gost 353303
Iskusan
- Poruka
- 5.848
MEDVEDEV PORUČIO KIJEVU: "Odluke donosite trezveno, a ne pod uticajem kokaina"
02. 06. 2022. u 22:53
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mani nas čkode sa tim rubljama. Mi Srbi to niti smo videli niti ćemo da vidimo. Prevedi odmah u marke, evre, franke...Putin je upravo naložio Kabinetu ministara da krene sa petogodišnjim planom izgradnje puteva sa ulaganjem 13000 milijardi odnosno 13 triliona ili trilijardi ne znam više ni sam, izgubi se čovek sa tolikim nulama, Rubalja, uglavnom, neki su izračunali da je to ekvivalent 400 milijardi dolara.
Najveći projekat u ovoj cifri je autoput Moskva- Kazanj. To će da košta 600 milijardi Rubalja. Šta će sve da bude izgrađeno sa ostalih 12,4 trilijarde Rubalja nemam predstavu, ali ulaganje je ogromno.
Eh, šta uradiše ove sankcije od Rusije
Nekako mi je zapelo za oko kako 69-to godišnjak na samrti, neizlečivo bolestan, čita bez đozluka.
400 milijardi evraMani nas čkode sa tim rubljama. Mi Srbi to niti smo videli niti ćemo da vidimo. Prevedi odmah u marke, evre, franke...
Skidao je dioptriju.Putin je upravo naložio Kabinetu ministara da krene sa petogodišnjim planom izgradnje puteva sa ulaganjem 13000 milijardi odnosno 13 triliona ili trilijardi ne znam više ni sam, izgubi se čovek sa tolikim nulama, Rubalja, uglavnom, neki su izračunali da je to ekvivalent 400 milijardi dolara.
Najveći projekat u ovoj cifri je autoput Moskva- Kazanj. To će da košta 600 milijardi Rubalja. Šta će sve da bude izgrađeno sa ostalih 12,4 trilijarde Rubalja nemam predstavu, ali ulaganje je ogromno.
Eh, šta uradiše ove sankcije od Rusije
Nekako mi je zapelo za oko kako 69-to godišnjak na samrti, neizlečivo bolestan, čita bez đozluka.
Ti dolaziš iz zemlje koja je pre 20. godina skoro za jednu trećinu imala više stavnovnika nego sad . Ne hvala mi tamo ne idemo.А где кажу да су нацисти?И шта су у затвору? Зато што бране своју земљу?
Зар ниси разумео да мени не иде филм који гледаш? Одакле ја долазим, ти тек сада идеш тамо... конташ ?
Zapadni mediji tvrde da se vecina opreme salje kamionima ali odmah sami sebi skacu u usta izjavama kako ukrajina mora da promeni rute snabdevanja.pocet je sa izgradnjom 2012 a zavrsen 2018Гађан тунел испод Карпата који спаја Украјину и Словачку
![]()
(Pixabay)
Из Црног мора изведен је ракетни напад на железничко чвориште у Лавовској области, а према украјинским изворима, циљ је био Бескидски тунел, стратешки објекат и највећи тунел који је изграђен у Украјини после 1991. године, јавља Спутњик.
Тунел пролази испод Карпата и спаја Украјину и Словачку, а дуг је два километра.
До почетка специјалне војне операције Русије, кроз њега је пролазило 60 одсто терета из Европе.
За сада нема званичних информација о синоћњем нападу,
Како је промена тактике спасила на хиљаде руских војника: Картаполов објаснио шта се десило
02-06-2022
Русија је практично престала да трпи губитке током специјалне војне операције у Украјини, то је резултат промене у приступу вођењу непријатељстава, изјавио је за РИА Новости Андреј Картаполов, председник Комитета за одбрану Државне думе.
„Практично смо престали да губимо људе. Екстремне бројке које је Министарство одбране објавило у марту су 1351 мртвих. Од тада Министарство одбране није саопштавало податке и објаснићу зашто. Наравно, има рањених, али нема толики број мртвих. И то је резултат промене приступа тактици ратовања“, рекао је Картаполов.
Није ли ракетни напад на аутобус 2014. године у Волновахи са двадесет цивила била "пријатељска" пуцњава из Доњецка? Колико још таквих случајева да набројим?А од кога су то бранили своју земљу 2014.? Јесу ли им били ово непријатељи?
Pogledajte prilog 1164530
Тренутно у руској војсци служи 400.000 квалификованих људи по уговору на добровољној бази. Војни уговор се може једнострано раскинути за подофицире и војнике.Jel ti stvarno misliš da vojnik, pogotovo profesionalni, može da bira dali hoće ili neće da učestvuje u ratu? Ono, da otkaz kao pekar jer ga mrzi da ustaje nasabajle.
Зар не видиш да је свастика додата у фотошоп? већ сам ти рекао - више си успешен са генетским темама...Азовци су неонацисти парекселанс. Осим укроонациста у њивим редовима је било пуно страних неонациста. Тако да је Азов нека врста неонацистичке интернационале.
Pogledajte prilog 1164533
Зар не видиш да је свастика додата у фотошоп? већ сам ти рекао - више си успешен са генетским темама...
![]()
![]()
Da li se ti pravis glup ili si stvarno .....
![]()
Znas li ti sta je mozak ili ti je ispran i sada osecas samo prazninu u lobanji.....ajde ne lupaj molim te,bilo je ovde i inteligentnijih mlataca od tebe pa su pobegli podvijenog repa.....Дали ти знаш шта је Фотошоп? Не знаш...
За милитанте ДНР доказана је тактика терора - "" непознати камион са минобацачем путује по Доњецку и гранатира делове града" - Ово је документовано из 2015.
„Сомалијски“ батаљон на крововима стамбених насеља у Доњецку гранатира украјинске борбене положаје.
Такође документовано.
Није, не лажи!Зар не видиш да је свастика додата у фотошоп? већ сам ти рекао - више си успешен са генетским темама...
Зато у центру показујеш фотографију Андреја Билецког, бившег команданта Азова, који је случајно рођен у Харкову у руској етничкој породици. Значи и он је фашиста. Имаш чудну логику....Није, не лажи!
Pogledajte prilog 1164571
Свастика није једино нацистичко обележје које користе Азовци.
Pogledajte prilog 1164576
О нацистичком карактеру батаљона Азов и још неких украјинских војних формација постоје чак и извештаји одређених западњачких медија.
Pogledajte prilog 1164573
Па нисам ја поп бре, не мораш да ми се молиш. Ако ти се не свиђа шта ја мислим -не мораш да ме читашZnas li ti sta je mozak ili ti je ispran i sada osecas samo prazninu u lobanji.....ajde ne lupaj molim te,bilo je ovde i inteligentnijih mlataca od tebe pa su pobegli podvijenog repa.....
Па шта ако је рођен у руској породици. Одабрао је укроонацистичку сатанистичку страну. Било је и Јевреја који су борили у немачким нацистичким униформама, било је Срба који су били официри усташке војске у НДХ итд.Зато у центру показујеш фотографију Андреја Билецког, бившег команданта Азова, који је случајно рођен у Харкову у руској етничкој породици. Значи и он је фашиста. Имаш чудну логику....
Не, он је изабрао да брани своју отаџбину – баш као и 99 одсто свих Украјинаца – без обзира да ли су етнички Руси или не – погледај његовo интервју са Гордоном из 2019 (на руском!) – отвориће очи таквим слепим, неуким обожаваоцима „путинове Русије“ као што си ти .....Па шта ако је рођен у руској породици. Одабрао је укроонацистичку сатанистичку страну. Било је и Јевреја који су борили у немачким нацистичким униформама, било је Срба који су били официри усташке војске у НДХ итд.
Александар Захарченко бивши премијер ДНР је био Украјинац који се борио се против кијевског укроонацистичког режима.