Slavenska
Iskusan
- Poruka
- 6.043
Руси из Одессе постављају видо материјале о све учесталијем хапшењу руског народа у овом граду , последњи случај је било хапшење јутрос на плажи у Одесси .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto ga poklopi Ukrajinska artiljerijaNa 50 sekundi tos uspaljuje salvu raketa koje se mogu videti iza drveta. Ne znam čemu se radujete.
Gde ga je poklopila? U vašim snovima?Sto ga poklopi Ukrajinska artiljerija![]()
https://www.wsj.com/articles/saudi-...-of-dollars-for-chinese-oil-sales-11647351541
Crna predviđanja WSJ.
Sažetak:
Vrlo brzo će se dogoditi kolaps dolara i slom američkog gospodarstva.
Petrodolar je pred propašću. Tektonski pomaci u svjetskim odnosima moći.
Rat u Ukrajini je ubrzao ovaj proces. Putin odigrao šah mat.
Старо скоро три месеца.Ovaj je svoje odletio
1:20-24Gde ga je poklopila? U vašim snovima?

Ti si Ruse već pokopala.Rusi idu svojim tempom, a pesi laju. Malo dorađujem staru poslovicu u skladu s vremenom.
Jesi li ti normalan? U kakvim fantazijama živiš? Tos je ispalio salvu od 1:00 do 1:03, sve posle toga je dim od ispaljenih raketa.1:20-24![]()
Исиловац Јулиан већ три месеца на апаратимаJesi li ti normalan? U kakvim fantazijama živiš? Tos je ispalio salvu od 1:00 do 1:03, sve posle toga je dim od ispaljenih raketa.
Pa zna se gde su fabrike, ili u SAD ili u njenim kolonijama tipa Tajvan.Лаички резон. Руси у опште не протестују против санкција него узвраћају ударце.
Запад је тај који стално некоме уводи санкције. Оно, свима би да суде али њима да се не суди?
Ок, ЕУ увела гомилу санкција а буни се што им је Русија рекла, од сада плаћање у рубљама?
У чему је проблем, напиши ми где се налази фабрика чипова?
Видим, добро си обавештен па подели информације?
ovo citajJel to neki napredni ruski 8bitni ? Moguće![]()
Ko je rekao da će Epl da švercuje? Epl će regularno da prodaje 110% računara u Kini i biće srećan. Onih 10% će završiti u Rusiji uz pomoć Kineske distributivne mreže.Епл свакако није срећан што губи велико тржиште јер то је профитна компанија али не може ништа да учини. Уколико би пак Епл решио да шверцује робу за Русију и Кину, Америка би их поцепала као новине. Добили би нпр казну од 100млрд за кршење санкција а Тим Кук и руководство били би похапшени.
Управо зато Епл не само да не шверцује из Кине већ је почео и да бежи из Кине јер не желе да ломе главу да ли је тамо неки директор послушан врху компаније.
А ако Епл бежи то је знак и осталима да креће фајронт. Кина ће сигурно добити западне санкције.
Nisi shvatio post. Ruska vlast šalje blogere u ratnu zonu da prikazuju kako vojska denacificira Ukrajinu, potvrđuju tvrdnje o uništavanju neprijatelja, kako sve ide po planu.Gde ga je poklopila? U vašim snovima?
Shvatio sam da Julijan trtlja o nečemu što se nije dogodilo, a tvoj kompanjon me ubeđuje da se to zaista desilo iako se na videu sve lepo vidi.Nisi shvatio post. Ruska vlast šalje blogere u ratnu zonu da prikazuju kako vojska denacificira Ukrajinu, potvrđuju tvrdnje o uništavanju neprijatelja, kako sve ide po planu.
Umjesto toga stižu snimke kako se Ukrajinska vojska i te kako dobro drži, kako to nije operacija gdje Rusi pendrecima zavode red i hapse neke narkomane, nego da je tamo pravi rat.
A valja ti kada javlja da su Rusi nešto osvojili.Shvatio sam da Julijan trtlja o nečemu što se nije dogodilo, a tvoj kompanjon me ubeđuje da se to zaista desilo iako se na videu sve lepo vidi.
Jesi ti video ono snimanje propagandnog filma od strane Ukrajinaca koje sam malopre okačio? Smejurija.