Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Предали су се као , да не кажем шта , бедни , гладни , боси и уплашени .Дрхтали су пред војницима ДНР , дрхтали су јер знају да ће да иду на суд , да им се суди за злочине које су починили .ужасне злочине над цивилима
Očito nismo gledali iste snimke.

Борбе се тренутно воде у близини Рајгородка, између Лимана и Славјанска.

Snap1.jpg

Када су овог Хрвата ухапшеног питали да ли жели да се обрати породици у ХР , он се обратио удатој девојци Украјинки и рекао да је воли итд...

немој само да после говори да су га терали да се снима .

A ti si clan masonske loze pa znas sta ti serviraju u svetu. Mnogo citas teorije zavere i Trece oko. Ljudski zivotinjski porivi su najvece zlo covecanstva od postanka,pohlepa,zavist,osvajanja radi sirenja osvajackog uticaja,ljubomora. Cinjenica je da su ljudi kao vrsta trenutno dominantni na planeti,ali ni to nece trajati vecito,jednom ce biti dosta!. Sada ,u kom obliku ce to biti-virusi, boesti,kataklizme,medjusobno unistavanje, to ne znamo ali desice se sigurno u buducnosti.

Ukrajina je trenutno ZRTVA i osnovno ljudsko osecanje je saosecati sa zrtvom. Eto napr.da li si upoznat ili znas neku zenu koja je bila zrtva nasilja u vezi sa muskarcem. Isto je to. Nasilje je nasilje, u bilo kom obliku,a rusi su trenutno nasilnici.Ali postoji i ona izreka-Mozes kolko hoces,ali ne mozes dokle hoces. Ili -nikom nije gorela do zore. Zapamti moje reci ,pa da polemisemo za 2-3 g. Da vidimo sta ce biti.
Da, Soros je zrtva.

Slava Sorosu!

Хо хо хо, стигла маца на вратанца! :lol:

Знам да ће и нама бити тешко у временима која долазе, али не могу а да се не радујем пропасти "изузетног" Запада! :srecna:
Nista cudno za Francusku. Nije precizirano o kom sloju stanovnistva se radi. Ovde se milionima lezilebarosa dele razne vrste pomoci. Novcane, bonovi i desetine drugih olaksica., sto ohrabruje jedan deo stanovnista da ostane neaktivan. Bice veliki problem ako pokusaju da pokrenu svoju privredu i da smanje zavisnost od Kine i Rusije.
Gradjana koji su sposobni i kvalifikovani za rad ima sve manje a migranti ce skupljati bonove i uzivati u socijalnom sistemu. 😁

Ви сте гледали евакуацију азоваца , којe је "евакуисала" руска војска а то запaдни медији намерно изостављају , а ја сам гледала њихову капитулацију .
Već sam napisao da sam snimke gledao na forumu gdje nema "zapadne cenzure".
Ne znam zašto bi zapad nešto cenzurirao jer sve vijesti i snimke koje stižu iz ovog rata idu Rusima na štetu, posebno kada Rusi otvoreno lažu.

Rusi , Putin je kriv sto , sve je poskupilo u pirgaviji.
nema drugih krivica , kako i moze da bude.
glad , sve veca beda , nemogucnot , imati i novaca za hranu i placanje racuna u pirgaviji.

COST OF LIVING CRISIS​

'I have £12.16 left...one-off payments won't work': Hard-pressed families beg Rishi Sunak to do more to ease cost of living crisis despite Chancellor's £15bn giveaway saving EVERY household £400 off their bills

Hard-pressed families react to £15billlion cost of living handout
Millions of households will receive a £400 discount off their energy bills after Rishi Sunak moved to counter the soaring cost of living. The Chancellor had to unveil emergency measures as part of a £15billion package to tackle the impact of soaring inflation, which has reached a 40-year high. As well as the universal payment there was targeted support for the poorest, the elderly and the disabled - and a £5billion tax will be levied on oil and gas giants. But families spoken to by MailOnline today said they 'need a long-term plan from the Government' amid concerns the new payouts are 'only scratching the surface'. Others said the financial support is 'unlikely to boost sentiment' and that the Government 'has been too slow to use some of the huge tools at its disposal'. Here is what a number of Britons had to say about today's announcement.

Već sam napisao da sam snimke gledao na forumu gdje nema "zapadne cenzure".
Ne znam zašto bi zapad nešto cenzurirao jer sve vijesti i snimke koje stižu iz ovog rata idu Rusima na štetu, posebno kada Rusi otvoreno lažu.
Da, bas sve vjesti.
Milioni Rusa su vec odavno mrtvi. A vec dva mjeseca nemaju hrane (jedu pse i macke lutalice), municije, oruzja, sva avijacija im je srusena, svi brodovi potopljeni, sve najelitnije jedinice ubijene do zadnjega.

Pitanje, ko ratuje???

Pogledajte prilog 1160721

Stvarno su nekorektni ovi Rusi, krenuli su nasilno da ratuju, ko bi to očekivao?
pa sto se ti tu i sablaznjavas
sta ocekivati od rusa koji varvari , i ono sve sto i ide uz to
pa koliko puta treba da im natovci na celu i kazu.
jel ste vi i videli kako mi to mirnodopski i radimo a , ne vi bas ocete nasilno
idite u napad beznasilno , ono , sa cvrcem u rukama i ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back