- Poruka
- 12.133
Ovo nije kod Kijeva. Nije mi jasno zasto deli nesto a nije proverio. Pravi budalu od sebeTo bi trebao biti je onaj sto je oboren prvog dana i srusio se u jezero dok se radilo oko Kijeva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo nije kod Kijeva. Nije mi jasno zasto deli nesto a nije proverio. Pravi budalu od sebeTo bi trebao biti je onaj sto je oboren prvog dana i srusio se u jezero dok se radilo oko Kijeva
UN nikada nije ni postojao. To je jedna lepa sarena laz za male zemlje da misle da imaju nekog uticaja i slobodu da donesu neku odluku, a odluke o svemu donose i odlucuju velike sile. Nekada 2 danas 3 sile. U buducnosti i 4 sila ce im se pridruziti.u čemu je problem...uobičajeno ponašanje jer su granice relikt prošlosti...
o čemu se tu vodi rasprava...svašta...izgleda da do mnogih nije došla informacija dase svijet raspolutio na dva ili više suprostavljenih polova...UN kao zajednica naroda ne postoji..predstoji novi dogovor iliti jalta.
4. 6. 22. Украјински браниоци су оборили још један окупаторски хеликоптер у Донбасу:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Da tupane to je ovaj snimak.Niski let,pogodak iz manpads ,direktno pad napred bez skretanja sa pravca.Cak se i dim nakon eksplozije formira identicnoNešto gusta i lisnata vegetacija u Ukrajini zimi.![]()
https://t.me/TheEternalUkrainian2/8451?single
"Hvala Bajdenu" poručuju rusi nakon "preuzimanja pomoći"!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Primorani su, bili naivni napokon skontali ko su Rusi.Švabe se naoružavaju, raduj se Evropo ?
RTRS bolje da si srbin.info stavio
sta ti nije jasno general razvodnice,imas nesto mazohisticko u sebi,volis da budes sutiran?Jesi, jesi
Idemo još jednom
"Rec o projektilima sa kojima je moguce dejstvovati unutar ruske teritorije"
Ali bahatluka ti nedostaje, ni najmanje
Kad će sankcije TurskojTURSKE SNAGE NAPALE SIRIJSKU VOJSKU: Izvršeni snažni artiljerijski udari na položaje Asadovih boraca!
fasisticko teroristicki turci napali tudju drzavu

ovaj,ovaj,..crklo ti 365 RusohunaЗанимљиво, гађају готово искључиво цивилне циљеве, а наносе готово искључиво војне губитке. Закључак?
Zar ne upravlja Soros, dogovorite seVAŽNO Mislav Kolakušić: BlackRock i Vanguard - korporacije koje upravljaju zapadnim svijetom [ENG] 2. 6. 2022. Mislav Kolakušić, nezavisni zastupnik u EP
U ovom momentu u Severodonecku odbijaju da ratuju, možda u nekom drugom životu.Verovatno je delom tacno, ali Rusija nece stati dok ne oslobodi ono sto je priznala kao Republike.
Gdje je to mobilizacija?Ja sam zbrisao, doduše nije mi bilo teško, jer imam dvostruko državljanstvo.
Zar ne upravlja Soros, dogovorite se
U ovom momentu u Severodonecku odbijaju da ratuju, možda u nekom drugom životu.
Ja sam zbrisao, doduše nije mi bilo teško, jer imam dvostruko državljanstvo.
A tko je u vlasničkoj strukturi? Od britanske kraljevske obitelji do ostalih reptila.Zar ne upravlja Soros, dogovorite se
U ovom momentu u Severodonecku odbijaju da ratuju, možda u nekom drugom životu.
Kojoj vlasnickoj strukturi, čega?A tko je u vlasničkoj strukturi? Od britanske kraljevske obitelji do ostalih reptila.
Upravljaju Rostildi i Rokfeleri oni su vlasnici FEDa i stamparije dolara kao i evropske i japanske centralne banke koje stancaju jen i evroZar ne upravlja Soros, dogovorite se![]()
Ne, po tom međunarodnom pravu je Srbiji uzeto KiM.A Putin kmeči Amerima zbog oružja dugog dometa samo zato jer je kmečavac?
Zaebavaš se, jelda?
Ne, to nije vic već realnost. Mi u Srbiji najbolje znamo kakve je to realnost.Znaš i ti koji put ispaliti dobar vic..
Kakav će pakao nakon Ukrajine, Rusi napraviti Amerikancima, sa muslimanima svud po svetu, nesrecnici nisu ni svesni. Primer, za početak, kompletno ovo zaplenjeno zapadno naoruzanje ima da završi tamo gde treba da završi. Za sve ostalo ima da se dogovorimo.Дух и морал #руске армије су несаломиви!
Војници специјалних снага „Ахмат“ подижу расположење песмом „Каћуша“
Pa o čemu Kolakušić govori? Tvoje pamćenje ko u ribice.Kojoj vlasnickoj strukturi, čega?