- Poruka
- 30.507
Izgleda se opasno tuku u Severodonjecku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citao sam juce par Hrvatskih portala i sve mi je jasno,nije vama lako,vise gluposti je vas bombardovalo sa medija nego Hirosimu atomska bomba.....razumem te i zalim..iskreno.Pa da, Rusi zaglavili zbog ukrajinskih "fašista" koji iz nekog razloga tvrdoglavo brane svoje kuće od ruskih pljačkaša.
Da, iq je potreban za sudjelovanje na nekoj temi, a ti si pokazao ili manjak pameti ili jednostavno neinformiranost.

Imaš pravo...nego nije mi jasno da Rusima ne smeta što skoro sve NATO članice daju oružije Ukrajini a oni tim oružijem ubijaju Ruske vojnike i i uništavaju skladišta i infrastrukturu u Rusiji...dok niti jedan NATO vojnik nije poginuo.....do kada će to Rusi trpiti?Do zadnjeg vojnika ili će skupiti muda i roknuti jednu raketu na Poljsku pa da rat počme.ceka se da skupite muda i da udarite na ruse
Lažu te.....Kadirov je rekao da je Severodoneck okupiran još prije deset dana.Izgleda se opasno tuku u Severodonjecku?
Možeš misliti, zato Rusi upisuju Ukrajince u svoje državljanstvo bez dopuštenja tih ljudi da bi mogli raditi predstavu sa referendumom. To je isto kao i ruski izbori, rezultat je poznat prije otvaranja izbornih mjesta.Demantiraju te stanovnici Krima. Ne iseljava se s Krima ni ukrajinsko stanovništvo, već dapače, svi bi na ruski teritorij.
Obični ljudima dosta je terora Majdanske klike. Rusi im nude miran život i jamče svima ista prava, jer ruski građani su svi i etnički Rus i ostalih 100 manjina koji žive u Rusiji.
https://www.************/video/20z4oc14RzdW/
Муслимани из ВиХ су једини муслимани који су против сво Русије.Rusija napada drugu državu, niko nije Rusiju napao.

Strangu, strangu...Lupetaš gluposti. Najjeftinije je da kupiš neki konopac za stoku i objesiš se.
Ako ti nisi nikada čuo sta mi tu možemo...Ajde da su Sinjski uskoci, ali Senj, dude, like, izvadi atlas. Nikad cuo za te. Cak su i Zagorci muzeki imali ustanak, Gubec.. Dalmacija cijelo vrijeme siesta.Slavonija, fra Luka Ibrisimovic.
![]()
Jer ruska i proruska propaganda tvrde drugačije?Citao sam juce par Hrvatskih portala i sve mi je jasno,nije vama lako,vise gluposti je vas bombardovalo sa medija nego Hirosimu
Srbi= Vlasi??većina srba je u tursko vreme živela u rodovskim/vlaškim zajednicama. to znači nezavisno od turaka sa svojim knezom i harambašom. raja je živela s poturicama na imanjima poturica. i značajan deo raje se poturčio. kako katolika tako i pravoslavaca. od pravih turaka ovde je bio tek poneki. turci nisu bili mnogo zainteresovani za islamizaciju jer su poturice živele povlašćeno a trebao je neko plaćati danak, bilo vlaški bilo rajinski. u odnosu na današnje nacionalne ludare turska vlast je za dva koplja ispred.
iz tog sloja stanovništva su nacionalnom indoktrinacijom generisane današnje naše nacije. svi delimo iste pretke.
muslimani su potomci predturskih katolika i pravoslavaca. a današnji srbi i hrvati potomci hrišćana iz osmanlijske uprave koja je tamo trajala oko 2 veka a ovde oko 4 veka.. pod turskom vlašću je bilo vrlo malo katolika, ali se odnos na zapadu promenio u vreme mletačko turskih ratova kada su hrišćani značajno prelazili u mletačko podaništvo a srpska crkva slabila.
Jesi poslušao izjave ljudi?Možeš misliti, zato Rusi upisuju Ukrajince u svoje državljanstvo bez dopuštenja tih ljudi da bi mogli raditi predstavu sa referendumom. To je isto kao i ruski izbori, rezultat je poznat prije otvaranja izbornih mjesta.
Jel tebi detinjstvo bilo nesrecno ili si takav od skoro......Jer ruska i proruska propaganda tvrde drugačije?

Hahaha koje ludilo, to se uči u srbijanskim školama?većina srba je u tursko vreme živela u rodovskim/vlaškim zajednicama. to znači nezavisno od turaka sa svojim knezom i harambašom. raja je živela s poturicama na imanjima poturica. i značajan deo raje se poturčio. kako katolika tako i pravoslavaca. od pravih turaka ovde je bio tek poneki. turci nisu bili mnogo zainteresovani za islamizaciju jer su poturice živele povlašćeno a trebao je neko plaćati danak, bilo vlaški bilo rajinski. u odnosu na današnje nacionalne ludare turska vlast je za dva koplja ispred.
iz tog sloja stanovništva su nacionalnom indoktrinacijom generisane današnje naše nacije. svi delimo iste pretke.
muslimani su potomci predturskih katolika i pravoslavaca. a današnji srbi i hrvati potomci hrišćana iz osmanlijske uprave koja je tamo trajala oko 2 veka a ovde oko 4 veka.. pod turskom vlašću je bilo vrlo malo katolika, ali se odnos na zapadu promenio u vreme mletačko turskih ratova kada su hrišćani značajno prelazili u mletačko podaništvo a srpska crkva slabila.
Jel ti čitaš što pišeš?Jel tebi detinjstvo bilo nesrecno ili si takav od skoro......![]()
![]()
![]()
![]()
Ma sve je ok,popi sarenu pilulicu i opusti se,salimo se ovde,druzimo......opusti se i dremni malo........Jel ti čitaš što pišeš?

cudno mi je da vam rusi razvaljuju saveznika natoa i njihove vojnike "dobrovoljce" a da vi ne smete da udjete i da ih zastitite a poljaci se cekaju da skupe muda i udju u zapadnu ukrajinu kao sto su govorili ili ce cekati dok im rusi ne dodju do njihove graniceImaš pravo...nego nije mi jasno da Rusima ne smeta što skoro sve NATO članice daju oružije Ukrajini a oni tim oružijem ubijaju Ruske vojnike i i uništavaju skladišta i infrastrukturu u Rusiji...dok niti jedan NATO vojnik nije poginuo.....do kada će to Rusi trpiti?Do zadnjeg vojnika ili će skupiti muda i roknuti jednu raketu na Poljsku pa da rat počme.
Pa to je upravo poenta, ni Putin se ne bi zaustavio ako ga neko ne zaustavi, sljedeća bi bila Moldavija pa onda možda Poljska, Litvanija itd.Da se Hitler zaustavio na Poljskoj i odbrani Nemaca tamo danas ne bi bio upamćen kako jeste. Odrbrana svog stanovništva u susednoj državi se može pravno gledati kao agresija ali nije dovoljno za paralelu sa nacizmom.
Na kraju krajeva nato i usa vazda vrše neke agresije i brane nekog od nekog.
Za vrijeme koje si proveo na temi pokazao si fantastičnu količinu neznanja i zabluda.Ma sve je ok,popi sarenu pilulicu i opusti se,salimo se ovde,druzimo......opusti se i dremni malo........![]()
![]()
![]()
Комонвелти, Бенелукси, арапске организације..то ништа?Ruski svet, šta ti je čovječe to je 16 vijek, nezamislivo, zamisli sad da Holandjani ili Francuzi tu politiku počnu da provode pa Belgiju cijepaju , Svajcarsku pa Njemci onda Njemački svet pa udri po Austriji itd, to je upravo fasisticka politika koja je izgleda u zaostalim krajevima još uvijek ispravna.
Surinam je nezaviasan ali postoje neka ostrva u Karibima koja su jos uvek u sastavu Britanije, Francuske i Holandije.Nema. Holandska Gvajana ili Surinam je nezavisna država. Odatle su Rajkard i Gulit, koliko se sećam.
https://en.wikipedia.org/wiki/Suriname
"On 25 November 1975, it left the Kingdom to become an independent state, but continues to maintain close economic, diplomatic, and cultural ties with it."
Za vrijeme koje si proveo na temi pokazao si fantastičnu količinu neznanja i zabluda.

Само игнориши тему Украјина-Русија уопште, и немаш проблема.Ma ja sam susjed ali ovako brte ne ide više.
Pa Hrvatska,pa ono malo Bosne sto pripada Muslimanima......Pa to je upravo poenta, ni Putin se ne bi zaustavio ako ga neko ne zaustavi, sljedeća bi bila Moldavija pa onda možda Poljska, Litvanija itd.

I šta je smiješno?