Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Guverner Luganska: Imamo razočaravajuće vijesti, neprijatelj ulazi u grad​

SVIJET Autor:SRNA30. maj. 202208:491 komentar
Podijeli:

1653893358-2022-05-27T133143Z_2100654723_RC2PFU9JNZ1Q_RTRMADP_3_UKRAINE-CRISIS-LUHANSK-750x418.jpg
Izvor: Special Operations Forces Command/Handout via REUTERS
Ruske trupe ulaze u Sjeverodonjeck iz predgrađa, a u granatiranju je poginulo dvoje civila, saopštio je danas guverner ukrajinskog regiona Lugansk Sergij Gajdaj.

“Nažalost, imamo razočaravajuće vijesti. Neprijatelj ulazi u grad”,
rekao je Gajdaj na nacionalnoj televiziji.
On je izjavio da je milion ljudi u ovoj oblasti ostalo bez snabdijevanja vodom i gasom i da nema mogućnosti za obnavljanje isporuka, ali da je i dalje moguće svakodnevno dostavljati humanitarnu pomoć u Sjeverodonjeck i Lisičansk.
Gajdaj je dodao je je u toku evakuacija stanovništva iz Lisičanska i da glavni put prema ova dva grada nije blokiran, ali da je izložen granatiranju.
On je napomenuo da je Lisičansk pod ukrajinskom kontrolom.
Gajdaj je rekao da Njemačka i Mađarska usporavaju transportovanje oružja Ukrajini.
Ја мислио Руси губе на терену кад оно види ђавла...

Ja plin, ali kupila i drva:ceka:
Не знам како сада плин фунционише какве су цијене.У стану сам градско гријање али кућа ми је пребачена на пелет и један дио топлотна пумпа ваздух-ваздух.На крају ћу како ствари стоје покрити цијелу кућу са топлотним пумпама које су се показале као профитабилне -мали потрошачи.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 1162154

Hrabra Ukrajinska djevojcica kaze ruskom vojniku GO BACK TO YOUR COUNTRY!

Ma junaci od malih nogu!
Slava Sorosu!
Ti se bas drogiras. Devojcica koja prica ruski kaze ruskom vojniku koji prica ruski da ide kuci na engleskom? 🤣🤣🤣

A ruski vojnik bas voli izraelsku uniformu, i americko naoruzanje. Ta emka mu bas dobro stoji. 😂😂😂😂😂😂

I nesto je opustela ukrajina, mora da se suva klima teleportovala sa bliskog istoka malo na sever 🤣🤣🤣 fali malo kise 🤣😂🤣😂

Ti si kralj. Bas si kralj. Ma ti si car. Ne bih da ti napisem da si moron, bilo bi neukusno.
To kralju. Mislim to care evo ti srculence ❤️❤️❤️

Pokazujete kakvi ste krvoloci, slepi od mržnje.

Navijate za nuklearni rat sad kad vam stvari ne idu po volji. Ljudski otpadu.

Nije te stid pisati ovakve gadarije?

Tvoj voljeni Putko već mjesecima prijeti nukearnim oruzjem, na drzavnoj ruskoj televiziji su emisije koje racunaju koliko treba za unistenje europskih gradova, zaziva se nuklearni genocid nad Britanijom, nad Europom, i ti licemjeru imas obraza napisati ovako nesto???

Kako te nije sramota? Imas li obraza, ili mislis da te u ruskom dupetu nitko nece pitati za obraz?

Da bi razumijeli Ukrajinu, probajmo zamisliti da je nezavisni Teksas cijelo vrijeme svog postojanja želio i težio biti samostalna država i imao sve osnove i pravo na to ada su ih SAD stoljećima držale podjarmljenima, da su im zabranjivali jezik i kulturu, da su ubijali Teksašane koji su željeli da Teksas bude neovisan.
Pri tome je Teksas bio tehnološki razvijeniji od većine ostalih dijelova SAD, pri tome je Teksas imao razvijenu poljoprivredu koja je hranila ostatak SADa a SAD je godinama do smrti izgladnjivao stanovnike Teksasa koji nisu ništa bili krivi.
Pri tome je Teksas kod raspada SADa dobio nuklearne projektile koji su mu po sukcesiji pripadali i preda SADu ih uz pismeno obećanje da će im se garantirati granice i opstojnost države.
Što mislite vi Srbi pravoslavne vjeroispovijesti koliko su krvi spremni proliti Teksašani da se konačno i zauvijek riješe takvih krvopija i pretvorničkih gospodara?
Na što su sve spremni da ih sahrane sve sa njihovim superiornim T90 M?
Ukrajina težila smostalnosti stoljećima a nacionalni simbol joj nacist Bandera iz 1941. Gdje si ti povijest učio? A i logiku?

Ti se bas drogiras. Devojcica koja prica ruski kaze ruskom vojniku koji prica ruski da ide kuci na engleskom? 🤣🤣🤣

A ruski vojnik bas voli izraelsku uniformu, i americko naoruzanje. Ta emka mu bas dobro stoji. 😂😂😂😂😂😂

I nesto je opustela ukrajina, mora da se suva klima teleportovala sa bliskog istoka malo na sever 🤣🤣🤣 fali malo kise 🤣😂🤣😂

Ti si kralj. Bas si kralj. Ma ti si car. Ne bih da ti napisem da si moron, bilo bi neukusno.
To kralju. Mislim to care evo ti srculence ❤️❤️❤️
Зеза се.

Не знам како сада плин фунционише какве су цијене.У стану сам градско гријање али кућа ми је пребачена на пелет и један дио топлотна пумпа ваздух-ваздух.На крају ћу како ствари стоје покрити цијелу кућу са топлотним пумпама које су се показале као профитабилне -мали потрошачи.
Ima ga zasada, u HR, kuham na plin i topla voda mi je na plin. Samo pećnica na struju. Imam u kući kamin, kaljeva peć i to povremno kurimo kad je jako hladno. Mislim da bih trebali alternativu, peć na drva i bojler. Tko zna što nas čeka...

Da bi razumijeli Ukrajinu, probajmo zamisliti da je nezavisni Teksas cijelo vrijeme svog postojanja želio i težio biti samostalna država i imao sve osnove i pravo na to ada su ih SAD stoljećima držale podjarmljenima, da su im zabranjivali jezik i kulturu, da su ubijali Teksašane koji su željeli da Teksas bude neovisan.
Pri tome je Teksas bio tehnološki razvijeniji od većine ostalih dijelova SAD, pri tome je Teksas imao razvijenu poljoprivredu koja je hranila ostatak SADa a SAD je godinama do smrti izgladnjivao stanovnike Teksasa koji nisu ništa bili krivi.
Pri tome je Teksas kod raspada SADa dobio nuklearne projektile koji su mu po sukcesiji pripadali i preda SADu ih uz pismeno obećanje da će im se garantirati granice i opstojnost države.
Što mislite vi Srbi pravoslavne vjeroispovijesti koliko su krvi spremni proliti Teksašani da se konačno i zauvijek riješe takvih krvopija i pretvorničkih gospodara?
Na što su sve spremni da ih sahrane sve sa njihovim superiornim T90 M?
Bezveze.
Nepotrebno si moj post preneo u ravan Teksas - Ukrajina, što je samo po sebi apsolutna besmislica, čak i da se uvaži gomila ovih propagandnih fraza ukrajinskih nacionalista. Kijevska Rusija je bre duhovni centar sve Rusije, sam centar ruske drzavnosti i ruske istorije. Transfer u Moskvu se dogodio samo zbog Mongola i njihovog prodora i drzanja pod jarmom Kijevske Rusije. Gotovo identična priča, srpskim problemima sa Kosovom, a u novije Crnom Gorom.
Sastavni delovi srpske istorijskog prostora, centri razvoja njegove duhovnosti, drzave i naroda. Zbog čitavog niza istorijski okolnosti, izazvnih neprestanom borbom sa stranim zavojevacima, politicki i kulturni centri su se izmestali na neke druge lokacije.

Teksas sa druge strane i jeste teritorija koju su Amerikanci oteli u insceniranom gradjanskom, potom i pravom ratu - Meksikancima, gde su Amerikanci i cinili sve ono što ti pokušavaš pripisati Rusima u njihovom odnosu sa famoznim Ukrajincima.

Tvoj voljeni Putko već mjesecima prijeti nukearnim oruzjem, na drzavnoj ruskoj televiziji su emisije koje racunaju koliko treba za unistenje europskih gradova, zaziva se nuklearni genocid nad Britanijom, nad Europom, i ti licemjeru imas obraza napisati ovako nesto???

Kako te nije sramota? Imas li obraza, ili mislis da te u ruskom dupetu nitko nece pitati za obraz?
Opet projekcija ličnosti, niko vam nije pretio nuklearnim oružjem, to što neki od hiljada ludih novinara iz sveta loži svoje gledaoce ne daje ti za pravo da to pripišeš Putinu.

Ali vidi se da ti lično želiš da se krene sa nuklearkama, nemoj da se kriješ iza nečijih izjava, ti lično to želiš. Ja nikad nisam ništa slično napisao, dok ti navijaš za to.

Vi hvatate rusku državnu tv u Hrvatskoj? Interesantno.

Ima ga zasada, u HR, kuham na plin i topla voda mi je na plin. Samo pećnica na struju. Imam u kući kamin, kaljeva peć i to povremno kurimo kad je jako hladno. Mislim da bih trebali alternativu, peć na drva i bojler. Tko zna što nas čeka...
Не знам ја сам престао бити фан дрвета одавно, ту су цијене такође расле колико знам.Чека нас свакако ружна зима јер ова инфлација не може ништа добро да донесе плус како ствари стоје ово није крај већ почетак или да будем оптимиста средина таласа.Тек смо на пола године. :(

Opet projekcija ličnosti, niko vam nije pretio nuklearnim oružjem, to što neki od hiljada ludih novinara iz sveta loži svoje gledaoce ne daje ti za pravo da to pripišeš Putinu.

Ali vidi se da ti lično želiš da se krene sa nuklearkama, nemoj da se kriješ iza nečijih izjava, ti lično to želiš. Ja nikad nisam ništa slično napisao, dok ti navijaš za to.

Mda, putkofilska logika, kad Rus prijeti nuklearnim hokokaustom onda je to pozeljno i opravdano, izmisljeno cak, sta bi Putko prijetio nukleranim oruzjem, svi su slijepi, gluhi i glupi pa ne vide sta Rusi govore i cime prijete, ono o potapanju Britanije je valjda bio vic, e kad netko primijeti da bi se ista medicina mogla primijeniti i na Ruse onda smo krvoloci, sotone, ljudski otpad i sta ja znam sta, ajde cibe bre 🙄🙄🙄

Ljudski otpad ti trenutno sjedi u Kremlju, nadam se samo da ce popiti lijek kojeg drugima prepisuje, karma je cudo, uvijek se vraca, svima, i Hitler je mislio da je nedodirljiv u Berlinu, tako sad i Putko misli, ali krivo misli, platit ce sve ove stotine tisuce ljudskih zivota koje je unistio :kafa:

Čekaj da ih prvo opskrbi sa pijaću vodu, nuklearke su jos na dalekom štapu.

Jedna od posljedica ovog rata ce biti intenzivna nuklearna proliferacija, jer se pokazalo da jedino nuklearno oruzje ucinkovito odvraca od agresije

Znaci, Njemacka, Poljska, Japan, Turska, ne bih se zacudio i Svedska i Finska, tko god bude u mogucnosti taj ce razviti nuklearno oruzje, opasnosti je puno, garancija vise nema nikakvih, svako ce se morati pobrinuti za vlastitu sigurnost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back