Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG_20220528_220146.jpg

Onaj ludak Kisindzer kaze da rusima ukrajinci treba da daju deo teritorije da se rat okonca. Nisu valjda ludi rusi da prave u Ukrajini novi Izrael pa da se o jadu zabave kao i oni afrikanci sa izraelcima.
Украјинци ће да Русији дају све шта ови буду тражили. Милом или Ахмат силом.

Kličko se obratio Albancima: "Kao što ste vi oslobođeni od Srbije, bićemo i mi od Rusije"

Kličko se šlihta šiptarima, dogorelo do nogu... Posle ove izjave nadam se da će Rusi uzeti celu Ukrajinu...

Vitalij Kličko: Šire moju lažnu izjavu o Srbiji, tražite audio ili video dokaz​

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko demantovao je da je izjavio da će Ukrajinci biti oslobođeni od Rusije "kao što su Albanci oslobođeni od Srbije".

„Prijatelji, pojedini strani internet mediji, uključujući ruske, počeli su da šire moj navodni ‘citat’ u vezi sa Srbijom i Albanijom. Ja to nisam rekao. I pre nego što prenesu takvu vrstu informacije i bilo šta citiraju, novinari bi trebalo da zatraže audio ili video dokaz takve ekskluzive“, poručio je Kličko na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.
https://rs.n1info.com/svet/vitalij-...zjavu-o-srbiji-trazite-audio-ili-video-dokaz/

По Кривому Рогу ударили российские ракеты

По Кривому Рогу ударили российские ракеты​

Начелник криворожске војне управе тражи од грађана да не фотографишу ништа и не постављају на мреже, као и да остану у склоништима.

Криви Рог је западно од Дњепра и није баш Новорусија. Дакле Руси прже све живо

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back