Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa mozemo zahvaliti Putinu na takvom razvoju događaja, razvaliti ce najvecu suverenu europsku drzavu, i to samo zato jer on ima nuklearno oruzje a zrtva nema, mislim da je svima postalo kristalno jasno sta im je za raditi ako ne zele dozivjeti slicnu sudbinu, ili ako zele recimo i oni 'denacificirati' kojeg slabijeg susjeda, i osigurati se da se nitko izvana ne umijesa...

Jos je Sjeverna Koreja pokazala kolika je moc odvracanja nuklearnog oruzja, a ovo sad u Ukrajini je pokazalo da i agresor moze koristiti nuklearno oruzje kao garant da moze raditi sta hoce a da se nitko ne umijesa...
Видјећемо шта ће бити, Израел је такође на црно набавио нуклеарно оружје.Исто тако с друге стране постоји разлог зашто једна Њемачка ,Италија и Јапан војну немају нуклеарну технологију а зашто Руси и Американци имају. :D

Poslednja izmena:
Pa, mislim da je i to pokazano odavno...

I Hrvatska. U BiH... :hahaha:

Pa da, cak i bijedna Hrvatska ima svoje dvoriste, e sad zamisli da je Jugoslavija razvila nuklearno oruzje kako je planirala, pa sukcesija takvog oruzja, pa politicke i vojne posljedice svega toga ???

Видјећемо шта ће бити, Израел је такође на црно набавио нуклеарно оружје.Исто тако сдруге стране постоји разлог зашто једна Њемачка ,Италија и Јапана немају нуклеарну технологију а зашто Руси и Американци имају. :D

Postoji, da, ali taj svjetski poredak se ruši, očigledno..

Svi imaju 'svoje dvoriste' i svoje interese, i svoj narod i svoje sfere, ti nisi objektivan, mislis da su Rusi nesto specijalno, nisu oni nista specijalno, i Kina ima svoje dvoriste, i Indija, i Pakistan, i Japan, i Turska, i Iran, i sta ja znam tko sve, Amerika, cak i Srbija ima 'svoje dvoriste', i svi dehumaniziraju protivnike i tvrde da se bore protiv nacizma i fasizma, i za slobodu i sigurnost i blablabla truc, suplje price...
Svi imaju svoje dvorište ali je samo SAD proglasio ceo svet svojim dvorištem.

A kada svi budu imali nuklearno pružje kome će SAD silom uvoditi demokradiju? Raspada se ceo njihov koncept globalnog intervencionizma.

Ponavljanje standardnih mantri, nemate ništa da ponudite u diskusiji sem papagajisanja ovih gluposti.

Gledamo poraz za porazom NATOa u Ukrajini, gubljenje ugleda u svetu, sve veća unutrašnja neslaganja...

Ubio vas je Putin u pojam.
NATO nikad jedinstveniji, dobio dvije nove važne članice. Svi jačaju svoje vojne snage, počevši od Nemačke...
Ukrajina dobiva oružje od svih članica EU..

Rusi su ti koji gube ugled u svijetu.

Zato Soroš i Biden pucaju od zdravlja.
Sve što pišu msm suprotno od toga je istina.
:D

I HR je trebala biti CH.
Ali više smo Čad.
Otiđite kod svojih u Srbiju, sve je med i mlijeko..

Za sve je kriv jevrejski p.eder. Jer je mislio da će moći protiv Putina.
Može itekako..

Svi imaju svoje dvorište ali je samo SAD proglasio ceo svet svojim dvorištem.

A kada svi budu imali nuklearno pružje kome će SAD silom uvoditi demokradiju? Raspada se ceo njihov koncept globalnog intervencionizma.
Он је добро написао сви имају своје двориште, своје интересе али треба рећи само велики могу спровести и реализовати своје циљеве.
Увјек ће постојати велики и мали.Увјек су и постојали.Зато ме и чуди одакле сада оволика патетика за Украјином, оно вау људи страдају у рату.
Барем би ми на Балкану требали имати више обзира шта значи рат.Да у рату се гине.Жао ми је Украјине, поготово недужних цивила.

Али није ово једини рат, сукоб великих гдје мали страдају у последњих 100 година.Хистерија је попримила неки нови левел само зато што је угрожен интерес запада овај пут, уложили су брдо кеша а сада се све распада као кула од карата.Русија је то исто гледала 2014 године, хистерисала, галамила па је сукоб завршен споразумом у Минску.И овај ће тако завршити ако буде било памети.За сада видимо ко кочи и ко не жели да прихвати ново чињенично стање.

Poslednja izmena:
@ piciginx

ti bas nisi sposoban da vidis realnost i istinu.ili su ti draze te iluzije koje zapad plasira pa si ih zamenio za istinu.rusija u problemu, urusava se, bice unistena i jadna a sa druge strane ukrajna ce da vrati svoje teritorije,samo da joj stigne jos oruzja.ceo svet protiv rusije-prvo to:cela latinska amerika nije uvela sankcije rusiji, cela afrika.skoro cela azija.pa i u eu ima zemalja koje nisu.dakle samo jedna sestina sveta je uvela sankcije RU.covece saberi se dal si normalan.drugo:zapad puni oruzjem ukrajnu od pocetka i oni gube teritorije.kako je moguce da ih sad odjednom povrate.moze samo da se desi da rusi krenu da koriste jos razornije oruzje, i da tako tako osvoje ciljeve.a osvojice ih to je cinjenica.sad rusi da puste da im ovi preotmu pa nece makar je celu spalili a to mogu za dva min bukvalno.do toga naravno nece da dodje jer rusi idu lagano i sigurno bez nekih vecih problema,.ja samo ne mogu da shvatim kako vi ljudi mozete da zamenite te propagandne lazi za ociglednu realnost i istinu

NATO nikad jedinstveniji, dobio dvije nove važne članice. Svi jačaju svoje vojne snage, počevši od Nemačke...

Može itekako..
Moji su u Rusiji, ali neka mene ovdje, netko mora iznutra podrivati zapad.

Nevjerovatan snimak hrabrosti ukrajinskog vojnika: Sam protiv ruskih specijalaca /VIDEO/​

Kao što se vidi na snimku iznad, ukrajinski vojnik hrabro se sam borio do kraja, braneći svoj rov od napada ruskih specijalaca koji su bili udaljeni od njega tek par metara. Ovaj hrabri ukrajinski vojnik je uspio čak dva puta da izbaci rusku bombu iz svog rova.

https://saff.ba/nevjerovatan-snimak...-vojnika-sam-protiv-ruskih-specijalaca-video/
После треће бомбице је завршио са храбром одбраном рова.

Može itekako..
Које две нове члаинице?

Шаље ли Мађарска оружје?

Јбт ти кад пишеш срамоти се и тастатура.

Тешко је оценити који Хрват је најнеписменији и најнеобразованији члан овог форума

Nevjerovatan snimak hrabrosti ukrajinskog vojnika: Sam protiv ruskih specijalaca /VIDEO/​

Kao što se vidi na snimku iznad, ukrajinski vojnik hrabro se sam borio do kraja, braneći svoj rov od napada ruskih specijalaca koji su bili udaljeni od njega tek par metara. Ovaj hrabri ukrajinski vojnik je uspio čak dva puta da izbaci rusku bombu iz svog rova.

https://saff.ba/nevjerovatan-snimak...-vojnika-sam-protiv-ruskih-specijalaca-video/
Budala, hrabriji je Zelenski. On se video vezom javlja u svaki kutak zemlje. Jedino se još nije pojavio na suđenju Johnnyju Deppu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back