psmaniac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.579
Опет ова фотографија, која такође ништа не доказује.
Чак ни да овај лик припада јединици Вагнер.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Опет ова фотографија, која такође ништа не доказује.
glupi ameri i rusi. prave nevidljive superbrze avione i teške tenkove. a ukri pobeđuju malim macama i biciklima. velika mana aviona jest što treba imati puno bombi a dronu je dovoljna jedna. prednost bicikla nad tenkom je enormna. za razliku od tenka koji troši tonu nafte bicikl je optimiziran i ne troši ništa.Bajraktar je mala maca za ove, doslovno, igračke.
Неће ти недостајати НЕзгодни?Koliko puta dnevno imaš te prebačaje?Tihi je definitivno prvi mjesec rata bio lud totale, mislim da nije ni spavao.Ali i tebe je sada u ovoj drugoj fazi baš iscimalo, nemaš živaca ni strpljenja više da pratiš temu.Mislim ja prvi priznajem da me ova tema dobro izbacala,mislim da ću uskoro da si uplatim jedan welnes spa pa kud puklo i neću ući na temu bar 7 dana.
![]()
Mirna neka ženica, ma familija.
Šta reče neko, postavlja se pitanje čije je ono dete.
![]()
kada smo rekli da Rusi postuju Uskrs ovde su se smejali,ali zato od Utorka Rusi rade prekovremeno da nadoknade propusteno.S` nami BogИзјумски правац..кукњава.
Већ трећи дан имамо лудницу.
У та три дана било је више пројектила него свих претходних дана.
Артиљерија ради без престанка.
Toliko puta vidiš fotografiju i ne znaš da je to osnivač Wagnera, Putinov intimus.Опет ова фотографија, која такође ништа не доказује.
Чак ни да овај лик припада јединици Вагнер.
данас поподне 1000 украјинских војника се предало око 800 убијено управо у Харковској области
Сад у сибирски рудник једно дваес' година.Grupa plaćenika kod Nikolajeva je potučena. Andrew Hill iz Plymouth-a je položio oružje i odlučio da se preda ruskim snagama.
![]()
добиће азил у швабији и моћи се да носе "свастике" по цео дан, и да перу немачке шталеMirna neka ženica, ma familija.
Šta reče neko, postavlja se pitanje čije je ono dete.
![]()
Kad su već zarobljeni...Mi vojnici 3. mehanizovane čete 1. mehanizovanog bataljona 93. oklopno-mehanizovane brigade odbijamo dalje služenje...
![]()
Pa što ne oslobode Marijupolj ako prolaze?Tek će prebacivati, trenutno mobilizirani prolaze brzu obuku na stranom oružju, iz Amerike svaki dan 20 aviona prebacuje oružje u Poljsku.
Rusi su prošli zenit svoje ofenzive, uskoro slijedi protuudar Ukrajinaca
Ti Zagreb porediš sa Tokiom? Pa vas konjušare sve gazde su upotrebljavale za prljave poslove klanja i ubijanja.
Prsla ukrajinska vojska, masovno dezertiranje i bežanijaMi vojnici 3. mehanizovane čete 1. mehanizovanog bataljona 93. oklopno-mehanizovane brigade odbijamo dalje služenje...
![]()
Stvarno moraš biti opasno dekoncentriran da ovako komentirašTi Zagreb porediš sa Tokiom? Pa vas konjušare sve gazde su upotrebljavale za prljave poslove klanja i ubijanja.
Pa što Rusi ne uđu u Kijev,Harkiv, Azovstal, Odesu?Pa što ne oslobode Marijupolj ako prolaze?
До краја денацификација и демилитаризација Украјине. Замајац је покренут и нема стајања.Изгледа ми да Руси немају снаге/морала да ово изгурају до краја. Вјероватно ће бити састанак Путина и Зеленског на самиту Г20 у Индонезији. Након тога очекујем замрзавање конфликта по угледу на Сирију.
Inflacija je i na Zapadu i to dobra ..Vidi se to i golim okom mada vesto kriju .. Gorivo od 2€ sad i je i preko stvara dar marNa zapadu je godišnja inflacija između 5-8% u martu, u Rusiji, zemlji jeftinih energenata:
Pogledajte prilog 1145593