Debeli Sava
Veoma poznat
- Poruka
- 10.246
Zato što mu se ćale, vrhunski Ruski programer, odselio iz Rusije za vreme Jeljcina, kada je Rusija htela da se integriše u Zapad a zauzvrat dobila bankrot?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što mu se ćale, vrhunski Ruski programer, odselio iz Rusije za vreme Jeljcina, kada je Rusija htela da se integriše u Zapad a zauzvrat dobila bankrot?

А како ће Русија заузети Пољску са војском од 60.000 , већином састављене од Калмика, Бурјата и других неруских етничких група? Прави руски војници не желе да учествују у овом покољу и гину из неких политички нејасних мотива којима кремаљски злочинци обмањују народ.Руси ће ићи до граница Пољске. А тврдим да ће Пољска напасти Русију, исто уз обилату помоћ НАТО пакта у свему. А кад би теоретски била заузета Пољска, НАТО би онда гурнуо Немачку у рат.
Ево нациста у руском затвору. Много више их је загнојило малоруски и новоруски чернозем, а неки су још привремено на слободи и у животу.А како ће Русија заузети Пољску са војском од 60.000 , већином састављене од Калмика, Бурјата и других неруских етничких група? Прави руски војници не желе да учествују у овом покољу и гину из неких политички нејасних мотива којима кремаљски злочинци обмањују народ.
Нацисти још нисмо видели у Украјини осим многих фотографија неких људи са тетоважама свастике, које се лако могу видети у свакој европској земљи, укључујући и Русију. Који после тешких разарања у Маруипољу, Ирпену и Харкову и даље верује у добре намере руске владе да спроведе ове неизбежне „ослободилачке“ операције.
Nitko ne planira napasti Rusiju, ta raspala država nikoga ne zanima.Руси ће ићи до граница Пољске. А тврдим да ће Пољска напасти Русију, исто уз обилату помоћ НАТО пакта у свему. А кад би теоретски била заузета Пољска, НАТО би онда гурнуо Немачку у рат.
Naveo sam primjer okupacije Golana, Sirijci nisu kapitulirali i priznali okupaciju, ali Golan drži Izrael i to je do daljnjeg tako. Ovdje je situacija nešto složenija, jer bi Ukrajina vjerovatno stalno pokušavala vratiti teritorij, što bi onda moglo provocirati Ruse. Međutim za neku akciju sličnu ovoj više ne bi bilo uvjeta jer će ih Zapad u međuvremenu puno temeljitije naoružati.Zašto ne bi Ukrajinci mogli kapitulirati? Suočeni su s nuklearnom silom, ono, istina je da Rusi ne znaju gdje im je rep a gdje im je glava, ali to na duže staze u vojnom smislu ništa ne znači, oni će mljeti dok ne samelju Ukrajinu, Ukrajina je u ovom ratu underdog, i to teški, kapitulacija Ukrajine je realan scenarij...
Što se tiče ruskih 'dugih staza', tu će u ekonomskom, političkom, društvenom i svakom drugom smislu, ispušiti na veliko, mogu oni čučati u Sibiru i trgovati s Kinom i Indijom, ali prekid veza sa zapadom će obogaljiti rusko društvo, u to nema nikakve sumnje, zapravo već svi Rusi koji mogu bježe na zapad, jbg, neće nitko u Kinu i Indiju, ne znam zašto, svi bježe na zapad...
Сад ми стварно реци.........али СТВАРНО !!!......Да ли заиста верујеш да је Русија РАСПАЛА држава и да западне земље не маре за њу уопште !!?Nitko ne planira napasti Rusiju, ta raspala država nikoga ne zanima.
To te Informer slagao, a ti povjerovao.
А како ће Русија заузети Пољску са војском од 60.000 , већином састављене од Калмика, Бурјата и других неруских етничких група? Прави руски војници не желе да учествују у овом покољу и гину из неких политички нејасних мотива којима кремаљски злочинци обмањују народ.
Mare za nju u smislu opasnosti za okolne države, a ne mare za nju ako je mirna i ne planira nikoga napasti.Сад ми стварно реци.........али СТВАРНО !!!......Да ли заиста верујеш да је Русија РАСПАЛА држава и да западне земље не маре за њу уопште !!?
А где кажу да су нацисти?И шта су у затвору? Зато што бране своју земљу?Ево нациста у руском затвору. Много више их је загнојило малоруски и новоруски чернозем, а неки су још привремено на слободи и у животу.
Sve si rekao,drzi se toga gde si i ne petljaj o necemu o cemu pojma nemas....А где кажу да су нацисти?И шта су у затвору? Зато што бране своју земљу?
Зар ниси разумео да мени не иде филм који гледаш? Одакле ја долазим, ти тек сада идеш тамо... Разумеш ?
Sta si se razgalamio,sa fasistima treba jos ostrije,bez milosti...А где кажу да су нацисти?И шта су у затвору? Зато што бране своју земљу?
Зар ниси разумео да мени не иде филм који гледаш? Одакле ја долазим, ти тек сада идеш тамо... конташ ?
Ko da mari o tim sto mare i ubijaju sirom svijeta nekaznjeno...odje mi se cini da oni brane svoje pravo da imaju ekspluzivitet na ubijanjeMare za nju u smislu opasnosti za okolne države, a ne mare za nju ako je mirna i ne planira nikoga napasti.
Лупеташ, Максиме, а нигде на видику дивизје ...Политичка суђења против Наваљног и других активиста и бизнисмена (као што је Ходорковски) доказују да су Jeжов, Вишински и други злочинци још увек живи у срцима званичника Кремља.
Ајде професоре, кажи ми о чему ја немам појма а ти имаш ....Sve si rekao,drzi se toga gde si i ne petljaj o necemu o cemu pojma nemas....
А од кога су то бранили своју земљу 2014.? Јесу ли им били ово непријатељи?Зато што бране своју земљу?
Nisam profesor,ali sa vremena na vreme se ovde pojavi neko kao ti i prosipa pamet....nemam ja nista protiv toga ako ti je tako lakse, samo lupaj....Ајде професоре, кажи ми о чему ја немам појма а ти имаш ....
Азовци су неонацисти парекселанс. Осим укроонациста у њивим редовима је било пуно страних неонациста. Тако да је Азов нека врста неонацистичке интернационале.А где кажу да су нацисти?И шта су у затвору? Зато што бране своју земљу?
Зар ниси разумео да мени не иде филм који гледаш? Одакле ја долазим, ти тек сада идеш тамо... конташ ?
kako sad to mej bregami i ostala nato guzija je govorila da ruska rublja ima da implodira nakon par dana a ruska ekonomija da bude u bankrotu nakon 7 danaPutin je upravo naložio Kabinetu ministara da krene sa petogodišnjim planom izgradnje puteva sa ulaganjem 13000 milijardi odnosno 13 triliona ili trilijardi ne znam više ni sam, izgubi se čovek sa tolikim nulama, Rubalja, uglavnom, neki su izračunali da je to ekvivalent 400 milijardi dolara.
Najveći projekat u ovoj cifri je autoput Moskva- Kazanj. To će da košta 600 milijardi Rubalja. Šta će sve da bude izgrađeno sa ostalih 12,4 trilijarde Rubalja nemam predstavu, ali ulaganje je ogromno.
Eh, šta uradiše ove sankcije od Rusije
Nekako mi je zapelo za oko kako 69-to godišnjak na samrti, neizlečivo bolestan, čita bez đozluka.

Sta su ti sve govorili....sada da vratimo sve gluposti sto su prosuli za ovih par meseci ali uzimajuci koliki su upijaci propagande treba im i oprostitikako sad to mej bregami i ostala nato guzija je govorila da ruska rublja ima da implodira nakon par dana a ruska ekonomija da bude u bankrotu nakon 7 dana![]()