vidim vodile se jake borbe..Mjesto Ruska Lozovaja kod Harkova je ponovo u ukrajinskim rukama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidim vodile se jake borbe..Mjesto Ruska Lozovaja kod Harkova je ponovo u ukrajinskim rukama.
Са овим ништа не доказујеш. Први лик се појављује и на трећој слици са Попајем.
Ne znam. Rusi bez mnogo otpora prepustaju ova sela oko Harkova. Vjerovatno nemaju dovoljno trupa za neku grčevitu borbu. Ali kako Ukri mnogu za svaku selendru noktima da kopaju? Baš sam razočaran ruskim borbenim duhom.vidim vodile se jake borbe..
Vrhunska ruska tehnika. Kad je taj nosač sudjelovao u sukobu u Siriji, u dva tjedna su izgubili 2-3 aviona zbog kvarova i greški pilota, četvrtinu eskadrile koju je nosio.I šta ova slika pokazuje? Možda neki loš fotošop?
Због тог дрона Милановић тренутно има онакав наратив.
Тек ће да јој буде жао!Sta kaze, je l joj zao...
Прати мало.Loše Rusima ide oko Harkova. Ako nešto ne preduzmu, mogla bi biti ugrožena grupacija kod Izjuma.
Човек вас крсти а ви прдите. Тако сте пљували по Брозу а све вамMilanovic je politicki nepismena prepotentna budala, nedaj boze kakve ozbiljne krize, naiebali smo s njim ko zuti, nema Hrvatska drzavnika poslije dr Franje Tuđmana, ja sam mislio da se poslije Kolinde ne moze nize pasti, ali eto, prevario sam se![]()
Na kraju će ispasti da Rusa nije ni bilo oko Harkova. Kao što ih nije bilo ni oko Kijeva.Прати мало.
То стање је од 24.
Ништа се тамо није мењало.
![]()
a bas je volela da se pokaze i slikala seA evo i majke i supruge koja je uspela da pobegne i Azovstala
![]()
![]()
![]()
Vratilo se opet na staro. Efekt ruske ofenzive anuliran.Прати мало.
То стање је од 24.
Ништа се тамо није мењало.
![]()
Dobro, hajde sad, nije meni problem da u tim imenima zaokružujem na treću decimalu.
Namerno sam operaciju Mars, kao jednu od ofanziva na području Rževske klaonice pomenuo kao takvu radi jasne asocijacije sa operacijom Uran.
No, da još jednom podvučemo poentu, pošto ona izmiče u preciziranjima brojki (ne bavim se trenutno istraživanjem tih operacija, to sam čitao znatno ranije, pa govorim na osnovu prethodno usvojenog znanja, te su mi nebitne te manje korekcije koje ističeš):
- Sve dok je postojala Rževska izbočina sa jakim snagama nemačke Grupe Armija Centar, Rusi nisu mogli da angažuju dovoljno ofanzivnih snaga ni na jednom drugom području, jer se Ržev smatrao kao pretnja Moskvi, iako Nemci nisu imali nameru da odatle pokrenu novu ofanzivu (bar ne pre uspešnog okončanja operacija na Kavkazu)
Paralela sa ratom u Ukrajini je sledeća:
- Bilo kakva teritorija na području Kijeva, Černigova, Sumija i Konotopa kontrolisana od strane ruske vojske držala bi ukrajinsku vojsku u rebusu i naterala ih da tu stave na raspolaganje određene jedinice koje bi inače mogle biti bolje upotrebljene na drugim područjima
- Potpuno povlačenje tih trupa ne govori u prilog tezi da je na severu bila demonstracija, nego stvarni napad za koji se ispostavilo da nije bio održiv i pored teritorijalnih uspeha.
Nadam se da smo se sad razumeli.
Civila je do sada ubijeno skoro 3 hiljade.
To je Englez.
I ja tvojim ponasanjem kao moderatora.Ne znam. Rusi bez mnogo otpora prepustaju ova sela oko Harkova. Vjerovatno nemaju dovoljno trupa za neku grčevitu borbu. Ali kako Ukri mnogu za svaku selendru noktima da kopaju? Baš sam razočaran ruskim borbenim duhom.
Белоруска армија ће задати последњи ударац и ући у Киев.Cak niti ne na teritoriju Ukrajine, da su se određene ruske jedinice zadržale na bjeloruskom teritoriju, uz sjevernu granicu Ukrajine, bilo bi dosta da se za njih vežu značajne ukrajinske snage, ali niti to...
Ja bi bogami bolje to isplanirao od ovog raspalog Sojgua![]()
данас поподне 1000 украјинских војника се предало око 800 убијено управо у Харковској областиNEzgodan:
Loše Rusima ide oko Harkova. Ako nešto ne preduzmu, mogla bi biti ugrožena grupacija kod Izjuma.
Guvernerka ruske centralne banke Elvira Nabiuljina izjavila je da se ove godine očekuje pad ekonomije Rusije između osam i deset odsto.
Sve je pod kontrolom.
| USDRUB | 68.8500 | 1.4 | -1.99% |
Ne slajfuju artiljerija trenutno pomera dupe Ukropima uz minimalne zrtve Rusa ..Vidim da im Rusi nanose velike gubitke u posljednjih 15 dana, ali nema većih proboja fronta. Ukropi se i dalje organizovano brane. Imaju dosta ljudstva pa brzo nadomjeste gubitke. Rusi i dalje šlajfuju.
Mirna neka ženica, ma familija.Изгледа да је подземље резервисано само за нацисте.
Уз коментар једног Руса није приложена слика али каже да су нашли и мамину слику "у бикинију на штрафте":
"Бабу тоже нашли, есть фотка где она в форме с нашивкой "украинская добровольческая армия"."