Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Русија је отворила путну комуникацију са Кримом - Шојгу.

FUqoSWlX0AEhxqH

Da to je anomalija ruskih političara do 2014. godine do kada su mislil da žive u simbiozi sa zapadom pa su tamo i završila njihova deca uglavnm na školovanju a kasnije su tamo produžili da žive. To samo pokazuje koliko su isti bili naivni i blagtelećivi jer su mislili kako će se moći sa zapadom dogovoriti .
Ta budalaština o dogovoru i jedna glupava naivnost koštala ih je prvo dela zlatnih i novčanih rezervi a zatim Majdana i svega posle što je došlo.

OVO JE VRLO VRLO ZANIMLJIVO!!!

Kažeš do 2014. (odnosno do Majdana i posledičnih sankcija)

Dakle punih 15 godina nakon što je nas (njihovu braću najvoljeniju i najbližu) taj isti Zapad tukao i i uzeo nam svetu srpsku zemlju.
Da li su to mislili da će bolje proći ili ih je samo bolelo pedu za nas

химна савеза. А врховни совјет је био институција.

Glupost. To se Srbiji desilo 2000-te
Није. То се Србији десило 2012е. Пре тога је била суверена држава.
А земље где се јесте десило, Сирија у покушају, Сомалија у покушају, Ирак, Иран, Либан, Грузија, итд.

Sto se tice nase politike stvari se krecu onako kako sam ih predvideo, a predvideo sam ih poznavajuci nasu politiku... Normalno je da nema sankcija Rusiji bez obtira na nasu zavisnost od EU. Nasa sluzba i vlast ne zavisi od EU, vec su evroatlanske integracije za njih jedina smrt... Nadam se i ne znam sta cekaju ljudi sa promenom svoje percepcije, ljudi koji su velikom vecinom bili ubedjeni da nas vlast priprema za nekakvu promenu politike, za sankcije Rusiji... Takva percepcija je valjda ona u kojoj se vidi da EU vodi nasu politiku, smenjuje i dovodi na vlast, a to je osnovna laz u koju ovdasnji narod veruje...Na vlast dovodi i sa vlasti skida nasa antievropska sluzba, antievropska, jer je to drzi u zivotu i njumi ovaj nakaradni sistem, a oni sami protiv sebe nece...

Sto se tice nase politike stvari se krecu onako kako sam ih predvideo, a predvideo sam ih poznavajuci nasu politiku... Normalno je da nema sankcija Rusiji bez obtira na nasu zavisnost od EU. Nasa sluzba i vlast ne zavisi od EU, vec su evroatlanske integracije za njih jedina smrt... Nadam se i ne znam sta cekaju ljudi sa promenom svoje percepcije, ljudi koji su velikom vecinom bili ubedjeni da nas vlast priprema za nekakvu promenu politike, za sankcije Rusiji... Takva percepcija je valjda ona u kojoj se vidi da EU vodi nasu politiku, smenjuje i dovodi na vlast, a to je osnovna laz u koju ovdasnji narod veruje...Na vlast dovodi i sa vlasti skida nasa antievropska sluzba, antievropska, jer je to drzi u zivotu i njumi ovaj nakaradni sistem, a oni sami protiv sebe nece...

polako druže ako ih uvedu neš se pet dana trezniti tako da malo se izbalansiraj
omiljena EU zemlja?

Normalno da je doneo sam ali eto sin nekada drugog po moći čoveka u Rusiji bira USA da živi i radi.

Setih se one urednice Sputnjika u Srbiji poznate po izjavi "moja ćerka slučajno živi u Parizu"

došli rusi u srbiju, možda neka hiljada, ako nas evropa sankcioniše opet gube biznise ako im se internet isključi
i de će onda
onda će na njivu da obnavljaju sela???

ПОЧЕЛО ФИНАЛЕ: Кина позвала Русију да подржи увођење јуана као светске валуте​

07-06-2022 18:35
Дани доминације долара на светској сцени су одбројани. Русија се заједно са својим партнерима из БРИКС-а спрема да спроведе „кинески сценарио“ и сруши хегемонију америчке националне валуте. Ово пише америчко издање The Coin Republic.
Иако се „кинески сценарио“ не може брзо применити, биће потребно неко време, али ће се на крају „проблематична глобална хегемонија“ долара срушити.

Стручњаци су предложили да се супротставе зависности земаља БРИКС-а од финансијских система којима доминирају Сједињене Државе.

Како је приметио један од чланова кинеске експертске групе, Cao Iuanzheng, Америка користи ове системе као алате за задовољавање својих домаћих потреба. Рад у таквим условима чини земље БРИКС зависним од САД, са свим последицама које из тога произилазе.

The Coin Republic је нагласио да је недавна ситуација са америчким санкцијама против Руске Федерације још једном потврдила да суверене земље не би требало да користе финансијске системе Америке. У оквиру кампање против руских санкција, САД су блокирале руске доларске резерве.

„Ово замрзавање резерви је сигнализирало да долар више није неутрална валута“, наводи се у публикацији.

THE END

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back