, neki silom a neki miloomn.

Sa tih par Turaka oni su Rasku, istocnu Bosnu i Posavinu od cisto srpskog prostora pretvorili u muslimanski.

Ne znam kolko ih je bilo ali pisano je o tome da kad se grad gleda iz daljiine da je ko jez.
Turskog stanovnistva je bilo dosta na tadasnjem prostoru ustanka. O ovome je pisano jer su svi gradovi morali biti evakuisani, neki silom a neki miloomn.

Sa tih par Turaka oni su Rasku, istocnu Bosnu i Posavinu od cisto srpskog prostora pretvorili u muslimanski.

Beograd je 1804. imao nekih 20-25.000 stanovnika.

Uopšte, gradsko stanovnštvo (uglavnom muslimansko) na području zahvaćenom ustankom je iznosilo svega 6-7% ukupne populacije.

Gradovi su bili vrlo mali, a sela su bila srpska.

Beograd je 1804. imao nekih 20-25.000 stanovnika.

Uopšte, gradsko stanovnštvo (uglavnom muslimansko) na području zahvaćenom ustankom je iznosilo svega 6-7% ukupne populacije.

Gradovi su bili vrlo mali, a sela su bila srpska.
Onda bi brez problema Srbi to rjesili u danu. A znademo da nije bilo tako, i da se vatalo golom rukom za jatagane i vrele puscane cijevi korak po korak.

Sta cemo sa Raskom, Istocnom Bosnom i Posavinom? Ako nije bilo nego 6-7% odakle iz tolko pojavi se na okolnim prostorima (povrhg velikog broja koji je otisao prema Turskoj i jugu)?

rune.jpg

Замислите да је ОВО на челу државе и војске.

Куурац на клавиру, кокаин у штикли, никакво чудо што га запад воли.

Zelinsky-Drag-Queen_edit_258097472718429.jpg
Screen-Shot-2022-03-14-at-2.28.49-PM_edit_258089494890826.jpg
selenskyj_edit_258082540073639.jpg

И никакво чудо што ће да нестану и војска и држава.

Poslednja izmena:
Ne Adame, to sto ti smisljas u svojoj bolesnoj glavici nema veze sa realnoscu. Zemun je bio hrvatski koliko i Vasington srpski, nikad. U stvari, Zemun jeste bio 'hrvatski' tokom okupacije genocidne NDH i ako kojim slucajem zalutas u Zemun nemoj slucajno da pomenes 'hrvatski zemun', ima da te naraznje kao bozicnu pecenicu zbog zlocina pocinjenih u drugom svetskom ratu.
Beograd je iz drugih razloga bio glavni grad, znas ti to dobro samo se pravis ludji nego sto jesi. Razumem da ti je krivo sto je Zagreb uvek bio i uvek ce biti u senci Beograda, ali nema potrebe da lupetas gluposti. Jbg Adame tako ti je to kada umislis da si sila pa udaris na Srbe, pa ti onda srpski grad bude glavni grad :D Sta mislis hoce biti treca sreca tj. Beograd treci put glavni grad malih hrvatica? Volite vi to, da vam drugi komanuje tako da ne bih iskljucio i tu opciju. Sta ti mislis o svemu tome?
Не храни трола, затвори га у кавез. Када и остале кроасанске тролове не би хранили репликама, они би се међусобо посвађали и отишли са овог форума.
128270340755s.jpg

⚡ДНР је синоћ известио о ослобађању Иљичевке
Напредовање фронта до Северска значи брзо повећање ватреног удара дуж аутопута Артемовск-Северск-Лисичанск⚡

⚡Битке за Закотноје ће бити важне

Joш мало и готов котао!!!

photo_2022-06-06_16-05-20.jpg

Čudnovato je "promatrati" kakve su se sve budaletine nakupile na ovom forumu...
Ali ne ide mi u glavu odakle rvati na srpskim forumima i portalima. Bas je primetno da prate nase portale i forume. Toliko kmecali hoce ljudi NDH 2, ne zele vise da imaju nista sa Srbima. A viidi ih sad, ne mogu bez nas. Meni to ne ide u glavu nikako, mene za rvacku zabole ona stvar, a oni vise vode racuna o Srbiji nego o hrvatskoj. Kompleksi ili sta vec, uglavnom smesni su.

Не храни трола, затвори га у кавез. Када и остале кроасанске тролове не би хранили репликама, они би се међусобо посвађали и отишли са овог форума.
Pogledajte prilog 1166582
Sto je najgore ovaj nije trol, ovaj je lud tip. Prosli nalog, banovan je, ladno je priznao da ne radi nitsa i da po citav dan i noc visi ovde i 'zeza nas'. A tek facu da si mu video, kao da je juce pusten iz neke ludare.

Kako će ti tek biti čudno kad uskoro postaneš stanovnik Hrvatske...

"I am Muad dib, I come from Croatia. We have the most beutiful sea in the world, although Im still not allowed to swim in it! "
"But Im working on it!"

.
Pazi sta zelis, mozda ti se ostvari. Zaspis uvece u hrvatskoj, ujutru se probudis u Srbiji. Ali rvat si, brzo bi se snasao, izasao sa cvecem da docekas Srbe kao tvoji pretci :D Zato uci Boze Pravde moze ti zatrebati.

Takvih ima na svakome koraku, kod nas, kod njih i svuda.

Sjecam se nekih koji su govorili AL CEMO IH KLATI! I stvarno ja mislim da bi oni klali, da im je ko uvatio nekoga.

Medjutim, nijesu nidje prilazili dje je bilo stvarnog boja i prilike za "klanje".
Nisam ni mislio nas, njihov, video si sta je uradio nemocnom zarobljeniku, da mi je rodjen brat osudio bih ga.

Ali ne ide mi u glavu odakle rvati na srpskim forumima i portalima. Bas je primetno da prate nase portale i forume. Toliko kmecali hoce ljudi NDH 2, ne zele vise da imaju nista sa Srbima. A viidi ih sad, ne mogu bez nas. Meni to ne ide u glavu nikako, mene za rvacku zabole ona stvar, a oni vise vode racuna o Srbiji nego o hrvatskoj. Kompleksi ili sta vec, uglavnom smesni su.

Sto je najgore ovaj nije trol, ovaj je lud tip. Prosli nalog, banovan je, ladno je priznao da ne radi nitsa i da po citav dan i noc visi ovde i 'zeza nas'. A tek facu da si mu video, kao da je juce pusten iz neke ludare.
Sta fali, da ih nema, forum bi bio dosadniji ... Trebalo bi vise i Bosnjaka da se pojavi :D

Не дискутујте са усташама.
Поставите им само пар слика уништене укро војске или ослобођених места од стране руске војске.
Тога бар има сваки дан фришког, а њима моментално зачепи прљаву лабрњу.
Ту онда не помаже више ни Твитер.

ДИМИТРИЈ РОГОЗИН СРБИН С МАЈЧИНЕ СТРАНЕ субота, 22 марта, 2014 / 01:55
Замјеник предсједника Владе Руске Федерације Дмитриј Олегович Рогозин води, по мајчиној линији, поријекло из Црне Горе.

Како преносе Дневне новине, овај руски функционер, задужен за један од најзначајнијих ресурса у Руској Федерацији, питања војне индустрије, недавно је потврдио ову информацију.

"Да. Моји преци су родом из Црне Горе, из фамилије Јовановић. Мој прадјед Милан Јовановић је из родног села Радована Караџића. У Русију је дошао за вријеме Руско-јапанског рата 1904-1905. године, са још неколико хиљада Црногораца. Након рата остао је у Русији и засновао породицу, оженивши се мајком моје мајке. Он је умро 30-их у Оренбургу, гдје се и данас налази његов гроб", казао је Рогозин у једном интервјуу.

Рогозин је рођен је 21. децембра 1963. у Москви, 1986. је завршио Факултет журналистике на Московском државном универзитету "Ломоносов", а затим је био на одговорним дужностима у Комитету омладинских организација СССР-а. Од децембра 2011. је замјеник предсједника Владе Руске Федерације за питања војне индустрије.
https://www.frontal.rs/dimitrij-rogozin-srbin-s-majcine-strane/

Poslednja izmena:
Љути су, као када је Вучић љут па каже Вулину да лаје умјесто њега.Тако и Рогозин мало таласа ништа специјално више у шаљивом тону.
Суштински ово је велики геополитички пораз Русије на Балкану.Једна мала Црна Гора забранила великој Русији прелет авионом.
Ако се гледа Балкан 1:0 води НАТО пакт, за сада је тако јбг.Међутим ствари се убрзавају, биће ово *ебена година док се страсти не смире.
Нетачно, као што је нетачно и то да је Рогозин претио Црној Гори, Македонији и Бугарској. Шта је с вама, људи?
А ово је пораз западњачке дипломатије, демократских вредности и свих западњачких цивилизацијских тековина.

Лавров се обратио јавности:

www.novosti.rs/planeta/svet/1123625/sergej-lavrov-srbija-poseta-obracanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back