Pogledajte prilog 1150165
kome god se ne svidjate
[/QUOTE]
A tako...ja pomislio da ti i bratija prijetite.
kome god se ne svidjate

[/QUOTE]

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
totalno si nebitan dakle crtaTo sto ti ovde ispovracas nema nikakvu tezinu...dakle, setnja!![]()
Pa i da su se Srbi odmah predali i kapitulirali isto tako niti jedan civil ne bi bio ubijen, pa ni vojnik. Ali budući da ste to učinili 78 dana kasnije, naravno da je bilo kolateralnih žrtava.Naravno da ima. Ali za razliku od vas NATO nacista koji ste namerno ubijali civile u Srbiji, Siriji bombardovanjem civilnih zona , Rusi u Ukrajini gadjaju samo vojne ciljeve.
Npr vi ste u Srbiji bombardovali pijacu u centru Nisa kasetnim bombama da ubijete sto vise civila. Ubili ste mnoge medju njima u trudnicu....
A kad bi vas ko upitao za te pobijene civile slegli bi ramenima i rekli "kolateralna steta".
E pa sad su ovi tvoji kolateralna steta. Sta ces. Da ste se odmah predali i kapitulirali nijedan civil ne bi nastradao.
Toliko sam superioran da svaku moju foru kopiras u svom odgovoruukropska tviter bojna zesce spemuje forum znaci ukropima ide jako jako lose na terenu
totalno si nebitan dakle crta![]()
Пуна је Украјина НАТО центара. То се види и сад, сами се хвале да су са Укрима интегрисани војно, достављају им све податке који су им потребни а које омогућава америчка државна фирма СтарЛинк (као фол приватна) .Gdje je NATO baza u Ukrajini?Kako je Ukrajina ugrožavala drugu sv. vojnu silu?
Pa i da su se Srbi odmah predali i kapitulirali isto tako niti jedan civil ne bi bio ubijen, pa ni vojnik. Ali budući da ste to učinili 78 dana kasnije, naravno da je bilo kolateralnih žrtava.
Evo, možeš se nadati da će se Ukrajinci, podučeni sprskim iskustvom, predati u sljedećih 5 dana.
Više nisu deca nego civili?Okej, 30 civila denacificirano Putinovim visokopreciznim oružjem.
Menjas li ove slicice sa drugim ljubiteljima Nate Bekvalac i NATO pakta?
Nije to podrška Ukrajini već ukorenjena indoktrinirana mržnja prema Rusima. UKR je samo proxy trenutno…Zapadna podrška Ukrajini je sve veća
![]()
Da, evo sutra će se predati i reći "Rusi su nam braća, isti oni koji nam uništavaju državu - a ne nacistička EU, ona koja nam pomaže na svim razinama."Sve je tako. Ali vi ste namerno ubijali nase civile. Rusi to ne cine namerno. Inace bi svi ukro gradovi bili tepih bombardovani do temelja.
Nadam se da cete se predati i tako zaustaviti dalje patnje i stradanje civila. Jer znam da Rusi nece nikada. Jer su egzistencijalno ugrozeni vasim prisustvom u Ukrajini.
Onako usput, nisi li upravo ti 24.2 rekao "do jutra je sve gotovo?"?Nije topodrška Ukrajini već ukorenjena indoktrinirana mržnja prema Rusima. UKR je samo proxy trenutno…
.Necu da ga branim, ali Lavrov je ipak nedostizan po laganju...
Necu da ga branim, ali Lavrov je ipak nedostizan po laganju...
https://www.slobodnaevropa.org/a/lavrov-ukrajina-tenzije/31675803.html.
Ако би могао овде да наведеш неки пример из тог обиља Лавровљевих лажи.
Унапред захвалан.
.
Da, za Irak su bas masno slagali. To je velika sramota za njih.Шта тек рећи о фашистичким режимима крајњег Запада? Лагали су и пред светом то призлаи да су лагалаи како Ирак и Сирија имају страшна хемијска оружја и извршили на основу тога агресије.
Да су фашисти, то се доказало 2019-2021, кад су спроводили гебелсовску пропаганду јурећи невидљиве непријатеље по свету и уводећи цензуру и тиранију.
Recimo kad je tri dana pred invaziju kazao da ne planiraju napad na Ukrajinu vec su njihove trupe u Bjelorusiji samo na vjezbama..
Ако би могао овде да наведеш неки пример из тог обиља Лавровљевих лажи.
Унапред захвалан.
.
Знају Грци да се тај поуздани нато савезник не смијеVerovatno bi Grci i dali svoj S-300 da Turska nije tako blizu njihovih ostrva.