Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То на твитеру си чуо?
Ne, gledam kako su prošli oni specijalci na aerodromu kod Kijeva
Slučajno se zatekli tamo, krenuli na razgledavanje

Po tome sto lupas gluposti i imas misljenje o necemu o cemu pojma nemas i dosadjujes glupostima non stop.
Ti si tipican primer one poslovice da je misljenje poput zadnjice,svako ga ima.
Malo se edukuj,putuj,upoznaj pa za tridesetak godina svrati,mozda nesto do tada i naucis.
Kao prvo, bio sam u Rusiji, kao drugo, ti si upravo diskvalificirao sve diskurante koji nisu nikada bili u Rusiji?
Duhovito :lol:

Дакле пошто су заузели аеродром (јел се још вучеш на митологију? ****** 3 месеца прошло) да би поставили ракете да мало рокају Кијев... ти си некако закључио да је то неки... нзм. пуч?

Дакле пошто су заузели аеродром (јел се још вучеш на митологију? ****** 3 месеца прошло) да би поставили ракете да мало рокају Кијев... ти си некако закључио да је то неки... нзм. пуч?
Ne, došli su izvršiti vojni udar. Specijalci došli da postave rakete da malo rokaju Kijev, pa u to ne vjeruje ni francuska sobarica, ali ti uredno da :lol:

Kao prvo, bio sam u Rusiji, kao drugo, ti si upravo diskvalificirao sve diskurante koji nisu nikada bili u Rusiji?
Duhovito :lol:
Ima ona poslovica ..Magarac u Solun magarac iz Soluna.......

Ja nikada ne komentarisem mentalitet Ukrainaca jel ne znam,nisam bio u Ukraini i ne znam...u tome se razlikuje neko ko misli i neko ko bi voleo da misli ali nema sa cim.

Da, nema više cjenkanja oko trošak-korist analiza, sve se tuče, pogotovo dronovi koji navode, obilježavaju, napadaju.

Ima video s početka rata gdje ukrajinski Stugna tim propušta kamione i oklopnjaka i čekaju na vrjedniji cilj jer Stugna raketa košta 20 000 dolara.
Sada imamo snimke gdje s tim raketama deru po svemu što im dođe pred nišan.
loze te kao budalu,da sam na tvom mestu promenio bih drustvo

Pa nabroji hrvatske proizvode koji su bitni za svjetsko gospodarstvo. Nije valjda teško.
kulen,srdela,...

Da, nema više cjenkanja oko trošak-korist analiza, sve se tuče, pogotovo dronovi koji navode, obilježavaju, napadaju.

Ima video s početka rata gdje ukrajinski Stugna tim propušta kamione i oklopnjaka i čekaju na vrjedniji cilj jer Stugna raketa košta 20 000 dolara.
Sada imamo snimke gdje s tim raketama deru po svemu što im dođe pred nišan.
Šta god da gađaš, skuplje ke od bijednih 20k dolara.
Pritom ne računam živote ruskih vojnika, oni su bescjenje.

Pokojni je petrodolar.
Amerikanci mogu u nedogled štampati dolare zato što permanentno postoji potražnja za dolarima.
Tko god kupuje naftu bilo od koga na svijetu, najprije mora kupiti američke dolare.
To je izvor američkog bogatstva i moći.
Čim se nafta počne prodavati u drugim valutama Amerika propada jer neće moći vraćati svoje astronomske dugove.

United States - 11,567,000 barrels per day
Russia - 10,503,000.
Saudi Arabia - 10,225,000.

Oko toga se sve vrti, a ne oko toga hoće li Ukrajinci biti u Odessi ili neće. Hoće li uništiti koji rusk tenk ili kamion.
Neće valjda kupovati rublju iza koje ne stoji nikakva vrijednost ni traženja.

Da jos 15.03....
Da i?

Sergey, the Americans offered to buy oil from Russia and sell it to the Europeans!

FUWcdKeWYAAScr7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back