Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izrael dopustio da se Ukrajini pošalje njihov protubrodski raketni sustav?!
Blue Spear (5G SSM) jedan je od najsuvremenijih raketnih sustava kopno-brod i mogao bi imati presudnu ulogu u borbama za Azovsko i Crno more..

Јбт ти си стварно шампион.
Нема битке за море без морнарице, геније.
А знаш ли уопште где је Азовско море?
Погледај мало мапу адмирале.

Čak i da jeste tako bilo, a nije, zar želiš nekome neselektivno bombardovanje civilnih delova gradova sa desetinama hiljada mrtvih civila.
Svako ko tako nešto priželjkuje treba da se leči, i to hitno, zajedno sa onima koji priželjkuju da nuklearna bomba padne na neki grad, bez obzira koji.

Meni zaista nije jasno kako moderatori ne sankcionišu ovakve boleštine, verovatno je po pravilima foruma.
Bolesnik može da priziva rušenje gradova najvećim postojećim bombama ili nuklearkama ali ako mu kažeš da treba hitno da se leči u ustanovi zatvorenog tipa onda verovatno kršiš pravila foruma jer vređaš čoveka.

Svaka čast na pravilima
ne da je cak i bilo tako nekako nego jeste bilo tako ali vasim idolima/gazdama je to dozvoljeno jer ipak oni to cine u najboljoj nameri i spasavaju svet od losih momaka zar ne a sve u ime demokratije zar ne? ja ne zelim nikome bombardovanje samo mi je jako licemerno kad ti podrzavas tako nesto kad ti gazde /idoli to rade ali kad neko to njima ili njihovim saveznicima to radi onda kmecis i moralises a takvima poput tebe je puno potrebnije lecenje i meni nije jasno zasto moderatori ne sankcioniraju vase bolestine na ovom forumu zadnjih 10 godina od podrske fasistima nacistima propagiranju ustastva i negiranju genocida preko podrske teroristima u siriji i ostale bolestine a nadam se da i nase sluzbe prate sta se desava na forumu vama je kolktivno potrebna hitno lecenje zatvorenog tipa i to sto pre

Уеботе који лажови, колико читам на Телеграм каналима се Руси смеју Конашенкову и ономе што сваки дан булазни пред камером.
Вређање здраве памети што се тамо говори.
samo nastavi da kmecis a istina boli :hahaha:

Укропи дигли у ваздух мост између Рубежног и Северодоњецка.
Доказ да им одлично иде.

https://t.me/RVvoenkor/12279
Verovatno da bi sprečili Ruse u bežanju.
Sad su im presekli odstupnicu, odsekli ih od glavnine, ima da ih unakaze u roku od momentalno.
Na Twitteru i krsti...

Ovo je legendarna korespodencija od 27.02. na forumu

Screenshot_20220515-203051_Chrome.jpg

@ NEZgodni kao prorok tad :cepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back