Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bajraktar je mala maca za ove, doslovno, igračke.
glupi ameri i rusi. prave nevidljive superbrze avione i teške tenkove. a ukri pobeđuju malim macama i biciklima. velika mana aviona jest što treba imati puno bombi a dronu je dovoljna jedna. prednost bicikla nad tenkom je enormna. za razliku od tenka koji troši tonu nafte bicikl je optimiziran i ne troši ništa.

Украјинска клима више није пријатна за Амере:

США призвали американцев воздержаться от поездок в Украину​

Пятница 29 апреля 2022 22:02
Представитель Белого дома призвала американцев найти другой способ помочь Украине.
"Мы знаем, что люди хотят помочь, но мы призываем американцев найти другие способы это сделать вместо того, чтобы ездить на Украину и воевать там. Это зона боевых действий. В течение нескольких месяцев наш совет заключается в том, что американцы не должны ездить в Украину ни по каким причинам", - заявила Псаки.
https://www.rbc.ua/rus/news/ssha-prizvali-amerikantsev-vozderzhatsya-1651258977.html

Koliko puta dnevno imaš te prebačaje?:D Tihi je definitivno prvi mjesec rata bio lud totale, mislim da nije ni spavao.Ali i tebe je sada u ovoj drugoj fazi baš iscimalo, nemaš živaca ni strpljenja više da pratiš temu.Mislim ja prvi priznajem da me ova tema dobro izbacala,mislim da ću uskoro da si uplatim jedan welnes spa pa kud puklo i neću ući na temu bar 7 dana.:cool:
Неће ти недостајати НЕзгодни?

Mirna neka ženica, ma familija.
Šta reče neko, postavlja se pitanje čije je ono dete.
FRiFhWgX0AcMVpg

Мени личи на спорташицу, биатлон врсте.
Мало трчкара, па залегне.

Изјумски правац..кукњава.
Већ трећи дан имамо лудницу.
У та три дана било је више пројектила него свих претходних дана.
Артиљерија ради без престанка.
kada smo rekli da Rusi postuju Uskrs ovde su se smejali,ali zato od Utorka Rusi rade prekovremeno da nadoknade propusteno.S` nami Bog

Mi vojnici 3. mehanizovane čete 1. mehanizovanog bataljona 93. oklopno-mehanizovane brigade odbijamo dalje služenje...

FRiCyaoXsAE2zbJ
Prsla ukrajinska vojska, masovno dezertiranje i bežanija

Ili ne

Ti Zagreb porediš sa Tokiom? Pa vas konjušare sve gazde su upotrebljavale za prljave poslove klanja i ubijanja.
Stvarno moraš biti opasno dekoncentriran da ovako komentiraš

Изгледа ми да Руси немају снаге/морала да ово изгурају до краја. Вјероватно ће бити састанак Путина и Зеленског на самиту Г20 у Индонезији. Након тога очекујем замрзавање конфликта по угледу на Сирију.
До краја денацификација и демилитаризација Украјине. Замајац је покренут и нема стајања.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back