Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.521
Смена режима и постављање марионетског и јесте то. Окупација.Ideja da netko želi okupirati Rusiju spada u žešću paranoju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Смена режима и постављање марионетског и јесте то. Окупација.Ideja da netko želi okupirati Rusiju spada u žešću paranoju.
Da to je anomalija ruskih političara do 2014. godine do kada su mislil da žive u simbiozi sa zapadom pa su tamo i završila njihova deca uglavnm na školovanju a kasnije su tamo produžili da žive. To samo pokazuje koliko su isti bili naivni i blagtelećivi jer su mislili kako će se moći sa zapadom dogovoriti .
Ta budalaština o dogovoru i jedna glupava naivnost koštala ih je prvo dela zlatnih i novčanih rezervi a zatim Majdana i svega posle što je došlo.
Glupost. To se Srbiji desilo 2000-teСмена режима и постављање марионетског и јесте то. Окупација.
химна савеза. А врховни совјет је био институција.
Није. То се Србији десило 2012е. Пре тога је била суверена држава.Glupost. To se Srbiji desilo 2000-te
Sto se tice nase politike stvari se krecu onako kako sam ih predvideo, a predvideo sam ih poznavajuci nasu politiku... Normalno je da nema sankcija Rusiji bez obtira na nasu zavisnost od EU. Nasa sluzba i vlast ne zavisi od EU, vec su evroatlanske integracije za njih jedina smrt... Nadam se i ne znam sta cekaju ljudi sa promenom svoje percepcije, ljudi koji su velikom vecinom bili ubedjeni da nas vlast priprema za nekakvu promenu politike, za sankcije Rusiji... Takva percepcija je valjda ona u kojoj se vidi da EU vodi nasu politiku, smenjuje i dovodi na vlast, a to je osnovna laz u koju ovdasnji narod veruje...Na vlast dovodi i sa vlasti skida nasa antievropska sluzba, antievropska, jer je to drzi u zivotu i njumi ovaj nakaradni sistem, a oni sami protiv sebe nece...
Normalno da je doneo sam ali eto sin nekada drugog po moći čoveka u Rusiji bira USA da živi i radi.
Setih se one urednice Sputnjika u Srbiji poznate po izjavi "moja ćerka slučajno živi u Parizu"
Pošten rusofil tvrdi na njemu ne treba ni interneta ni smartfonova, i da je zdravo živeti u skladu s prirodomdošli rusi u srbiju, možda neka hiljada, ako nas evropa sankcioniše opet gube biznise ako im se internet isključi
i de će onda
onda će na njivu da obnavljaju sela???
Rusija gomila ešalone tehnike u Belorusiju.
Rešila da razbuca EU
NEVEROVATAN PRIZOR! EŠALON SA VOJNOM OPREMOM RUSIJE STIGAO U BELORUSIJU!
Ma ko ima vremena da gleda 45 minuta vojnu tehniku na vozu u kretanju.Rusija gomila ešalone tehnike u Belorusiju.
Rešila da razbuca EU
NEVEROVATAN PRIZOR! EŠALON SA VOJNOM OPREMOM RUSIJE STIGAO U BELORUSIJU!

Ne koriste,sam vidis da na zapadu niko vise ne spominje Krematorsk a sta mislis zasto je tako?Zato sto su djecu pobili njihovi miljenici....Rusi ispaljuju Točke-U na ukrajinske položaje, što je čudno jer Rusi i rusofili su uvjeravali da oni to već godinama ne koriste, kada su pobili žene i djecu u Kramatorsku.
Stugna lajka video.Ma ko ima vremena da gleda 45 minuta vojnu tehniku na vozu u kretanju.
![]()

Twiter lajka videoStugna lajka video.
Pošten rusofil tvrdi na njemu ne treba ni interneta ni smartfonova, i da je zdravo živeti u skladu s prirodom
Rusi sa 100 puta manje para naprave deset puta bolje ali jbg nije ljep za slikanje a to se gleda...Zapadne države troše milijarde na razvijanje brodske PZO, za istu svrhu Rusi na palubi samo parkiraju trupni PZO.