Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego tvoje mišljenje da ruska vojska nije pljačkaška? Ruska, od jedne od najkorumirajinih država svijeta, danas su ukrali pun brod žita i istovarili u Siriji?
Znači ti si relevantan, jel tako?
Naravno da jesam. Nemam potrebe da lazem ovde.
Daj mi pokazi taj brod sa zitom ovde:

https://www.myshiptracking.com/de/

Mani me Jutarnjeg Lista i B92 - basni...

To opisuješ terorista Hrvate? Ovo je tama o sličnima, ali iz Ukrajine.

Dok zapad nije ozvaničio svoju neokomunistićku krađu ruske imovine. Ili nemaš obraza ili si strahovito glup?
Jel može jedna tema, bilo koja, na kojoj nećeš ispoljavati svoju fascinaciju Hrvatima? Zreo si za ozbiljan pregled.
Znači ruski okupator krenuo ubijati i rušiti po tuđoj državi, ali ni to nije dovoljno, pa iz okupiranih dijelova idemo prodavati žito i metal? Ma bravo. Neokomunistička krađa ruske imovine? :lol: Rusi trebaju platiti svu štetu počinjenu u Ukrajini, misliš da će to proći nekažnjeno? Neće.

ovo je iz americkoga filma . pesme i melodija , reci su samo na ukrajinskom
Zapadnjacka patetika koju su uspjeli da prodaju glupim Ukrima bas ce njihovo kopanje i pjevanje da ih spasi od termobarcnih raketa.
Tako to izgleda kad se snimaju za "Tnjiter Bojnu"
a ovako je to izgledalo danas nakon povlacneja iz Severodnjecka
https://t.me/boris_rozhin/51219

Pozivam sve komentatore da ignorisu katoliĆke trolove...Besmisleno je sa njim polemisati. Ja sam ih davno smejstio na ignore

Jel je, 8 godina ga uništavaju? Šapnuo Lažrov? Ajde pokaži slike 8 godina uništavanja Donjecka i 8 tjedana uništavanja Mariupolja pa da usporedimo.
Radujem se danu kada će Ukrajinci osloboditi svoju zemlju od okupatora, naravno. Znaš zašto? Zato jer su zaslužili slobodu.

Који Украјинци? Ја видим и Украјинце (ДНР и ЛНР) који се боре против Кијевских војних снага које их убијају. И они су заслужили слободу!

Poslednja izmena od moderatora:
Који Украјинци? Ја видим и Украјинце (ДНР и ЛНР) који се боре против Кијевских војних снага које их убијају. И они су заслужили слободу!
Znam vrlo dobro da postoji tema koja je počela kao "previranja u Ukrajini", a da si išta pratio, znao bi da je od 2015, kada se front stabilizirao, u Donjecku bilo izuzetno mirno. Sve do ruskog false flaga i eksplozija par dana prije agresije, s čuvenom naslovnicom Informera.

Prilozi

• 23789251.jpg
    23789251.jpg
    264,2 KB · Pregleda: 6
Poslednja izmena od moderatora:
Jel može jedna tema, bilo koja, na kojoj nećeš ispoljavati svoju fascinaciju Hrvatima? Zreo si za ozbiljan pregled.
Znači ruski okupator krenuo ubijati i rušiti po tuđoj državi, ali ni to nije dovoljno, pa iz okupiranih dijelova idemo prodavati žito i metal? Ma bravo. Neokomunistička krađa ruske imovine? :lol: Rusi trebaju platiti svu štetu počinjenu u Ukrajini, misliš da će to proći nekažnjeno? Neće.
Ко ће да их казни и како?

Хааг??

Бухахаха

Prilozi

• Luhansk Battle Map Draft May 29,2022.png
    Luhansk Battle Map Draft May 29,2022.png
    639,4 KB · Pregleda: 9
  • Severodonetsk Battle Map Draft May 29,2022.png
    Severodonetsk Battle Map Draft May 29,2022.png
    726 KB · Pregleda: 9
  • Kharkiv Battle Map Draft May 29,2022.png
    Kharkiv Battle Map Draft May 29,2022.png
    645,4 KB · Pregleda: 8
  • Kherson-Mykolaiv Battle Map Draft May 29,2022.png
    Kherson-Mykolaiv Battle Map Draft May 29,2022.png
    639,9 KB · Pregleda: 8
Poslednja izmena:
Jel je, 8 godina ga uništavaju? Šapnuo Lažrov? Ajde pokaži slike 8 godina uništavanja Donjecka i 8 tjedana uništavanja Mariupolja pa da usporedimo.
Radujem se danu kada će Ukrajinci osloboditi svoju zemlju od okupatora, naravno. Znaš zašto? Zato jer su zaslužili slobodu.
Радујеш се дану који никад неће доћи
Али не секирај се за Украјинце који су морали да беже, једва дочекали да их прими ЕУ.
То су на крају крајева и хтели.

Znam vrlo dobro da postoji tema koja je počela kao "previranja u Ukrajini", a da si išta pratio, znao bi da je od 2015, kada se front stabilizirao, u Donjecku bilo izuzetno mirno. Sve do ruskog false flaga i eksplozija par dana prije agresije, s čuvenom naslovnicom Informera.
Нећемо више јер максимално лажеш...
"...znao bi da je od 2015, kada se front stabilizirao, u Donjecku bilo izuzetno mirno."
Када је страдао велики број дјеце и одраслог становништва? Све вријеме је било повременог гранатирања по читавој области и по самом граду.

Poslednja izmena:
...

https://t.me/RVvoenkor/14116

Украјинска команда је ухапсила команданта јединице која се повлачи - милитант је бацио бес, покушавајући да докаже да би сви могли да погину

Цела јединица је напустила своје положаје, јер су схватили да само потпуно уништење сија даље за њих.

Изгледа да је план Зеленског да се бори до последњег Украјинца престао да буде толико привлачан војницима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back