- Poruka
- 12.133
Pa i ti nosis majcu na kojoj je petokraka preko celih grudi. O cemu pricas. A slovo Z sam vec objasnio sta znaci. Citaj maloI na ruskim vojnicima i ratnoj opremi se moze videti slovo Z,a i poneka petokraka proleti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i ti nosis majcu na kojoj je petokraka preko celih grudi. O cemu pricas. A slovo Z sam vec objasnio sta znaci. Citaj maloI na ruskim vojnicima i ratnoj opremi se moze videti slovo Z,a i poneka petokraka proleti...
Očekujemo ulazak u NATO i onih preostalih 6 sada "neutralnih" zemalja![]()
Srbija, odnosno Beograd ima stvarnu priliku, da postane ekonomski i politički centar jugoistočne Evrope, ali treba da prestane voditi "majmunsku" politiku, koju vodi poslednjih 35 godina.Pa zar nije bitnija od Hrvatske.
Pa i ti nosis majcu na kojoj je petokraka preko celih grudi. O cemu pricas. A slovo Z sam vec objasnio sta znaci. Citaj malo
Cegevara. Nosio i nosis.Nikada u zivotu nisam nosio majcu sa petokrakom....o cemu pises??
Srbija, odnosno Beograd ima stvarnu priliku, da postane ekonomski i politički centar jugoistočne Evrope, ali treba da prestane voditi "majmunsku" politiku, koju vodi poslednjih 35 godina.
Cegevara. Nosio i nosis.
Oduzeli ima ga Rusi već davno pre 2014.normalan život u ukrajini oduzet je 2014.
Znaci ne treba kukatiZa vise od 3 meseca rata Rusinci nisu osvojili ni 1/4 Ukrajne.....
![]()
Nesto mi ne deluje da je Ukrajna na ivici kolapsa....pre bih rekao da to ocekuje Rusiju ako se ovaj njihov bezuspesni rat nastavi....
Pa svi znaju da ti je kukasti krst urezan duboko pod kozuNema sanse,Beograd i Srbija skoro uvek (ili bar u zadnjih 100 godina) biraju one politike i odluke koje idu nama na stetu....
O cemu bulaznis,kakav Cegevara?.....jesi me pomesao sa nekim?
Pre bih nosio majcu sa kukastim krstom nego Cegevaru i petokraku![]()
Problem sa ljudima je, pogotovo na Balaknu, da previše gledaju u prošlost, umesto u budućnost.Nema sanse,Beograd i Srbija skoro uvek (ili bar u zadnjih 100 godina) biraju one politike i odluke koje idu nama na stetu....
pa poljoprivredu su hteli da avanzuju
Problem sa ljudima je, pogotovo na Balaknu, da previše gledaju u prošlost, umesto u budućnost.
U slučaju Beograda, da su 2000 priznali, da su napravili grešku 1990 te se okrenuli ekonomskom razvitku, danas bi Srbija stojala puno bolje ekonomski, a to bi povuklo i zemlje oko nje, pogotovo BiH, Crnu Goru, Makedoniju pa čak i Albaniju i Hrvatsku.
objasni...Oduzeli ima ga Rusi već davno pre 2014.
Ma kakvi stvar je u ekonomiji ako rasprodaš sve strancima onda te ne bombarduju nego robuješ u miru.Problem sa ljudima je, pogotovo na Balaknu, da previše gledaju u prošlost, umesto u budućnost.
U slučaju Beograda, da su 2000 priznali, da su napravili grešku 1990 te se okrenuli ekonomskom razvitku, danas bi Srbija stojala puno bolje ekonomski, a to bi povuklo i zemlje oko nje, pogotovo BiH, Crnu Goru, Makedoniju pa čak i Albaniju i Hrvatsku.
Reko ja, zašto da nedam šansu za Logično.comUmjetnost dezinformacija – Zapadnjačke laži o ratu u Ukrajini
https://www.logicno.com/politika/umjetnost-dezinformacija-zapadnjacke-lazi-o-ratu-u-ukrajini.html
"Sankcije su odlične za rusko gospodarstvo"Putin pisa po NATO-guzziji a oni misle "orosavaju ih klima uredjaji"![]()
![]()
He added that the experience of military operations in Ukraine shows the need for such vehicles in tank units to increase their combat stability.According to him, the use of "Terminators" in a special operation will finally form the tactics of using these machines and determine their place in armored groups.
Проблем са тобом је што не видиш шуму од дрвећа.Problem sa ljudima je, pogotovo na Balaknu, da previše gledaju u prošlost, umesto u budućnost.
Reko ja, zašto da nedam šansu za Logično.comi krenuo čitati. Klasična teoretičarska (svaki pošteni antivakser mora biti rusofil), ali naročito mi se dopao ovaj odlomak:
Zapadni mediji kukaju o moćnim Ukrajincima koji su uništili ruski BTG. Ipak, na ukrajinskim ili ruskim stranicama nisu objavljene fotografije ruskih medicinskih jedinica koje vraćaju mrtve i ranjene sa mjesta bitke. Ali pretpostavimo da je tvrdnja tačna – Ukrajinci su navodno upali u zasedu i porazili jedan BTG. To je besmisleno što se napretka ruskih ratnih napora tiče. Da su Rusi bili zabrinuti zbog bitke oko pontonskog mosta, oni bi rasporedili avione za podršku sa fiksnim krilima i rotirajućim krilima naoružane raketama i ispalili artiljerijsku baraž na Ukrajince koji su napadali. Ni to se očigledno nije dogodilo.
![]()
Imam prijedlog, zaraćene strane pripreme jedinice sastavljene od vojnika kiborga, samohodni oklop, dronove i sve to daljinski upravljano, pa to onda dovedu na neki veliki vojni poligon na neutralnom terenu. Na ugovoreni znak startaju vojne operacije pod budnim okom međunarodnih sudaca vojno obrazovanih. Nakon što jedna strana ostane bez resursa, proglašava se pobjeda. Slijedi mirovna konferencija kao što to biva nakon pravih ratova i onda završni banket. Nema ljudskih žrtava, nema rušenja civilnih objekata, a rezultat isti. Jedini moj uvjet, ako se ovo prihvati, da se to nazove po mom nicku.Izgleda da je današnjem ratovanju najlakše poginuti tenku ali nisam siguran da su tenkovi prevaziđeni i da ne stvaraju prednost na bojnom polju, osebno u ofanzivnim dejstvima. Oni mu za sada dođu kao neko nužno zlo... možda bi rešenje bili neki bezposadni tenkovi (dronovi) kako tehnologija bude napredovala.